Banyoyu ilk günkü parlaklığına kavuşturun 'Tek malzeme yetiyor'

Banyoyu ilk günkü parlaklığına kavuşturun 'Tek malzeme yetiyor'
Kapalı ve nemli bir alan olduğu için sıklıkla banyo küf oluşumuna zemin olabiliyor.Temizlik için tek malzeme yetiyor!

Temizlik için doğal malzemeler tercih etmek, kimsayallara maruz kalmanızdan ötürü yaşayabileceğiniz birçok sağlık problemini de önlüyor.Son dönemlerin en popüler doğal temizlik malzemesi olarak ön planda olan beyaz sirkeyi banyolarınızda kullanmak temizlik yaparken hem daha az efor sarf etmenize hem de daha uzun süre temizliğini koruyan hijenik banyolara sahip olmanıza olanak tanıyacak!


Tercihen damıtılmış olanını kullanmanızın daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Koyu renkli sirke gibi renklendirici madde içermediğinden, bu nedenle leke bırakma olasılığı düşük olduğundan Beyaz damıtılmış sirke, yaklaşık yüzde beş asitlik oranına sahip olup, birçok ev temizleyicisiyle benzer özelliklere sahiptir.

whatsapp-gorsel-2023-12-28-saat-10-32-38-e60ed814.jpg

KÜFÜ ORTADAN KALDIRIYOR
Banyoda yetersiz havalandırmadan dolayı karşı karşıya kalabileceğiniz sorunlarla mücadele eden beyaz sirke, aşındırmadan etkili bir temizlik yapmanızı sağlıyor. Bu kapsamda küf için de bir çözüm oluyor. Peki nasıl uygulanıyor? Bir sprey şişesini beyaz sirke ile doldurun ve doğrudan küf birikintilerine püskürtün. 10 ila 15 dakika bekleyin, ardından sirke ve küfü temizlemek için yumuşak nemli bir bez kullanın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.