10 yıldır akıbeti bilinmiyordu 'Gizemi YouTube dedektifi çözdü'

10 yıldır akıbeti bilinmiyordu 'Gizemi YouTube dedektifi çözdü'
Yıllardır kayıp olan adamı akıbetini YouTuber çözdü.

10 yıl önce evden sigara almak için çıkan ve bir daha da geri dönmeyen adamın akıbeti bilimiyordu. Ailesi yıllardır büyük bit merak ve endişe içindeydi. Yıllar sonra Youtube kanalı için o bölgede dronla çekim yapan çekim yapan YouTuber kayıp adama dair izlere rastladı.

ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan gazi Donald Erwin (59) 2013'te kayboldu. En son 29 Aralık 2019 tarihinde görülen adam yıllar sonra bulundu.

ekran-goruntusu-2023-12-28-104049.png

Drone pilotu olan ve YouTube’da drone ile çektiği görüntüleri paylaştığı ‘Echo Divers’ sayfasıyla ünlü James Hinkle, kayıp adamın izine rastladı. Hinkle, havalandırdığı drone ile Erwin’in kaybolduğu bölgede tatlı su haritalama teknolojisiyle ilgili çalışma yapıyordu. Bu sırada nehrin içerisinde yosun kaplı bir otomobil fark etti ve yetkililere haber verdi. Dalgıçlar bu aracın 10 yıl önce kaybolan Erwin'e ait olduğunu belirledi. Detaylı incelemenin ardından Erwin'e ait parçalar bulundu. Erwin'in kalıntıları kadavra köpekleri tarafından bulundu.

Yapılan incelemeler sonucunda kalıntılar Erwin'le uyumlu çıktı.

ekran-goruntusu-2023-12-28-104105.png

Eski bir deniz piyadesi olan Erwin’in ailesi, uygun bir cenaze yapabilecekleri için Hinkle’a minnet duyduklarını ifade etti. Aile, Erwin’in evden sigara almak için çıktığını ifade etti. Erwin’in aracıyla nehre düştüğü tahmin edildi.

Erwin’in son görüldüğü yerden sadece 90 dakika uzaklıkta yaşadığını fark ettikten sonra davaya özel bir ilgi duyduğunu ve araştırmaya başladığını ifade eden Hinkle, “Bu adamların hepsi birer kahraman, görebilecekleri en iyi muameleyi hak ediyorlar. Askerler her zaman kahramandır ve bu adamların her zaman eve getirilmesi gerekir. Donnie bize hizmet etti, ben de ona hizmet etmek istedim” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.