Gözlerine adeta ‘çakar’ taktırdı ‘Modifiyeli Şahin misin abla’

Gözlerine adeta ‘çakar’ taktırdı ‘Modifiyeli Şahin misin abla’
Gözlerine LED ışıklı ve müzikli takma kirpik taktıran kadın sosyal medyada dalga konusu oldu.

Sosyal medya kullanıcılarının yeni gündemi, gözlerine rengarenk LED ışıklı ve müzikli takma kirpik taktıran kadın oldu. Sosyal medya platformunda paylaşımı görenler çakar taktırmış arabaya benzettikleri kadınla ilgili yorum yazmaktan kendini alamadı.

led1.jpg

‘BİR BU EKSİKTİ’

Güzellik sektöründe yaşanan çalkantılar bir yana dursun, her gün yeni bir uygulama, birçok kişinin beğenisine sunuluyor. Cilt bakımlarından tırnak modellerine, saç renklerinden cilt dolgularına kadar farklı işlemler özellikle kadınların dikkatini çekiyor. Sosyal medya akımlarına konu olan güzellik uygulamaları bazen mantık dışı bir hal alabiliyor.

Son olarak kirpiklerine ışıl ışıl parlayan ve müzik çalan takma kirpik taktıran bir kadın sosyal medyanın gündemindeki yeni konu oldu. Kadının bu tarzı, güzellik sektörünün geldiği nokta konusunda endişelendirdi. Birçok internet kullanıcısı konuyla ilgili ilginç yorumlar yapmaktan geri durmadı.

ARABALARDAKİ ÇAKAR LAMBALARA BENZETİLDİ

İnternette acımasız yorumlara maruz kalan paylaşımdaki kadının yeni kirpikleri çakar lamba taktırmış araçlara benzetildi.

Güzellik sektörünü eleştirip “Bir bu eksikti” diyenlerin yanında “Bu ne çakar takmışlar”, “farlar açık kalmış”, “Modifiyeli Şahin misin sen?”, “Bu işin sonu böbrek süslemeye doğru gidiyor” gibi çok sayıda ilginç yorum göze çarptı.

yorumlar1.jpg

yorum4.jpg

yorum3.jpg

yorum2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.