Bu yöntemle temizlik zaman almıyor 'Keşke önceden bilseydim diyeceksiniz'

Bu yöntemle temizlik zaman almıyor 'Keşke önceden bilseydim diyeceksiniz'
Ev temizliği vaktinizi alan bir rutindir.Temizlik yaparken dikkate alacağınız bu adımlar vaktinizin büyük çoğunluğunun size kalmasını sağlayacak.

Ev temizliği düzenli olarak yapılması gereken ve oldukça zaman alan bir rutindir. Özellikle çalışan bir kadınsanız bütün tatilinizden bir günü mutlaka hafta boyunca dağılan evinize,çamaşır ve bulaşığa ayırma zorunluluğu hissederseniz. Tatillerinde tüm gününü evde geçirmek istemeyen, tüm gün evde olsa bile kendine de vakit ayırmak isteyen kadınlar için temizlik süresini kısaltmanın birkaç yollarını derledik.

adsiz-tasarim-1.png

MÜKEMMELİ BIRAK, "YETERİNCE İYİ"YE ODAKLAN

Her gün dip bucak bir temizlik yapmanıza gerek olmadığını kabulenin. Ev işlerine mükemmeliyetçi yaklaşmanız fazladan enerji sarfetmenize sebep olacaktır. Eviniz sürekli yaşam alanınız olduğundan dolayı, sürekli toparlanması gerektiğini kabul etmek daha rahat hissetmenizi sağlar.

EVİNİZİ FAZLA EŞYALARDAN ARINDIRIN

Evde gereksiz yer kaplayan eşyalardan kurtularak evinizi minimalize etmek de Bu nedenle sahip olduğunuz ve kullanmadığınız eşyaları azaltın. Böylece temizliğe daha az zaman harcayacaksınız.

İSTİKRARLI OLUN

Tüm bir günü temizlikle harcamayın. Onun yerine her gün azar azar temizlik anlayışını benimseyin. Ev işlerini günlük bir istikrarla kendinizi yormadan yapmaya çalışın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.