Dünyadaki dördüncü mağazası İstanbul'da açılıyor 'İlk lisanslı olacak'

Dünyadaki dördüncü mağazası İstanbul'da açılıyor 'İlk lisanslı olacak'
Dünya çapında 3 yerde şubesi bulunan mağaza, Türkiye'de yeni şubesini açıyor.

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan Harry Potter serisinin lisanslı ürünlerinin satılacağı mağaza, İstanbul'da açılıyor. Bu mağaza, dünyadaki dördüncü mağaza olma özelliği barındırıyor.

Ünlü yazar J.K. Rowling'in yazdığı dünyaca ünlü Harry Potter serisinin "Wizarding World" adlı mağazalarının dördüncü şubesi İstanbul'da hayata geçiyor.

hary-2.jpg

Dünyada sadece dört yerde bulunan Harry Potter mağazası, 16 Aralık saat 12.00'de Mall of İstanbul alışveriş merkezinde ‘merhaba’ diyecek.

Türkiye'nin aynı zamanda ilk lisanslı Harry Potter partneri olan ve dört yıldır da hem üretici hem de perakendeci olarak Warner Bros. Discovery ailesi ile çalışan "Sihirli Dükkan" tarafından açılacak mağazada çeşitli etkinler de gerçekleşecek.

200 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan mağaza, Harry Potter serisi ve serinin Spin-off'u olan "Fantastik Canavarlar"a dair 1500'e yakın lisanslı ürün satışa sunulacak.

hary-3.jpg

Saat 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren mağazada "Asa Seçimi", "Seçmen Şapka ile Hogwarts Binası'nı Bulma", "Görünmezlik Pelerini Deneme", "9 ¾ peronunda fotoğraf çekme" gibi çeşitli etkinlikler yapılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.