Evlenmeden önce her ciftin bunu bilmesi gerekiyor

Evlenmeden önce her ciftin bunu bilmesi gerekiyor
Evlilik kararını almadan önce partnerinizin davranışlarını değerlendirirken bu adımları göz önünde bulundurmak sağlıklı bir evlilik için yardımcı olabilir.

Evlilik kararı, genellikle uzun süreli ilişkilerin ardından alınır ancak yine de evlenmeden önce ilişki içerisindeki dinamikleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Evlilikle birlikte hayatınızda birçok şey değişebilir. Çok sevdiğiniz partnerinizle evlilik kararı almadan önce bazı konular hakkında çok net bir şekilde konuşmanız gerekir.Bu konuşmayı ailelerinizi konuşmaya dahil etmeden yapmanız olası kafa karışıklığınızı önleyerek daha sağlıklı karar vermenize olanak tanır. Stresten ve negatif düşüncelerden sizi uzaklaştıracak bir şeyler denedikten sonra sakin bir zamanınızda evlilikle ilgili bir değerlendirme yapmanız daha net sonuçlar ortaya çıkarır.

TATİLE ÇIKIN

Birlikte baş başa geçireceğiniz zamanlarda evleneceğiniz insanı daha iyi tanırsınız. Bunun için mutlaka evlenmeden önce birlikte tatile çıkmayı deneyin.

EV DÜZENİNE BAKIN

Evlilik kararı aldıysanız mutlaka partnerinizin kendi evinde düzenli biri olup olmadığına da dikkat edin. Düzenli ve evdeki kurallara uyum sağlayan bir partnerle küçük sebeplerden kavga etme olasılığınız daha azdır.

AİLE İLİŞKİLERİ

Aile ilişkileri sağlıklı olan anne ve babasına aile eşrafına saygılı davranan bir eş adayı muhtemelelen size de aynı şefkat ve sevgiyle bağlanacaktır. Aile ilişkilerinde sorun yaşayan bir partneriniz varsa ilerleyen dönemlerde de size karşı tavır ve davranışları negatif olabilir

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.