Poşet çayı mikroskopla inceledi 'İçinden çıkanlar şaşkına çevirdi'

Poşet çayı mikroskopla inceledi 'İçinden çıkanlar şaşkına çevirdi'
Bir kişi internette paylaşım yaparak poşet çayları mikroskop altında inceledi. Çayların içinden çıkanları görenler gözlerine inanamadı.

Zararı uzmanlar tarafından sıklıkla dile getirilen sallama çay olarak da adlandırılan poşet çayların içinden çıkanlar adeta mide bulandırdı. İnternette yabancı bir sosyal medya kullanıcının mikroskopta incelediği poşet çayın içinden çıkanlar ‘pes artık’ dedirtti.

posetcay1.jpg

MİKROPLASTİK İÇERDİĞİ SÖYLENİYORDU

Poşet çayların içerisinde çok binlerce mikroplastik parçacığı olduğunu söyleyen uzmanlar, poşet çay içilmemesi konusunda uyarılarda bulunurken, bu çaylarla ilgili yepyeni bir gelişme yaşandı.

Yapılan araştırmaların çoğu, poşet çayların sağlığa zararını gözler önüne seriyordu. Mikroplastik içeren poşet çayların aynı zamanda bambaşka bir zararı daha ortaya çıktı.

poset-cayyyy4-001.jpg

İZLEYENLERİN MİDESİ BULANDI

Mikroskopla inceleme videoları çeken yabancı ülkeden bir kişinin sosyal medyada yayınladığı poşet çay incelemesi, görenleri hayrete düşürdü. Evdeki poşet çayları çöpe attıracak o videoda, poşet çayın içinden çıkan haşereler ve yabancı maddeler mideleri kaldırdı. O anlar sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

poseycay2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.