27 Aralık burç yorumları 'Büyük ikramiyeyi kazanacak burçlar belli oldu'

27 Aralık burç yorumları 'Büyük ikramiyeyi kazanacak burçlar belli oldu'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 27 Aralık 2023 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Dün olduğu gibi bugün de güçlü bir gerilime maruz kaldığınızı görüyorum, güçlü olsanız bile birçok zorluğun üstesinden gelmişsiniz, muhtemelen hala fiziksel bir sorunu aşmak zorunda kalıyorsunuz; Koç burcunda doğanların çoğu bu nedenle kızgındır. Gecikmeler tam olarak beklenmedik nedenlerden dolayı meydana geldi. Yani dün olduğu gibi bugün de sizi yapılacak şeylerle dolu buluyorum, yarından itibaren her şey farklı olacak. Gerçekten de bazıları büyük tutkular uyandırabilir. Bu süre zarfında İkizler burcuna veya Aslan burcuna olan ilgi baskın olabilir. Ayın sonu önemli duyguları beraberinde getiriyor.

BOĞA

Jüpiter koruyor yani bu dönemde size ne kadar çok saldırırlarsa, adeta o kadar iyilik yapmış oluyorlar çünkü her halükarda insanlar sizin hakkınızda konuşacak ve sonunda her şey olumlu olacak. Kendinizi aşkta kalp kırıklığına çok fazla maruz bırakmamaya çalışın. Son üç hafta biraz zorlu geçti. Kalbi endişelendirebilecek yeni bir duygu var, çoğu kişi için iş kesintisinin ardından bir iyileşme oluyor, ayrıca çok ilginç günler yaşıyoruz. Mükemmel gökyüzü, bazı cevaplar çoktan geldi, bazıları ise örneğin hukuki ve kişisel nitelikte olacak. Her şeyin yolunda gittiğini söyleyemem ama biraz yaratıcılıkla her şey daha iyi hale gelecektir.

İKİZLER

İş konusunda büyük bir gölge görmüyorum, üstelik yıl ortasında bir seçim yapılacak. Aksine, bu gökyüzünün en çok etkilenen yönü duygusal olanıdır, muhtemelen bir kişiyi test ediyorsunuzdur; Bekarsanız, çekiciliğiniz ve tanışma arzunuzla uyumluysanız, güzel insanlarla tanışabilir veya hoş ama yarı zamanlı arkadaşlar edinebilirsiniz. Yılbaşı gecesini etrafta çok az eğlenceli insan varken çok sessiz bir şekilde geçirmenizi tavsiye ederim. İkizler burcunun da kafa karışıklığından hoşlandığını biliyorum, ancak son zamanlarda bu çok fazla oldu ve şimdi ailede ve aşkta huzuru bulmaya çalışmamız gerekiyor.

YENGEÇ

2024 burcunuz burcunuz için oldukça ilginç görünüyor. Bu, ebeveyn olmak, çalışmak veya daha fazlasını yapmak isteyen herkes için müthiş bir gökyüzü. Geçmişin önemli olduğu açık, ancak birkaç ay içinde bir değişimin, hatta bazıları için bir transferin, bir yeniliğin yaşanması pek olası değil. Etrafınızdaki tüm durumlara dikkatlice bakmalısınız, bunlardan bazıları başarılı olabilir. Bugün Ay burcunuzdayken, iyi şeyler ve açıklamalar konusunda hiçbir eksiklik yok.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

ASLAN

Karşı konumdaki Jüpiter'in belirleyebileceği tek belirsizlik kimi dinleyeceğini bilmemek, bu da şimdi ile yıl ortası arasında iyi tekliflerin geleceği anlamına geliyor. Ancak ailede bir şeylerin ters gittiği ya da bir durumun iyi gitmeyen bir hatırası olduğu anlaşılıyor. Kısa vadede bir değişiklik mümkün olmayacak, bu durum mayıs ayına kadar beklemek zorunda kalacak öğrenciler için de geçerli. Ay sonundan itibaren aşkta iyileşme. Venüs, 29'undan itibaren iyi şansı körükleyen ilginç bir geçişe başlıyor.

BAŞAK

Bu günlerde konuşmak, tartışmak faydalıdır ve sevgi yeniden başarıya ulaşabilir. Bir de tutkusuz kalanlarda, kendini sadece çalışmaya adamama, aşkı da düşünme isteği zorlayıcı oluyor. Sizden tek isteğim geçmişi unutmanız, eğer eski sevgiliniz geçen yıl sizi rahatsız ettiyse ya da yeniden ortaya çıktıysa, önümüzdeki birkaç haftanın yine karmaşık olabileceğini bilin. Kısacası rasyonel bir insan olan sizler, gerçekleri gözden kaçırmamalısınız. Çok gençlere yönelik flörtlerde şimdilik ciddi hikayelerden daha fazla macera olabilir.

TERAZİ

Dün olduğu gibi bugün de sizi doğal düşmanınız olan kaygıya karşı uyarmalıyım. Terazi burcu herkesin kendisini sevmesini ister ama bu mümkün değildir. 29 Aralık'ta Venüs'ün özel geçişinin başlayacağını, aşkın ödüllendirileceğini unutmayalım. Birisi kısa süre içerisinde bir aşkı yeniden görebilecek, bir temas kurabilecek, bir duyguyu tamamlayabilecektir. İş için iyi haber ama dün söylediğim gibi son teslim tarihleri ​​sıkı! Seçim yapmak için, en iyi ay olan Haziran 2024'e varmak için mümkün olan en kısa sürede harekete geçmek, iyi bir çözüm veya daha fazla teklifin cebinizde olması daha iyidir.

AKREP

İnandığım gibi iş tepkilerinde yavaşlamalar olsaydı, şimdi iyileşiyoruz. Bu gökyüzü çok güzel, birileri de kalbe geçerli duyguları yaşayabilecek. Bunu söylüyorum çünkü önümüzdeki dönem, kendi başına çalışan, krizin sınırları ve mümkün olanın sınırları dahilinde parayı geri kazanmak isteyenler için bile önemli olacak. Bugün toplantılar için uygun bir gün. Yalnız kalpler meşgul olmalı. Ay'ın iyi görünümü aynı zamanda belirli bir sezgiye kapılmak isteyenlerin de lehinedir.

burclar.jpg

YAY

Ay sonuna doğru burcunuza birçok gezegen gelecek, özellikle 29. Cuma günü Venüs hoş duygular getiriyor, hemen şimdi hayat dolu bir Yeni Yıl düzenlememiz gerekiyor. Önümüzdeki iki hafta herkesi daha da gergin hale getirecek ve hatta muhtemelen yeni bir projeyle meşgul olacak. Başarı sıkıntısı yok. 2024'te iş yerinde rotayı değiştirmek, hareket etmek veya yeni bir şey icat etmek çok kolay ve en iyi kararların bahara kadar verilmesi gerekecek.

OĞLAK

Dönem genel olarak ilginç ama bugün Ay'ın karşıt konumu bazı rahatsızlıklar yaratabilir. Sınava girmesi veya talebi olması gereken herkes, birkaç ay içinde sınava girmek için şimdi harekete geçebilir. Yılın başında biraz kötü giden aşk hikayeleri düzelebilir ancak çoğu şey, içinde yaşadığınız ilişkiye bağlıdır. Şu anda kayıp olan başkaları değil, bazen başınız karışan sizsiniz, belki de yorgun olduğunuz için, biraz stres içeren bazı durumlarla aile düzeyinde ilgilenmeniz gerekiyor.

KOVA

Bu hafta geçen haftadan farklı; Geçen hafta fiziksel düzeyde de olsa sorunlar yaşanırken, şimdi Aralık sonuna ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi olacak. İş ve aşk toplantıları tercih edilir, önemli bir gökyüzümüz olur. Venüs ve diğer hızlı gezegenler de 29'undan itibaren olumlu bir görünüm kazanıyor, biri ay sonuna kadar buluşacak veya aşkı onaylayacak.

burccc.jpg

BALIK

Dürüst olmak gerekirse duyguların bir belirsizlik aşamasında olması nedeniyle düşüncelerin esas olarak işle ilgili konulara odaklanması muhtemeldir. Eğer bir kişi size doğru şekilde söylemiyorsa, ay sonuna kadar onu test edeceksiniz. Bir aydır yapmadığınız her şeyi bir günde telafi edebilecek bir insan olduğunuzu biliyorsunuz, ancak bazı şeyleri yapmak istemediğiniz günlerin de olduğu da bir gerçek. Bugün dikkatli olun çünkü Oğlak gibi potansiyel müttefikiniz düşmanca bir işaret olabilir, işte ve aşkta dikkatli olmanızı öneririm.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.