24 Aralık burç yorumları 'Onlar para içinde yüzecek'

24 Aralık burç yorumları 'Onlar para içinde yüzecek'
24 Aralık burç yorumları. Bugün nasıl geçecek?

KOÇ

Olumlu ay yılbaşı öncesinde sizinle. Tavsiyem önemli kararları daha fazla ertelememeniz, biliyorsunuz ki 2024 yılı sizi büyük heyecanların kahramanı olarak bulacak. Aşk için yeni doğan çiftler birlikte bir hayat planlamaya başlayabilirler; Yakın zamanda bir ilişkiyi bitirmiş olanların cesareti kırılmamalıdır çünkü gelecek olumludur. Bu, yalnızca geçmişte sorun yaşayan ilişkilerin test edildiği bir kış. Ara sıra yaşanan deneyimler, pişirilip yenilen aşklar güçlüdür; bağlılık olmayanlar ise daha da güçlüdür. Farklı yaşlardaki insanlarda bile duygular.

BOĞA

Sabah Ay burçta, Jüpiter önemli geçişine devam ediyor; Artık komplikasyon yok, Noel'i müjdeleyen bu günü sakin bir şekilde yaşamaya çalışın. Harika bir gerçeklik anlayışınız var, pratik açıdan proaktifsiniz. Muhtemelen aşık olan başkalarıyla ilişkilerinizde köşeye sıkıştığınızı hissettiniz; ya da yakın zamanda açıkladığım gibi, aldığınızdan daha fazlasını verdiğinizi hissettiniz. Boğa burcunda doğanların hepsi hayal kırıklığına uğradı çünkü partnerlerinden değişiklik sözü almalarına rağmen tatmin olmadılar. Arabuluculuk istemek için doğru akşam. Artık seçimlerinizi tam olarak destekleyebileceğinizi kanıtlamanız gerekiyor.

burccc.jpg

İKİZLER

Ay burcunuza giriyor, daha huzurlu yaşamanızı sağlayan, geleceğe daha iyimser bakmanızı sağlayan bir gün; Her türlü olumsuz durumun uzak tutulması gereken bir dönem var. Aşkta son birkaç ayda olup biteni anlamalısınız, özellikle yaz aylarında, hatta ekim ayında bile bir düşüş yaşandı. Bu nedenle bu kutlama günlerinin, bir ilişkinin hangi yöne gittiğini düşünmek ve anlamaya çalışmak için önemli olduğuna inanıyorum. Yeni aşklar yasağın tadındadır.

YENGEÇ

Etrafınızdaki her şeyde coşku ve güvenin yeniden canlanması geliyor; 2024 önemli bir yıl, toparlanma sürecinin başlangıcı olacak. Aslında iki yıllık bir güçlenme döneminden bahsetmeyi seviyorum çünkü 2025 yılı enerji getirecek, özellikle iş alanında durağan kalanlar bunu fark edecek ve ilerleyen süreçte daha ilginç tesadüflerle karşılaşacak. Başak burcunda doğan bir kişi size bir teklifte bulunacaktır. Başarı, artık yeniden moda olan organizasyonel kapasiteyle bağlantılıdır. Aşk konusunda bu nedenle daha pozitifsiniz, ancak son zamanlarda kalpte çok fazla soğukluk yaratan donlara karşı dikkatli olmalısınız; Kasım ayında ailevi ya da kişisel bazı durumların rahatsızlık yarattığı bir dönemde yaşananlardan bahsediyorum.

ASLAN

Bir ilişkinin bitip bitmediğini veya devam ettiğini anlamak istiyorsanız, ay sonuna doğru duygusal seçimlerinizle ilgili şüphe ve belirsizliklerin çözülmeye başlayacağını bilin. Aslında 29 Aralık'tan itibaren Venüs iyiye dönecek. Özellikle geçen ayın başında başkalarıyla ilişkilerde ortaya çıkan bozuklukları ortadan kaldırmaya çalışmalıyız: krizlerin iki şekilde aşılması gerekiyor. Yeni şeylerle dolu bu gökyüzünün tek riski, ilk küçük çatışmalarda durup bunun yerine en alta inip olayların nasıl olduğunu netleştirmek zorunda kalmanızdır. Durum iş açısından rahatlatıcı olmaya devam ediyor, ancak ekonomik açıdan yanlış adım atmanın zamanı değil, çok fazla masraf olduğunu, çok fazla sorun olduğunu hatırlıyorum, risklerde çok fazla ısrar etmemek daha iyi.

burclar.jpg

BAŞAK

Bu Noel öncesi gün bir şüpheyle doğdu; gerçekte uyumsuz Ay sonraki kırk sekiz saati kapsıyor. Herkesin kendi hayatı vardır, ancak genel olarak küçük endişelerin olduğu söylenebilir, istisnai durumlarda, özellikle Noel'de yeniden baskın hale gelebilen "aile" duygusunun eksikliği vardır. Şimdi 2024'e göre ilerlemek, en iyi fikirleri ortaya koymak güzel. Duygusal alanda suyu çok fazla sallamamak gerekiyor, akrabalarla ya da ebeveynlerle çocuklar arasındaki ilişkilerle ilgili olabilecek bazı çatışmalar da bir an önce çözüme kavuşturulmalı. Mümkün olduğu kadar. Belki de bu dönemde en çok ağırlık kazanan şey kesinlikle aşk tarafıdır, oysa pratik ve çalışma açısından iyi bir büyüme şimdiden ufukta görünüyor. Herkes için bir kriz olduğu kesin değil ama bazen Eve çok düşünceli döndüğümüzde, beklenmedik sebeplerden dolayı kendimizi sevdiğimiz kişiden uzak hissederiz.

TERAZİ

Duygularınızı dinlemek, inançlarınıza yer açmak güzel çünkü şu anda sadece daha olumlu değil, aynı zamanda daha tutkulusunuz. Gelecek yıl için yapacağınız seçimlerde kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayan harika ve olumlu bir iç mayanız var. Hatırlarsanız, baharda büyük olasılıkla bir ortakla, bazı işbirlikçilerle bir sorun olacağını yazmıştım, ancak şimdi işler daha iyi, zaten yeni bir referansınız var ve diğerleri de kısa süre içinde gelecek. Aşk için akşam daha iyi, 29'undan itibaren Venüs yeniden olumlu olacak. Birinden hoşlanıyorsanız onu daha yakından tanımaktan zarar gelmez.

AKREP

Belki de iş yerindeki üzücü bir geçmişi unutmak ve her şeyden önce aşkta herhangi bir zorluk veya komplikasyonu gündeme getirmemek uygun olabilir; Birisiyle tartışmış olsanız bile, bu gün içinde geri adım atabilir ve uygunsa özür dileyebilirsiniz. Belki siz de bazı tutumlarınızın abartılı olduğunu anlayabilirsiniz; çok pozitif olmaya çalışmalısınız. Noel gününe olumlu bir şekilde hazırlanmalısınız. Vücudunuzu gereksiz strese maruz bırakmayın: iyi durumda değilsiniz. Biraz güvensizlik bıraktığı sürece keyifli akşamlar; ayrıca bir kişi sizi hayal kırıklığına uğrattıysa alternatif alanlar yaratmaya çalışın.

burclar-001.jpg

YAY

Yaklaşan Noel, Ay'ın muhalefetiyle doğar. Ciddi bir şey değil, sonuna kadar işten vazgeçemeyeceğinizi, yapacak şeylerle dolu olacağınızı ve bugün bile bağlılık eksikliğinin olmadığını gösterebilir. Ay'ın karşıt konumu bazı gecikmeleri beraberinde getirebilir, bu yüzden umarım hediyelerinizi önceden vermişsinizdir, yoğun bir gün geçirme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu akşam aşk biraz tekrarlayıcı olabilir, mesafeli olmamaya çalışın. Bu yılbaşının biraz fazla gerilimle doğmak üzere olduğu doğruysa, yılbaşı gecesinin endişelerden uzak geçeceği söylenebilir. Ay sonu için güzel bir şeyler planlayın.

OĞLAK

Fiziksel formunuz iyi ve aşk söz konusu olduğunda huzura, dinginliğe, dinlenmeye ihtiyacınız var. Bu dönem, bir kez daha Satürn'ün ve ilk bölümde Jüpiter'in gücünün öpeceği 2024 yılı için güzel içgörüler ve aydınlanmalar getirebilir. Ayrılık yaşayanların tekrar düşünebileceklerini defalarca anlattım. Kararlılık ve inatçılık herkes tarafından tanınan niteliklerdir, ancak bazen sizi dünyadan, artık sizin olarak tanımadığınız bir gerçeklikten soyutlayan inatçı bir tutumu da içerirler. Güneş zaten hedefine ulaştığı için ay sonuna kadar ruhumuzu ısıtmak ve önemli bir duygusal iyileşme yaşamak mümkün olacak.

KOVA

Resmi tatillerden hoşlanmasanız da ilgi çekici bir Noel'e yaklaşmak üzereyiz, Ay iyi durumda ve kendinizi biraz daha iyimser hissediyorsunuz. Sevdiğiniz, en çok önemsediğiniz insanlara yakın olmak iyi bir şeydir, refah getirir. Gelecek yıl açısından iş ve eğitim alanında ilginç haberler; sadece biraz can sıkıntısı gizleniyor, bu nedenle yeni programlara başlamış olanlar veya yakın zamanda yeni programlara başlamak isteyenler olacaktır. Aşkta mesafeler çok fazla oldu ama Aralık ayının son üç günü huzur getirecek, mesafeler kısalacak. Sizi iyi tanımayan kişilerin hakkınızda özet yargılarda bulunmasına izin vermeyin.

BALIK

Bir kişi size karşı biraz fazla takıntılıysa ve onu ay sonuna kadar köşeye sıkıştırabilirsiniz, aşkın açıklığa kavuşturulması gerekir. Yeni durumlarla sabırla yüzleşmek gerekir, insanı tedirgin edebilen klasik bir gündür; Yönetilmesi gereken çok fazla durum, köprüye gidilecek mesafeler var. Bu akşam aşk için ateşe çok fazla demir atmamak daha iyi: Seni anlayamayan birine ağırlık verme; sen de daha esrarengizsin. Matematik işe yaramıyor mu? Rahat olun, Noel yaklaşıyor ve önümüzdeki kırk sekiz saat boyunca hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok. Kendinizi hoş arkadaşlarla çevrelemek, aynı zamanda huzur ve rahatlama bulmak için de yapılacak harika bir şeydir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.