Burcunuz çekim enerjinizi etkiliyor mu 'Astrologlar ikiye ayrıldı

Burcunuz çekim enerjinizi etkiliyor mu 'Astrologlar ikiye ayrıldı
Çekim enerjiniz birçok farklı etkene bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Peki yıldızların ve gezegen hareketleri karakter yapınıza etki ettiği kadar auranızı da etkiliyor olabilir mi?

Astroloji, binlerce yıldır insanların gökyüzü gözlemleri ve gökcisimlerinin hareketleriyle ilişkilendirerek geleceği tahmin etme ve kişilik analizi yapma amacıyla kullandığı eski bir bilim ve sanat olarak hayatımızda er ediyor. Önemli günlerde veya günlük rutinlerinde burç yorumlarını dikkate almak bazıları için kritik değere sahip. Peki…yıldızların ve gezegen hareketleri karakter yapınıza etki ettiği kadar auranızı da etkiliyor olabilir mi?

BURCUNUZ AURANIZI ETKİLİYOR MU?

Aura,paranormal veya tinsel anlamda kullanılan bir terim olup, canlıların bedenlerinden yayıldığı varsayılan ışınımla oluşan ve gitgide yayılan tesir kuşakları tarzında kendini gösterdiği iddia edilen elektromanyetik alan olarak tanımlanıyor. Romantik ilişkinizin başarı ve başarısızlıklarınızın tümü auranızdan etkileniyor. Aura enerjinizi yönlendirmeyi başarırsanız hayatınızla ilgili vereceğiniz kararların daha doğru olacağına dair söylemler enerji uzmanları tarafından çoğunlukla vurgulanıyor.

GÖRÜŞ AYRILIKLARI BULUNUYOR

Negatif enerjiye sahip olan insanları hayatınızdan uzaklaştırmakta auranızı temizleyecek bir diğer seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Aura burçlardan etkilenip etkilenmediğine dair farklı görüşler bulunsa da, astrolojiye bakarak aslan burcunun yönetim ve yönlendirme enerjisinin yüksek olmasına bağlı olarak hayatına bir takım sert mizaçlı kişileri diğer burçlara oranla daha fazla çektiğini ifade etmek yanlış olmayacaktır. Aura birçok etkenden etkilenebilir bazı görüşler insanın sahip olduğu çekim enerjisini de auranın etkilendiği etmenler arasında kabul etmektedir. Astrologlar bu konuda değişken yorumlarda bulunsa da çekim enerjisiyle ilgilenen ünlü isimler tarafından genellikle Yengeç ve Başak burçlarının çekim enerjisi aslana göre daha düşük kabul edildiğinden isteklerine daha meşakkatli yollardan ulaştıkları söylenmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.