CHP 5 büyükşehir adayını açıkladı

CHP 5 büyükşehir adayını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde en çok merak edilen 5 büyükşehir için adaylarını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara adayı Mansur Yavaş, Balıkesir adayı Ahmet Akın, Bursa adayı Mustafa Bozbey, Bolu adayı Tanju Özcan oldu. Adaylar Parti Sözcüsü Deniz Yücel tarafından açıklandı.

Bugün saat 17.00’de toplanan CHP Parti Meclisi’nde 200’ün üzerinde il ve ilçe için belediye başkan adayları görüşüldü. Görüşmede partinin 5 önemli il için adayları da belirlendi. Kararlar PM oylaması ile belirlendi.

imamogmansuryavas.webp

Kemal Kılıçdaroğlu döneminin çok tartışılan isimi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yeniden kendi ilinden aday seçildi.

TANJU ÖZCAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanju Özcan, "Biraz önce CHP PM üyelerimizin şahsımı Bolu Belediye Başkan adayı ilan ettiğini memnuniyet ile öğrendim. Teşekkür ederim değişen CHP kadrolarına... Selam olsun, Atatürkçü, Yurtseverlere, Ulus Devletin teminatı Türk milliyetçilerine" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.