Dikkatinden hiçbir şey kaçmayanlar 7 saniyede kuşu buluyor 'Bu testi geçmek hiç kolay değil'

Dikkatinden hiçbir şey kaçmayanlar 7 saniyede kuşu buluyor 'Bu testi geçmek hiç kolay değil'
Keskin bakışlı, sivri zekalı külyutmazların 7 saniyede geçebileceği testte odanın içerisinde bir kuş bulunuyor. Ancak kuş öyle bir gizlenmiş ki, kolayca bulunamıyor. Bakalım siz kaç saniyede kuşu bulabileceksiniz?

Optik illüzyon testleri zeka seviyelerinizi ölçebildiği gibi aynı zamanda dikkatinizi de test ediyor. Ne kadar dikkatli biri olduğunuzu öğrenmek için kısa süre içinde optik illüzyon testlerini geçebiliyor olmanız şart.

Optik illüzyon ve zeka testleri, görsel algınızı geliştirir ve daha dikkatli biri olmanıza yol açar. Özellikle odaklanmanın zor olduğu son dönemde bu testlerle gelişmek çok önemli. Peki, bu görselde gizli kuşu 7 saniyede bulmaya var mısınız? İşte size zeka seviyenizi ve algılama kapasitenizi geliştirmek için harika bir yol…

YATAK ODASINDA SAKLI KUŞU GÖREBİLECEK MİSİNİZ?

ezgif-com-webp-to-jpg-converted-2.jpg

Görselde genç kedileri ve köpeği ile bir odada bulunan genç kızı görebilirsiniz. Ancak bu görselde bir de kuş bulunuyor. Kuş öyle iyi gizlenmiş ki herkes hemencecik bulamıyor. Kuşu 7 saniye içinde bulanlar dahi zihnine sahip.

Kuşu görebilenler aynı zamanda görsel algıları yüksek, dikkatli kişiler olarak ifade edilebilirler. O halde siz de görseli derin bir nefes alıp inceleyin. 7 saniyelik sürenizi tutmayı unutmayın.

Görsel illüzyon testlerinde gizli nesneler ortamın deseni ve renkleri arasına karışmış olabilir. Bu yüzden nesneyi bulmak için detaylara dikkat etmek gerekiyor.

Görsel hafızayı yanıltan bu testteki kuşu kaç saniye içerisinde görebildiniz?

ezgif-com-webp-to-jpg-converted-2.jpg

Kuşu henüz göremediyseniz üzülmeyin. Bu tür testleri daha kolay ve hızlı geçebilmek için sık sık benzer türde testleri çözmeniz gerekiyor.

KUŞU GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Kuşu fark edemeyenler için küçük bir ipucu verelim.

Odadaki iki kedi ve bir köpek bariz şekilde görünüyor. Bir kedi ise renginden dolayı biraz gizlenmiş olsa da dikkatli bakışlardan kaçamıyor. Kuşu arayan gözler ise kızın üzerinde yoğunlaşmalı.

Vereceğimiz ipucu, kızın saçlarına bakmanız yönünde olacak.

Bu karışık oda içerisinde herhangi bir detayı görmek zor olabilir.

Peki, ipucu sonucunda görebildiniz mi? Eğer hala göremediyseniz aşağıda testin sonucu bulunuyor:

ezgif-com-webp-to-jpg-converted-3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.