Müge Anlı'da Mustafa Hakkulu cinayetinde şok gelişme 'Bengül cinayet itirafından sonra konuştu

Müge Anlı'da Mustafa Hakkulu cinayetinde şok gelişme 'Bengül cinayet itirafından sonra konuştu
Ekranların ilgiyle izlenen programı Müge Anlı'da bir cinayet daha çözüme kavuştu. Bir süredir programda, kayıp olarak aran Mustafa Hakkulu'nun cinayete kurban gittiğinin kesinleşmesinin ardından yeni gelişmeler yaşandı.


Bugün ekrana gelen bölümde canlı yayında cinayete dair yeni detayları ve gelişmeleri aktardı. Aktarılan bilgiye göre polis tarafından Adana'ya götürülen İsa, "Mustafa'nın telefonu nerede? Paraları ne yaptınız? Cinayetin Bengül ile ilgilisi var mı?" şeklindeki sorulara cevap vermedi. Malatya'ya giden Bengül Güvenç ise İsa'nın cinayet itirafının ardından ilk kez konuştu. İsa'nın suç ortakları olduğunu öne süren genç kadın, "Tek başına Mustafa'ya gücü yetmez.’’ ifadelerini kullandı.

nuge.jpg

'İSA'NIN YANINDA BİRİ VARDI'


İsanın cinayet itirafında Karısını öne sürerek karısına laf attığı gerekçesiyle Hakkulu’nu öldürdüğünü beyan ettiği hatırlatılan Güvenç,’’Karısına laf attığını düşünmüyorum. İsa'nın yanında birileri vardı. Benim büyük olasılıkla düşündüğüm kişi Yüksel.’’ dedi. Müge Anlı ise "Bu konuşmaları yaptıktan sonra Bengül gözaltına alındı" dedi. Bengül de soruşturmanın devamı için Adana'nın Kozan ilçesine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor…

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.