Her yılbaşı partisinin olmazsa olmazı 3 burç 'Onlar olmadan eğlence başlamaz'

Her yılbaşı partisinin olmazsa olmazı 3 burç  'Onlar olmadan eğlence başlamaz'
Yeni yıla girerken partilerin aranan isimleri bu 3 burçtan çıkıyor. Yoksa sizin burcunuz da mı onların arasında bulunuyor?

Yeni bir yıl gelirken yeni umutlarla yepyeni bir başlangıç yapmak isteyen kişiler parti eğlencelerine her zaman sıcak bakarlar. Ancak bazı insanlar diğerlerinden daha fazla partilerin aranan ismi olurlar. Bahsedeceğimiz 3 burç işte tam da bu insanlardan oluşuyor.

astroloji2345.jpg

Geleneksel yılbaşı kutlamalarının aranan isimleri, bazı burçlardan çıkıyor. Bu burçlara mensup olanlar ‘partinin kralı’ olarak adlandırılıyorlar. O halde sürpriz partilerin en sevilen burçları kimler?

astroloji234.jpeg

YILBAŞI TATİLLERİNİN ÖNE ÇIKAN BURÇLARI

Eğlenceli, bulaşıcı bir coşkuya sahip olan, çekici ve sosyal üç burç, partilerin ce yılbaşı tatillerinin adeta baş tacı oluyor. Bu burçlar hangileri diye merak ediyorsanız işte sizin için derlediğimiz yılbaşı kralı burçlar…

ASLAN BURÇLARI

arslan.jpg

Aslan’lar karizmatik duruşlarıyla partilerin girişinde beliriverdikleri andan itibaren tüm dikkatleri üzerlerine çekerler. Güneş tarafından yönetilen ve ateşin temsil ettiği Aslan burçları kutlama ve parti dendiğinde ilk akla gelen isimlerdir.

Böyle anlarda misafirlerinin hafızalarına unutulmaz anlar kazıyan Aslan’lar ellerindeki tüm imkanları seferber ederler. Eğer bir Aslan burcu sizi partisine davet ediyorsa asla kaçırmayın.

YAY BURCU

Partilerin enerjik kişisine burcunu sorduğunuzda “Yay” deme olasılığı çok yüksektir. Yeni deneyimleri seven Yay burçları, çağırıldıkları her partiye sorgulamadan koşacaklardır.

yay.jpg

Ateş grubu burçlardan olması da enerjik doğalarını açıklar. Ayrıca Yay burçları tatile çıkılması gereken ideal kişilerdir. İyimserlikleri ve sıcaklıkları yılbaşı tatilini şenlendirir. Dans etmeyi severler ve yeni yıl kutlamalarında çevrelerini motive etme konusunda iyidirler.

İKİZLER BURÇLARI

bluz3-001.jpeg

Sohbetleri harika olan İkizler burçları partilerin aranan kişilerindendir. Adet bir iletişim uzmanı kesilen bir İkizler, henüz açılmamış kişileri bile ortama ısıtır. Yeni yıl yemeğinize ya da kutlamanıza bir İkizler burcunu davet etmeniz pozitif bir hareket olacak ve misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatacak.

Zeki İkizler, harika bir sohbetin içine zekalarını koyarlar ve vazgeçilmez olurlar. İkna etme konusunda iyi oldukları için çekingen konuklarınızı dans pistine çekmek için yanlarına bir İkizler koyun.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.