Kadınların elinde bulunan en etkili koz ‘Cilveli olamıyorum’ diyenlere taze öneriler

Kadınların elinde bulunan en etkili koz  ‘Cilveli olamıyorum’ diyenlere taze öneriler
Cilveli olmak her yiğit kadının harcı değildir, kimi kadınlar daha fazla cilveli olup yürekleri hoplatır. Bu önerilerle herkes cilveli olacak…

Kadınlar cazibesini doğru yerde kullandıklarında herkesi peşlerinden sürükleyebilirler. Ancak cilveli olmak doğru yerlerde kullanılmadığında başa iş de açabilir. Bu yüzden her kadının doğru şekilde cilve yapmayı bilmesi gerekiyor.

Ancak çoğu kadın “nasıl cilveli olunur?” sorusunu sormaktan kendini alamıyor. Çünkü bu özellik her kadında olsa da kimileri kullanmayı bilmiyor. O halde nasıl cilveli olmalıyım diye soruyorsanız bu tüyoları öğrenmenizin tam vakti…

NASIL CİLVELİ OLUNUR? İŞTE EN ÖZEL CİLVE TÜYOLARI

Cilveli olmak herkesin başarabileceği bir özellik değil, ancak bazı kadınların doğal olarak içlerinden cilveli olmak geliyor. Bu kadınlardan biri de tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim; Sibel Can…

Sibel Can’ın cilveli halleri, sahnede nasıl devleştiğinden bağımsız olarak kadın erkek demeden herkesi etkiliyor. Nasıl cilveli olunur diye soranlara Sibel Can cevap veriyor olsaydı, işte şu tüyoları verirdi:

Onedio’da yer alan içeriğe göre Sibel Can cilvelerinden biri, en olağan günlük derdini anlatırken bile süzüm süzüm süzülen halleri oluyor. Sıradan dertlerinizi, günlük rutininizi anlatırken bile süzülerek, jest ve mimiklerinizi iyi kullanarak konuşmalısınız.

cilve22.jpg

Küserken veya sevgilinize naz yaparken direkt dönüp gitmek yerine, Sibel Can kliplerindeki gibi doksan derecelik açıyla yüzünüzü dönmelisiniz. Çok yorgunken, çöküp kalmak yerine, Sibel Can gibi saçlarınızı zarifçe savurmalısınız. Ancak tüm bunlar tabii ki işin şakası, cilveli bir kadın olmak için jest ve mimiklerinizin ötesinde kurallar var.

CİLVELİ OLMAK İÇİN ESPRİYİ UNUTMAYIN

Esprili kadınların çekici olmadığı fikrini aklınızdan atın. Çünkü dozunda yapılan espri ve gülümsetebilen kadınlar tüm ilgiyi üzerlerine çekeceklerdir. Kıvrak bir zeka ve jest mimik birleşince, eşsiz güzellik ön plana çıkacak. Bu tür kadınlar görsel olarak standartların üstü bir güzelliğe sahip olmasalar bile çekici görünürler. Dişil enerjileri her zaman yüksektir.

VÜCUT DİLİNİ DOĞRU KULLANINcilve55.jpg

Cilveli bir kadın özgüvenli bir duruşa sahiptir. Zarafet ve özgüven dolu görünüşler en ala çapkını bile dize getirir. Bu kadınların yokluğu şıp diye anlaşılır. Cilvenizin bir parçası özgüvenli duruşunuzdur. Bunu sakın unutmayın.

İYİ BİR DİNLEYİCİ OLUN

Cilveli bir kadın sürekli konuşup durmak ve söz kesmek yerine zarif hareketlerle dinlemeyi de bilir. Cilve yapmanın altın kurallarından biri de budur. Erkekler kendilerini dinleyip süzülen kadınlara bu yüzden bayılır. Arada en gerekli yerlerde bir fikrinizi söylediğinizde de o anlarda sizi dinlemekten keyif alacaklardır. İşte böylece cilveli bir imaj çizebilirsiniz.

cilveee.jpg

TAVIRLARINIZA GİZEMLİ HAVA KATIN

Çok kolay tahmin edilebilen kadınlar çekiciliklerini çabucak yitirebilirler. Daha cilveli ve çekici olabilmek için gizeminizi koruyun. Yeni girdiğiniz ortamlarda hemen kendinizi afişe etmeyin. Biraz gizem, sıcak gülümseme ve yakınlık herkesi size yaklaştıracaktır. Nasıl cilveli olunur diye sorup durmayı bırakın ve bu taktikleri bir an önce uygulamaya başlayın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.