'Lider misiniz yoksa detaycı mı' Resme bakar bakmaz gördüğünüz zihninizin dehlizlerini açığa çıkarıyor

'Lider misiniz yoksa detaycı mı' Resme bakar bakmaz gördüğünüz zihninizin dehlizlerini açığa çıkarıyor
Kişilik hakkında fikir veren bu testte ilk gördüğünüz detay çözüm odaklı ya da lider olma özelliklerinizi ortaya koyuyor.

Optik illüzyon testleri, psikiyatristlerin bile çok fazla önemsediği konular arasında yer alıyor. Uzmanlar ilk görünen şeklin kişiliğiniz ve bakış açınız hakkında fikir verdiğini dile getiriyor.

Beyin ve göz koordinasyonu yaşamsal anlam taşır. Bazen beynimiz öyle oyunlar oynar ki gözlerimizle gördüklerimizi farklı algılayabiliriz.

Bazı görsellerde gözlerimizin gördükleri beynimiz tarafından tamamlanarak bir bütün olarak algılanır. Böylece hızlı algılama özelliğimiz devreye girer. Bu özellik, hızlı hareket etmemiz için bazen çok önemli bir işleve sahiptir. Ancak bazen gördüklerimizi karmaşıklaştırabilir.

RESİMDE İLK NE GÖRÜYORSUNUZ?

Paylaştığımız bu görselde ilk gördüğünüz nesne düşünceleriniz ve kişiliğiniz hakkında bazı fikirler veriyor. Şimdi görsele dikkatlice bakın ve hangi görseli ilk olarak gördüğünüzü aklınıza not edin.

ezgif-com-webp-to-jpg-converted-2.jpg

Kelebek ve iki adet yüzün görünebildiği bu görselde ilk olarak hangisini gördünüz? Dikkatle değil, ilk bakışta gördüğünüz nesne sizinle ilgili bazı fikirler veriyor.

KELEBEĞİ GÖRENLER

Görsele baktığınız anda gözleriniz ilk kelebeği seçtiyse liderlik vasıflarına sahip olduğunuz söylenebilir. Başarıyı her daim avuçlarınızın içinde tutuyorsunuz. Çevrenizdeki insanları etkileme konusunda adeta bir ustasınız.

İLK OLARAK YÜZÜ GÖRENLER

Resme bakar bakmaz yüzleri gördüyseniz düşünce yapınızın karmaşık olduğu söylenebilir. Bu da sizi kararsız biri haline getiriyor. Bir karar vermeden önce çok yönlü düşündüğünüz için böyle görünüyor olabilirsiniz. Karara varmadan önce detaycı olmanızın iyi ve kötü tarafları var. Aynı zamanda çözüm bulma konusunda başarılısınız. Çözüm odaklı oluşunuz, mutlu ve başarılı olmanızı sağlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.