Kirli deterjan gözünü tek hamlede temizliyiyor ' Saatlerce ovalamayın'

Kirli deterjan gözünü tek hamlede temizliyiyor ' Saatlerce ovalamayın'
Çamaşır makineniz istediğiniz gibi çalışmıyorsa, sorun deterjan gözünüzün kirli olması olabilir. Birkaç basit adımla temizlemek mümkün...

Günlük hayattan en çok kullanılan beyaz eşyalardan biri de çamaşır makinesidir Deterjan haznesinde kullanıma bağlı olarak zamanla deterjan kalıntıları birikir ve hem görüntü olarak hem de hijyen açısında problem yaratabilir. Ancak çözümü bu yöntemlerle çok basit…

NASIL TEMİZLENİR?

Çamaşır makinesinin deterjan gözünde biriken kalıntılar ve kireçlenme makinenizin kullanım ömrünü ve performansını etkileyerek kötü kokulara neden olabilir. Öte yandan makine performansının düşmesine sebebiyet verebilir.Çamaşır makinenizin işleyişine katkı sağlayacak birkaç yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri dikkate aldığınızda deterjan bölmesini kolayca arındırabilirsiniz.

ADIM 1) Deterjan gözünü çıkarıp hasarı minimum düzeye indirmek için temizlemeden önce makine fişini prizden çekmeniz gerekiyor.

whatsapp-gorsel-2023-12-27-saat-10-59-04-ae1e1134.jpg

ADIM 2 )Makinenize bağlı olarak deterjan gözünü çıkarabilirsiniz. Bunun için kullanım kılavuzunda yardım alabilirsiniz.

ADIM 3)Deterjan gözünü çıkarmak için göz tabanında bulunan düğmeyi, tutulacak noktayı sıkmanız veya çekmeniz gerekiyor.

ADIM 4) Deterjan gözünü çıkarmanızın ardından su ve sabun içeren sıcak suyla dolu bir kabın içine koyun. Deterjan gözünü bu suyla iyice yıkayın. Kalıntıları daha iyi çıkarmak için diş fırçasından yardım alabilirsiniz.

ADIM5)Yüzey kısmının tamamen temiz oluncaya kadar işlemi tekrarlamanız gerekiyor. Lekeli kalıntılar için karbonat ve sıcak su karışımını deneyebilirsiniz. Bu sayede pek çok kirli alanı kolayca çıkarabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.