Resimdeki yanlışı bulabilir misiniz 10 Saniyede hatayı bulmak en az 130 IQ gerektiriyor

Resimdeki yanlışı bulabilir misiniz 10 Saniyede hatayı bulmak en az 130 IQ gerektiriyor
Mantık soruları, düşünme yeteneğimizi geliştirmek için harika bir araç. Değişen durumları analiz etmek ve çözümler bulmak için bize yardımcı olurlar. Bu testte, yüksek IQ'lu kişilerin kolayca çözebileceği bir mantık sorusu var. Bakalım başarılı olabilecek misiniz?

Bir zeka bulmacası ile daha karşıısnızdayız. Bu sefer görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi test eden bir resimle karşı karşıyasınız. Resimde bir aile pikniği yaparken görüyoruz. Ancak resme dikkatli baktığınızda burada bir mantık hatası olduğunu anlayacaksınız.

4664.jpg

Bu mantık hatasını yalnızca yüksek IQ'su olanlar 10 saniyede bulabiliyor. Bu zeka bulmacası, mantık bilmecelerinin en zorlarından biri olarak kabul ediliyor. Eğer resimdeki hatayı fark ettiyseniz, sizin yüksek IQ'lu ve çok dikkatli biri olduğunuzu gösteriyor.

Eğer 10 saniye içinde doğru yanıtı bulamadıysanız, endişelenmenize gerek yok. Zeka bulmacasının cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Bu görseldeki mantık hatasını bulmak için, alışılmışın dışında düşünmeniz lazım. Resimdeki detayları yakalayacak kadar dikkatli olanlar, 10 saniyelik kısa bir sürede cevabı bulabiliyor.

İŞTE YANITI

Bu fotoğrafı ilk gördüğünüzde, güzel bir aile pikniği olduğunu düşünebilirsiniz. Ama dikkatli bakarsanız, fotoğrafta bir şeylerin ters gittiğini fark edebilirsiniz. Fotoğrafın arka planında, gökyüzünde uçan birkaç kuş görüyorsunuz. Bu kuşlardan biri, diğerlerinden farklı olarak, tavuk. Oysa hepimiz biliyoruz ki, tavuklar uçamazlar.

44656.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.