1 Ocak burç yorumları 'Yılın ilk günü nasıl geçecek'

1 Ocak burç yorumları 'Yılın ilk günü nasıl geçecek'
2024'ün ilk günü nasıl geçecek ? aşk, iş, aile, para hakkında her şey...

KOÇ

Bu, net bir iyileşmenin astrolojik durumudur. Doğal olarak nereden başlayacağımızı anlamamız ve iyileşmenin ne anlama geldiği konusunda fikir birliğine varmamız gerekiyor. Size her zaman inanmanızı değil doğrulamanızı söylüyorum: Son birkaç yılın oldukça çalkantılı olduğu göz önüne alındığında, şimdilik her şeyden önce büyük bir intikam arzusunun olabileceğini düşünüyorum. Merkür'ün elverişli ve Venüs'ün dost olduğu önemli bir gökyüzümüz var: bu, bir projesi olan tüm insanların daha güçlü olabileceğini ve daha büyük bir eylem isteğine sahip olabileceğini gösterebilir!

BOĞA

Bu hafta, finans ve iş ile ilgili özel bir durumla başlıyor: Burada pek çoğunun zaten yararlanabileceği kaynaklara sahip olduğundan şüphe duymuyorum ancak ekonomik veya hukuki düzeyde bir şeylerin çözülmesi gerektiğini düşünebilirim. Jüpiter'in burçta varlığıyla, yasallıkla, parayla ilgili her şeyin Mayıs ayına kadar bir şekilde açıklığa kavuşturulması gerekiyor ve zaferler göz ardı edilemez. Bu, özellikle anlaşmalarda bir şekilde ele alınması gereken sorunların olması durumunda da geçerlidir.

İKİZLER

Bu yıl halletmeniz gereken pek çok şey olacak: Şans ve güç dileği gelecek, umarım bir an önce güzel bir şeye ulaşılabilir! Elbette herkesin kendi kişisel burcu vardır, ancak aşk açısından bazı zorlukların açık kaldığını söyleyebilirim, küçük bir gerilimden büyük bir krize kadar telafi etmeye çalışmamız gereken rahatsızlık anları, pek çok şeyin değişmesi gerekecek. Mayıs ayına kadar. Yılın ilk yarısında, Haziran ayından itibaren yönetimi daha karmaşık olabilecek şeyleri yapmak mümkün olacak.

0-8.jpg

YENGEÇ

Hafta başında bazı şüpheler yaşayabilirsiniz. Bu ayın başkalarıyla ilişkilerle ilgili zorluklarla bağlantılı olduğunu hatırlıyorum, ancak aynı zamanda uygun bir Satürn'e sahip olduğumuzu da söylemek gerekir, bu nedenle son zamanların tüm pürüzleri ve gerilimleri daha iyi bir tavırla bir şekilde aşılabilir. Eğer evde şüpheler varsa bu dönemde yine ufak tefek ızdıraplar yaşayabileceğinizi tahmin edebiliyorum. Kötü tanımlanmış ilişkilerde dikkatli olun: bu Ocak'ta aşkın açıklığa ihtiyacı var.

ASLAN

Geçen yıldan bu yana bazı iş anlaşmalarını sorgulamış olabilecek ters Jüpiter ile mücadele etmeniz gerekiyor: bu, iş ve parayla ilgili acil kararların alınması gerektiği anlamına geliyor. İyi niyetinizi sorgulamıyorum ama Ocak-Mayıs arası dönemin yılın ikinci yarısında ne yapılması gerektiğini anlamak açısından faydalı olacağını düşünürsek ufak gerginlikler yaşanabilir. Çünkü en önemli kararlar Haziran ayından itibaren alınır. Size her zaman inanmanızı değil, doğrulamanızı söylediğim için, bu dönemde başkalarıyla, arkadaşlarınızla ilişkilerde bile yolunda gitmeyen konular var mı, gözlemleyin. Ailenizde bir sorun yaşıyorsunuz. Pek çok şeyin açıklığa kavuşturulması gerekiyor ve bazı insanların iç huzurunuzu zedelemesini engellemek için muhtemelen tarafsız bir tutum sergileyeceksiniz.

BAŞAK

Bu yeni hafta biraz baş döndürücü başlıyor ve burada yakın geçmişte yaşananları iyi anlamak gerekiyor, çünkü 2023'ün yıldızlarına baktığımda herkes için yavaşlamaların olduğu açık; neredeyse her şeyi sorgulamak zorundaydınız. Sıfırdan ya da neredeyse sıfırdan başlamak hiç de bir rahatsızlık ya da tıkanıklık unsuru değil, aslında bazen "ölü dalları" hayatımızdan çıkararak daha iyi bir gelecek düşünmeye başlayabiliriz ve tam da bunu başarabiliriz. olmak. Bu yeni yılın bazı aile ilişkilerinde bile kafa karışıklığı içinde doğduğunu hatırlıyorum, ayın 4'ünden önce karmaşık durumlardan kaçınmak daha iyidir.

TERAZİ

Olumlu Mars, ilginç Merkür: Kısacası, özellikle bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanız gerekiyorsa, iş hakkında konuşmak için de yararlı olan bir Ocak ayına güvenebilirsiniz. Uzun süredir birlikte olan çiftlerin tekrar tartışmaya başlayacağını umuyorum, çünkü her halükarda aşk düzeyinde küçük yanlış anlaşılmaların olduğunu gördük ve özellikle yaz aylarında her şeye bir fiziksel yorgunluk aşamasının hakim olduğunu unutmamalıyız başka. Artık güzel bir eylem kapasitesi geri dönüyor ve bu da günlük hayata da yansıyor.

evlilik-burc.jpg

AKREP

Jüpiter'in bu karşıtlığı stres yaratabilir ve stres sizin için sorun olur, ayrıca yapılacak çok şey olduğunu hatırladığım için sinirlilik artar! Mars aynı zamanda günlük ilişkilerde küçük rahatsızlıkları ve hatta belki de projeleri daha büyük bir güçle ilerletme ihtiyacını da temsil edebilir.

Paraya çok fazla dikkat etmemiz gerekiyor çünkü astrolojik eğilimlere göre, bazı gezegenlerin karşınızda olması bazı ekonomik sorunların gecikmesini, üstesinden gelmeye çalışmanız gereken bir rahatsızlığı temsil edebilir.

YAY

Bu bir intikam yılı, bunu aşk konusunda da söylüyorum, çünkü sizin gibi duyguları çok yoğun yaşamak isteyen, duygularını tüm sınırların ötesine taşıyan bir burç için duygular her zaman önemlidir ve öyle değildir. Çoğunuzun zamanla değişmesi bir tesadüf, rotayı değiştiriyorsunuz. İdeal partneriniz hırslarınızın peşinden giden, tembellikten hoşlanmayan bir kişidir. Duygularınızı kontrol altında tutmanızı ve daha fazlasını vaat edebilecek bir dönemde meşgul olmanızı öneririm.

OĞLAK

Güneş'in burcunuzda yaptığı geçiş, etrafınızdaki koşullara uyum sağlama konusunda daha iyi bir yetenek yaratabilir. İyi projelere güvenebileceğiniz bu dönemde geleceğe biraz daha eleştirel bir gözle bakıyorsunuz. Öte yandan siz, yalnızca ne yaptığına ikna olduğunda hareket eden bir insansınız ve her zamanki gibi (bunu sıklıkla söylüyorum) çok az önemli referansınız var. Belki sorun budur, çünkü yakın zamanda güvendiğiniz biri cömertliğinize ihanet etti ve bunu unutmanız gerçekten çok zor.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

KOVA

İşyerinde olabilecek yeni bir şey arıyorsunuz. Böylesine değişken ve devrimsel bir yılda, yıllardır hep aynı şeyi yapanlar bile bir anda yön değiştirebilir, yeni bir projeye başlayabilirler ve bunu özellikle Haziran ayından sonra doğrulayacağız. Yani burada kişisel olarak yönetilebilecek veya dış koşulların takip edebileceği bir devrimden bahsediyoruz. Bu nedenle tüm bunlar bir avantaj getirecek: Jüpiter hala buna karşı ama yılın ikinci yarısında yeniden aktif hale gelecek. Ve önümüzdeki aylarda biraz cesaret gerekecek!

BALIK

Şu anda aşkta gerçek duyguları yeniden canlandırmak çok önemli, çünkü yıldızlarıma göre Aralık ayı bir kontroller ayıydı, bu da bazı durumlarda durmaya bile neden oldu ve bu nedenle şimdi bir değişiklikle karşı karşıyayız: olası bir buluşma, yakınlaşma Kolay olmayacak ama arzu edilebilir. Bir ilişkinin artık kurtarılamaz olması durumunda, özellikle önümüzdeki birkaç ay, küçük bir iç rahatsızlığı gidermenize yardımcı olabilir. Ocak ayında iyi giden ilişkiler bile hâlâ oldukça fazla strese maruz kaldı!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.