Baba Vanga'nın yeni yıl kehanetleri açıklandı 'Tüyler ürperten liste

Baba Vanga'nın yeni yıl kehanetleri açıklandı 'Tüyler ürperten liste
Çernobil'i bilen ünlü kahinin 2024 yılı için söyledikleri tüyler ürpertti.

İnsanın varoluşuyla başlayan merak duygusu, bilinmez olan gelecek hakkında tetikleyicidir. Geleceğin bilinmezliği, kaderde neyin değişeceğini merak etme arzusu insanları astroloji ve fal gibi inanışlara yöneltir. Kehanetleriyle tanınan, daha öncesinde önemli olaylarda nokta atışı tespitlerde bulunmasıyla gündem olan Baba Vanga'nın, bu yeteneğinin mistik olduğunu düşünenler oldukça fazla… . Ünlü kahin Çernobil hakkındaki söylemleriyle de hafızalarda yer etmişti. Vanga, 2024 yılı için de bazı kehanetlerini duyurdu.Kehanet listesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

2024 YILINDA NE BEKLENİYOR?

Küresel ekonominin 2024 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşayacağını öne süren Vanga, 2025-2028 yılları arasında dünyadaki açlık krizinin çözüleceğinine ve 2076 yılında birçok ülkenin komünizm ile yönetileceğine dair öngörüde bulunurken aynı zamanda 2304'de insanlığın zaman yolcuğunu başaracağını da öne sürüyor.Kahin’in kehanetleri bununla da sınırı kalmıyor. Vanga’ya göre 5079 yılında dünyanın sonu gelecek.

SİBER SALDIRILAR ARTACAK

2024 yılında bilgisayar korsanlarını sayısınına artacağı konusunda da uyarılarda bulunan Vanga, ülkenin elektrik, su, arıtma ve diğer önemli altyapılarının zarar göreceğini aktardı.

Vanga güvenlik açığı sebebiyle birçok ülkede beklenmedik kargaşalar yaşanacağını da öne sürdü.

ALZHEİMER VE KANSER

Baba Vanga, 2024 yılında Alzheimer ve kanser dahil olmak üzere birkaç hastalığın tedavisinin kalıcı olarak bulunacağını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.