28 Aralık burç yorumları 'Bugün hayatınızın dönüm noktası olacak'

28 Aralık burç yorumları 'Bugün hayatınızın dönüm noktası olacak'
28 Aralık burç yorumları. Bugün sizi neler bekliyor?

KOÇ

Birkaç gündür yolunda gitmeyen bir şeyler var, sanki olayların kurbanı gibisin. Aceleci bir insan olduğunuz unutulmamalıdır, bu nedenle bir şeyi yapmaya karar verdiğinizde neredeyse bırakmazsınız ve tüm bunlar sonuçta büyük bir strese yol açar. Aslında aşk yeniden uyandırılabilir. Pazar gününden itibaren yalnız kalpler gibi karşılaşmalar da tercih edilir. İkizler, Aslan ve Yay, size bir duygu ya da her halükarda harika bir aşk anı yaşatabilecek burçlardır, iyi anlaşmalar yapabilirsiniz.

BOĞA

Bazı aşırı harcamalar, tartışmalar ve anlaşmazlıklar çoktur. Venüs karşıt açıda sorunlar yaratmıştır; astrolojide estetiği ve dışsallığı temsil eder; bu nedenle, özellikle de yanlış anlaşılmalar varsa veya imajı zarar görmüşse, harekete geçmek zorunda kalacak birçok kişi olacaktır. Esnaf ve tüccarlar, az ya da çok inisiyatif sahibi olanlar daha fazlasına sahip olacak. Aşkta ödüller. Önümüzdeki birkaç hafta yalnız kalpler için daha yoğun olabilir, ancak bu aynı zamanda sizin dahil olmaya ne kadar istekli olduğunuza da bağlıdır. Sadece uzun süredir birlikte olan çiftlerde ev ve parayla ilgili sorunlar yaşanmaktadır.

İKİZLER

Ay sonunda birçok gezegensel karşıtlık yaşanacak, özellikle çeşitli sorunlar yaşayan çiftler için sorunların doruğa ulaşacağını söyleyebilirim. Astrolojiye göre Merkür burcunuzu temsil eder. Dolayısıyla onun muhalefette olması bazı anlaşmazlıklar, yorgunluk, tartışmalara dikkat etmek anlamına gelebilir, eğer biri size karşı çıktıysa, zararı onarmaya çalışmanız gerekir. Okuyanlar daha fazlasını başarır. Sınavların avantajlı olduğu açık ama çok çalışmanız gerekiyor. Aşk sınavları cesaretle karşılanır, yarı zamanlı aşk hikayeleri daha iyi gider.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Ay'ın burçtan geçişi kesinlikle önemli bir olaydır, olayları daha iyi anlama, iyi bir fikir ortaya koyma yeteneğini temsil eder. Çocuk sahibi olan veya olmak üzere olanlar, evli olanlar daha fazla çocuk sahibi olabilirken, ayrılmış olanlar da hukuki sorunlarına çözüm bulabilir, üç ay içinde müjdeli haber geliyor. Haziran sonunda doğanlar için daha da önemli olacak bir haber. Elbette geçmişinize, yeteneklerinize saygı duyuyorsunuz ama şunu söylemeliyim ki bunlar gerçekten geçmişe göre çok daha olumlu yıldızlar.

ASLAN

Bu günlerde, özellikle duygusal düzeyde daha fazlasını verebilirsiniz. 29'undan bu yana ters giden tüm hikayeler düzelebilir, tabii ki her ikisinin de iradesi olması ve yalnız kalplerin evet diyebilmesi şartıyla. Elbette Akrep, Kova burcuyla her zaman ağır rekabetler olur. Bazılarının Oğlak burcuyla bir anlaşmazlığı var. İşinizde veya öğreniminizde kendinizi biraz sıkışmış hissettiniz ve belki de kafa karışıklığınızın bedelini başkalarına ödettiniz; her şeyden çok karaya çıkacak yeni kıyılar arıyorsunuz. Ancak 2024'ün yıldızlarına baktığımda, serbest çalışanlar için görüşmelerin zaten yapıldığını ve baharın sonlarında bir şeylerin başlayacağını hayal edebiliyorum.

BAŞAK

Aşkta dikkatli olmalısın, bir kelimeyi fazla söylersen tartışma başlar. Yanıtlar geç geliyor ama cesaretiniz kırılmamalı. Gerçekte komuta partilerinden hiçbir zaman pek hoşlanmadınız ve bu nedenle önümüzdeki birkaç günün de gerilimi önlemek için mümkün olduğu kadar iyi organize edilmesi gerektiğini hayal edebiliyorum. Aşkta söylenecek bir şey varsa dikkatli konuşun. Gerçekte Aralık sonu bazı gerginlik anlarına neden olabilir. Bazı insanlar bir geçmişi ve onu temsil eden bazı insanları kesmek zorunda kalır. Uzaklaştırılmamalı, uzak tutulmalıdırlar.

burccc.jpg

TERAZİ

Çoğu zaman bu burcu yönlendiren adalet duygusundan bahsettim, siz de bunu okurken, büyük ihtimalle sadece kendi haklarınızı değil, aynı zamanda başkalarının, sevdiğiniz insanların haklarını da savunmak için dahil olmak zorunda kalacaksınız. Pek çok gezegenin lehine olacağı için keyifli bir yılbaşı gecesi düzenlemenizi tavsiye ederim. Daha fazla özgüven! Kişinin hayatını yeniden düzenleme yeteneği geri döner. Bu dönem duygular için özel bir dönem, bir hikaye denemek isteyenler için fırsatlar olduğu kadar duygular da var. Önümüzdeki birkaç gün içinde burç daha iyi görünüyor. Şimdi tek ihtiyacımız olan biraz inisiyatif ve iyimserlik.

AKREP

Venüs burcunuzda son saatlerdir, umarım aşkta güzel haberler almışsınızdır veya son birkaç haftadır iş veya kişisel haberler getirmişsinizdir. Arada sırada öfkene kapılıyorsun ama şimdi dikkatli olmalısın! Bir süre önce Akrep'in ne kadar çok severse, kendini o kadar kötü hissetme potansiyeline sahip olduğunu yazmıştım; yani bir kişiye aşık olduğunda bunu o kadar radikal bir şekilde yapar ki, aynı zamanda sevdiği kişinin ruh halinin de kurbanı olur. , iyisiyle kötüsüyle. Artık aile içinde huzuru bulmak çok önemli. En geç 2024 Şubat ortasına kadar iyi fırsatların ortaya çıkmaması pek mümkün görünmüyor.

YAY

Özgür bir insansın, çevrende çok fazla yoksunluk ya da gerginlik olduğunu hissettiğinde hareket etmeye, başka bir şeyler yapmaya, farklı insanlarla takılmaya çalışırsın. Bu nedenle önümüzdeki birkaç haftanın yıldızları, sadece kaderin değil sizin de iradenizin arzuladığı radikal değişiklikleri beraberinde getiriyor. İş bağlamında endişelenmeyin, eğer bir anlaşma varsa en geç mayıs ayına kadar imzalanması gerekecek. Ay sonunda yıldızlar sizin tarafınızda, birçok gezegen burcunuzda. Yılbaşı gecesi özel bir toplantı düzenleyebilirsiniz.

burclar.jpg

OĞLAK

Ay hala küçük bir gerilim getiriyor. Ancak bu sonuçta normaldir. Unutulmamalıdır ki aslında Oğlak burcu yılın son günlerinde kendini izole eder, kendi başına kalmak ister, bu olup bitenlerin bir nevi genel özetini çıkarmak ve aynı zamanda neyin ne olduğunu anlamaktır. en iyi beklentiler gelecekte takip etmektir. Belki bugün hala giderilmesi gereken bazı şüpheler vardır, Cuma ile 31'i arasında insanları görmek daha iyidir. Jüpiter'in geçişi sayesinde kendi işi olanlar, eğer yaratıcılarsa veya estetik veya kontakt sektöründe çalışıyorlarsa, önümüzdeki birkaç ay içinde biraz paraya ve ekstra bir şeye sahip olabilecekler.

KOVA

Anlaşmalar, çözümler, cevaplar, en kritik dönemin olduğu Kasım ayının başında gelmeyen şeyler şimdi gelebilir ve bu ayın sonunda birileri bir anlaşmaya, anlaşmaya imza atacaktır. Tüm hayatını yeniden oyuna koyan burçlar arasındasınız. 2024'ün ilk ayları dikkat gerektiriyor çünkü hala deneme aşamasında olan bir projeniz ya da değiştirmek istediğiniz bir sözleşme var ama Mayıs ayı sonuna kadar büyük bir seçim yapmanız mümkün olmayacak ve bu şimdilik aşk için de geçerli. şaşırtıcı olamaz. Ancak duyguları yarı zamanlı olarak yaşamak isteyenler yaklaşan Yeni Yılı da düşünebilecekler.

BALIK

Önümüzdeki iki hafta içinde biraz gergin bir gökyüzümüz var, ancak bunun nedeni bazı önemli konuları sonuçlandırmanız veya hayatla ilgili olabilecek değişiklikleri zorlamanız gerektiği. Başka bir yere gitmeyi, bir kişiden, bir ortamdan, aile üyelerinden bir süreliğine uzaklaşmayı düşünmek yanlış olmaz. Bu gökyüzünde küçük bir melankolik çizgi var ama durmamalısın. Birçokları için farklı bir yaşam ya da başka ortamlarda yaşama ihtimali geri geliyor, ilk başta her şey karmaşık görünebilir ama pes etmemeliyiz. Yeni aşklar mümkün ama şimdilik gözlem altında, eğer bir arkadaşlık Ocak ortasından önce doğmuşsa, bunun en iyi şekilde gelişmesi zordur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.