2 Ocak burç yorumları 'Harekete geçme zamanı'

2 Ocak burç yorumları 'Harekete geçme zamanı'
2 Ocak salı günü sizi neler bekliyor? Aşk, kariyer, aile, sağlık hakkında her şey...

KOÇ

Geleceğe yönelik projeler geliştirmeye hazır mısınız? Astrolojinin yalnızca en iyi dönemleri gösterdiğini, bizi bir şeyler yapmaya yönlendiren şeyin her zaman irademiz olduğunu, burçların harekete geçmek için en iyi dönemleri gösterebileceğini ve bu kesinlikle çoğunuzun kendinizi belirli fırsatlarla karşı karşıya bulacağınız bir an olduğunu hatırlıyorum.

Daha sonra ve tam olarak Şubat ayının ilk iki haftasında, gelecek için planlar geliştirmeye hazır olduğunuzda! Astrolojinin yalnızca en iyi dönemleri gösterdiğini, bizi bir şeyler yapmaya yönlendiren şeyin her zaman irademiz olduğunu, burçların harekete geçmek için en iyi dönemleri gösterebileceğini ve bu kesinlikle çoğunuzun kendinizi belirli fırsatlarla karşı karşıya bulacağınız bir an olduğunu hatırlıyorum.

Daha ileride ve tam olarak Şubat ayının ilk iki haftasında, uygun gezegenlerin güçlü bir şekilde yoğunlaştığı bir zamanda, başka seçimler de yapılabilir. Ortada projesi olanlar, bahara kadar oyuna geri dönmek isteyenler için çok ilginç bir gökyüzü var. Aşkta büyük ilgi uyandıran bir an olabilir, gezegenlerin lehine güçlü bir yoğunlaşmaya sahip olacağız, başka seçimler de yapılabilir. Ortada projesi olanlar, bahara kadar oyuna geri dönmek isteyenler için çok ilginç bir gökyüzü var. Aşkta büyük ilgi uyandıran bir an olabilir!

0-8.jpg

BOĞA

Biraz üzgünsün: Seninkinin, ancak ayaklarının altında sağlam bir zemin olduğunu hissettiğinde onun iyi olduğuna dair bir işaret olduğunu biliyoruz. Gerçekte, Aralık ayının son haftalarında Venüs'ün karşıtlığı sizin rolünüzü sorgulamaya yol açmış olabilir, bahara kadar belli bir yolun düzeltilmesi gerektiğini biliyorsunuz: bu, danışarak bile güvende kalabileceklerini düşünenlerin durumudur.

Bir sorunu çözmek için bir uzman veya avukat. Tüm anlaşmalar yeniden onaylanmayacak ve bu nedenle Mayıs ayına kadar yeni kesinliklerin belirlenmesi gerekiyor. Yani şu anda güvenlik satın almak çok önemli, biraz daha garantiye sahip olmak istersiniz! Aşk konusunda Venüs'ten Aralık ayında yaşananlara göre daha az sorun bekleyebileceğinizi söyleyebilirim.

İKİZLER

Biraz buhran içindesin. Bu yıldızlarla birlikte önümüzdeki iki hafta içinde bile birlikteliklerini gözden geçirmek zorunda kalacak pek çok çiftin olduğunu biliyoruz. Genel bir gerginlik ortamında işleri çok sakin ve düşünceli bir şekilde yapmak daha iyi olacaktır, aksi takdirde hata yapma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Ekonomiye çifte yansıma! Ayrıca kendilerini belirli saldırılara karşı savunmak zorunda kalan veya özellikle çok fazla strese neden olduklarında artık aynı şeyleri yapmak istemeyen kişiler de vardır.

YENGEÇ

Bugün yapılacak son şey her şeyi sorgulamak, bazı küçük şüphelerle başlayan bir Salı günü. Şimdi bu herkesin krizde olduğu anlamına gelmiyor ama şunu unutmamak gerekir ki son iki yıl "yavaşladı", oldukça gergin ve yorucu geçti, bu yüzden bu dönemi böyle bir dönem olarak görüyorum. kesinliğe ihtiyacın var.

Aşkta, bu bağın hala ne kadar önemli olduğuna dair bir algıya sahip olmadan, bir kriz döneminin üstesinden gelmek veya ikinci kez düşünmek için bir kişiye güvenmiş olabilirsiniz; bu nedenle bu ayın ikinci yarısının bazı duygusal kontrolleri beraberinde getireceğine inanıyorum.

scale-1200.png

ASLAN

Yaratıcılık ve doğurganlık halindesiniz. Başka vesilelerle de açıkladığım gibi, artık bahardan itibaren izleyeceğiniz yolun ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. Etrafınızda sizi takip eden insanlar olduğunda bir şeyler yapmaya teşvik edildiğinizi biliyoruz, ancak ailevi veya kişisel nedenlerden dolayı oldukça zor bir 2023'ten dönüyorsunuz.

Nefret ettiğiniz bir şey varsa o da can sıkıntısıdır. Sanırım birkaç ay içinde, özellikle kendi işi olan ve taşınma yaşı uygun olanlara şunu söylüyorum, talepler olacak ya da bir anlaşma imzalama, yeni bir ilgi alanı bulma fırsatınız olacak.

BAŞAK

Fiziksel nitelikte de olabilecek küçük zorluklar devam etmektedir. Mükemmeliyetçi olduğunuzu, her şeyin kontrol altında olmasını istediğinizi unutmayalım: 2023, rolünüzü gözden geçirmeniz gereken, sık sık proje değiştirdiğiniz bir yıldı ve bu kesinlikle sizin hatanız değildi.

Biraz denge bulmaya çalışmalıyız. Zor bir yılda bile ortaya çıkabilecek işaretler vardır ve her zaman bunu başarmayı başarırsınız çünkü harika bir mantığa ve harika inşaat becerilerine sahipsiniz!

TERAZİ

Özel hafta: Yavaş yavaş kaybettiğiniz pozisyonları geri kazanıyorsunuz ve cesaretin eksik olmaması gerektiğine inanıyorum, özellikle de bu dönemde duyguları yeniden keşfetme ve oyuna geri dönme konusunda büyük bir arzunuz var.

Bu, iş ve pratik konularda sevdiğim bir gökyüzü, ancak biraz bulutlu veya aşk için sadece uzak görünüyor. Bu, tüm çiftlerin krizde olduğu anlamına gelmiyor ama belli ki köprüye bir mesafe olacak! Gerçeklikle bağlantılı projelerle uğraşırken bile çoğu zaman anlaşmazlıklar oluyor.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

AKREP

Bu yeni yıl bazı ifade edilmemiş öfke ve heyecanlarla başlıyor. Bu dönemde cümlelerinizi yanlış yorumlayan ve sizi sinirlendirebilecek insanlarla karşı karşıyasınız gibi görünüyor. Bunu neden söylüyorum?

Bir şeyi sindiremediğiniz için karşıt Jüpiter sizden hala hukuki konularda, para konusunda dikkatli olmanızı istiyor. Çözülmesi gereken çok fazla çatışma olduğunda ortaya çıkabilecek sözlü bir savaş. Genel olarak hala olumlu bulduğum bir günde, olayların üzerinizden kaymasına izin vermeye çalışın!

YAY

Şu anda becerilerinizi sahada test etmeniz çok faydalı olacaktır: kimin fikri varsa onu uygulamaya koymalıdır! Bir projeyi tamamlamanıza yardımcı olmak isteyen insanlar varsa kendinizi izole etmeyin. Venüs çok önemli bir geçişe başlıyor, Ocak ayındaki bu gökyüzü avantajlar getiriyor ve ayrıca güçlü gezegen konsantrasyonunun olduğu bir Şubat ayı da yaşayacağız. Yeni çalışma durumlarını da destekleyen bir gökyüzü. Bu nedenle umudumuzu kaybetmemeliyiz.

OĞLAK

Belirli bir durumu yaşıyorsunuz: Bu, bir kenara bıraktığınız eski aşklarınızı düşünebileceğiniz bir an. Bunu haklı olarak söylüyorum çünkü birkaç gün içinde Venüs burcunuzda geçişe başlayacak ve bu sadece bir güç unsuru değil, aynı zamanda toplantılarda ve arkadaşlıklarda avantaj getirebilecek bir unsur.

Geçenlerde de açıkladığım gibi bin tane tanıdığı, bin imkanı olan bir insan olmadığınızı çok iyi biliyorsunuz. Genellikle yalnızca bir veya birkaç kişiden bahsediyorsunuz, arkadaşlıklarınız parmaklarınızla sayılabilir! Bu nedenle bugünlerde ne hissettiğinizi dikkatle değerlendiriyorsunuz.

evlilik-burc.jpg

KOVA

İster iradenle ister kaderinle asisin! Her şey değişiyor: Şu ana kadar yaptıklarınız birdenbire artık yeterli olmayabilir, size şimdiden söylüyorum, Mayıs gibi erken bir zamanda rolleri veya programları değiştirmeye hazırlanın, haberler olacak!

İşyerinde dönüşümler sürüyor: 2024, Jüpiter'in ona karşı çıkmasıyla başlıyor, yasal sorunları ve çözülmesi gereken durumları beraberinde getirebilir, ancak aynı zamanda doğuştan gelen ve sürekli bir özgürlük arzusunu da mümkün olan en iyi şekilde yönetmeye çalışmanız gerekir, çünkü bu utanç verici olur kesin olanı geleceğe bırakmamalısınız. Bu dönemde sinirliliği kontrol altında tutmanızı öneriyorum!

BALIK

Küçük bir aşk problemini çözmelisin. Aile içinde bile farklılıklar, mesafeler varsa dikkatli hareket etmenizi tavsiye ederim, bugün bile sizi özellikle baskı altında buluyorum. Aşkta olup biteni anlamak için bir günün yetmediği, herkesin çileli krizler yaşamadığı açıktır.

Ancak biraz daha güvenliğe ihtiyaç var! Bir hikayeyi kapatan kişi devam etmek ister. Sizden istediğim Aralık ayında neler olduğunu kontrol etmenizdir çünkü çoğu kişi için bu, ilişkilerin gözden geçirildiği bir aydı. Şimdi yapılması zor olan konuşmalar ay sonunda daha kolay olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.