'Bu 5 burç adeta cennetlik' Melek kalplilikleriyle ilgi odağı oluyorlar

'Bu 5 burç adeta cennetlik'  Melek kalplilikleriyle ilgi odağı oluyorlar
İyi niyetleri, güzel kalpleri ile çevrelerini etkileyen 5 burç arasında mısınız? Bu burçların herkese iyilikleri dokunuyor.

Burçlar gökyüzünün hareketleri ile doğum günümüz arasındaki bağlantıyı yansıtır. Karakterimiz, hangi gün ve tarihte doğduğumuza ve kim olduğumuza bağlı olarak şekillenir. Böylece neyi neden yaptığımız ortaya çıkar. İçimizdeki kötülükler ya da iyilikler, burcumuzun ne olduğuna bağlı olarak değişebilir. En iyi burçlar hangileri diye merak ediyorsanız, işte sizin için iyilik timsali o burçlar…

astroloji.jpg

Burcumuz kişiliğimizi belirlese de her zaman tamı tamına burcumuza göre hareket etmeyebiliriz. Yani birazdan bahsedeceğimiz iyilik perisi gibi burçlara mensup kişilerin her zaman çok iyi olmalarını bekleyemeyiz. Şartlar, zaman, yükselen burçları ve daha pek çok faktör, niyetleri etkileyebilir. Öyleyse temelde iyilik içlerinden taşan burçlar hangileri?

TERAZİ BURCU

En iyi niyetli burçlar arasında sayacağımız Terazi burçları, adaletten şaşmayanları içeriyor. İsimleri gereği adaletli olmaları beklenen Terazi burçları gerçekten de dengeli ve uyumlu olmalarının yanı sıra oldukça iyi niyetlidirler. İyi niyetlerini her fırsatta gösterirler.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları, sevgi dolu kalpleriyle çevrelerinde hemen fark edilirler. Hep iyi niyetli oldukları ve başkalarını kendilerinden daha fazla önemsedikleri için zarar görme ihtimalleri de bulunur. Ancak melek gibi oldukları için şefkatli yaklaşmayı, herkese yardım eli uzatmayı severler.

yengec-burcu.jpg

YAY BURCU

Hayata karşı her zaman pozitif bir bakış açısı sergileyen Yay’lar, başkalarını da en az kendileri kadar düşünür, herkesin iyiliğini arzularlar. Kötü düşünceleri içlerinde barındırmaz, maceracı ruhlarını intikamla zincirlemezler. İlham verici duruşları sayesinde çevrelerindekileri de etkilerler. Özgüvenli görünürler.

KOVA BURCU

Sosyal adaleti her daim savunan Kova burçları, en iyi niyetli burçlar arasında gösterilebilirler. Adil, güçlü, eşitlikçi yapıları gereği hem idealist hem de özgüvenli görünürler. Dünyanın iyilikle dolmasını, kötülüklerin yok olmasını ister, bunun için çaba gösterirler.

kova.jpg

BALIK BURCU

Şefkatli ve merhametli burçlar arasında Balık burcu da bulunuyor. En iyi burçlar arasında herkesçe itirazsız kabul edilen Balık’lar, yardımseverlikleriyle ön plana çıkıyor. Empati yeteneklerinin güçlü olduğu bilinen Balık burçları, başkalarını kırmamak için çaba gösterirler. Destek ve anlayış arayanlar Balık’larla arkadaşlık etmeyi sever.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.