Yılbaşında ne giysem diye düşünenlere kurtarıcı parçalar 'Yeni yıl gecesi tüm gözler üzerinizde olacak'

Yılbaşında ne giysem diye düşünenlere kurtarıcı parçalar  'Yeni yıl gecesi tüm gözler üzerinizde olacak'
Yeni bir yıl gelirken eğlenceli bir gece yaşamak isteyenler, güzel ve çekici görünmenin yollarını arıyor. İşte sizi çekici gösterecek yılbaşı kombin önerileri…

Yılbaşında evde de olsanız dışarı da çıksanız, şık görünmeniz önemli. Yeni yılın bitene kadar güzel geçmesini istiyorsanız, özellikle şık ve çekici olmak isteyebilirsiniz. İşte bu yüzden yılbaşı kombin önerileri sizin için büyük bir önem taşıyor olabilir. O halde yılbaşı gecesinde neleri tercih edebileceğinize dair mini listemiz sizinle…

bluz4.jpg

ŞIK VE DİKKAT ÇEKEN YILBAŞI KOMBİN ÖNERİLERİ

Özel gecenin yıldızı olmak istiyorsanız ve sizin için en uygun yılbaşı kombin önerisi için merak doluysanız, parlamanızı sağlayacak yılın en iyi parçalarından bahsetmeye başlayalım.

Öncelikle ne tür bir yıldız olmak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Parıldamak mı istiyorsunuz yoksa renklerin büyüsüne kapılmak mı? Yılbaşı kombin önerileri arasında tüm bu seçeneklere yönelik fikirler var.

Tabii bir de kurtarıcı parçalardan bahsetmek, henüz kombin oluşturmamış olanlar için değerli olacaktır.

KURTARICI BİR ŞIKLIK ARAYANLARA: SİYAH ELBİSE

Yılbaşı gecesi yaklaşırken bütçenizi aşmayacak ve aynı zamanda da bir an önce seçenek bulmanıza olanak tanıyacak yılbaşı kombin önerisi siyah mini bir elbise olacaktır. Bu elbise, kurtarıcı parça arayanlar için birebir fikirlerden. Ayrıca siyah olması asaleti vurgularken aynı zamanda klasik şıklığı da ortaya koyar.

bluz2.jpg

Yanına güzel bir çanta ve hoş takı aksesuarlarıyla yılbaşı kombin önerileri arasındaki en üst sırayı kapan siyah elbiseyi her yaştan kadın giyebilir. Üstelik bu kombin üzerine giyeceğiniz şık bir kaban, özel olarak hazırlandığınız vurgusunu ilk andan itibaren yapacaktır.

YILDIZ GİBİ PARLA: PAYETLİ MODELLER

Siyah bir elbise tercih ediyorsanız dahi yıldız gibi parlayıp ışıl ışıl dikkatleri çekebileceğiniz yılbaşı kombin önerisi arıyorsanız, temel parçanız olan elbisenizi payetli bir model olarak seçebilirsiniz. Üstelik bu yılın ve yılbaşının en özel seçimi payetli elbiseler olacak. Çünkü vitrinleri daha ayın başından beri payetli elbiseler süslemeye başladı.

bluz5.jpg

Payetli elbiselerle ortaya koyacağınız kombinin ek parçalara çok fazla ihtiyacı da yok. Yine de tabii ki tamamlayıcı parçalarınız olmalı, ancak payetler kadar dikkat çekmemeli. Kombinin ana parçası payetli elbiseniz olmalı. Takılarınızı ve aksesuarlarınızı elbisenizin renginde seçebilirsiniz.

KIRMIZININ BÜYÜSÜ

Yılbaşı kombin önerileri arasında en popüleri tabii ki kırmızı elbise ve aksesuar birleşiminden oluşan kombinlerdir. Siyah ayakkabı ve şık bir kırmızı elbisenin yanında kullanacağınız ışıltılı takılar adeta göz kamaştırır. Ancak pişti olma ihtimaliniz de bulunabilir. Bu özel gecede pek çok kadın kırmızıyı tercih edecektir. Yine de asla eskimeyen bir tercih olacak.

bluz3.jpeg

DERİ PARÇALARLA KOMBİN

Dolabınızda özel bir geceyi bekleyen deri bir etek veya pantolon bulunuyorsa işte onu dışarı çıkarmanın sırası geldi. Hem rahat hem de şık bir parça olan deri tayt, pantolon veya etek ile birlikte tamamlayacağınız bluz şıklığı çok iyi bir yılbaşı kombin önerisi olabilir.

Deri parçayı ön plana çıkaran bluzun yumuşak dokusu aynı zamanda bir karşıtlık oluşturur. Deri pantolon, etek parçasının üzerine giyeceğiniz şık bir bluz, parıldayan gümüş takılar, aynı zamanda ayağınıza giyeceğiniz bir deri stiletto ya da bootie ile şıklığınızı tamamlayın.

bluz6.jpg

EVDE YILBAŞI RAHATLIĞI

Eğer bu yılbaşını evde aile arasında kutlayacaksanız veya yeni yıl yemeği için konuklarınız varsa yine de şıklığı elden bırakmamalısınız. Ancak hem rahat hem de şık olmanın yolları var.

Şık bir gömlek, altında harika bir tayt veya skinny kot pantolon hoş bir kombin oluşturabilir. Ama elbise giymek isteyen kadınlar için kurtarıcı siyah elbise burada da devreye girebilir.

bluz7.jpg

Aynı zamanda daha zarif, ince takılar kullanmanız, yılbaşı kombin önerisi olarak tamamlayıcı bir fikirdir.

Yılbaşı kombin önerileri arayanlar ve evde gömlek yerine ne tercih edebilirim sorusu soranlar için şık kazaklar devreye giriyor. Yumuşacık ve hoş görünen kırmızı bir kazak iyi bir tercih olabilir. Kırmızı kazak altına giydiğiniz deri tayt ve kırmızı çoraplar hoş görünecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.