7 Ocak burç yorumları 'Değişikliklere hazır mısın'

7 Ocak burç yorumları 'Değişikliklere hazır mısın'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 7 Ocak 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Düşünceler açısından verimli olabilecek bir pazar günü. Bu dönemde yaşadığınız hisler ve duygular önemlidir. Duygusal bir bakış açısıyla şunu söylemeliyim ki, pek çok şey yanınızda olan kişiye bağlıdır, çünkü ayın ikinci yarısından itibaren tartışmalar kaçınılmaz olacaktır. Sizi rahatsız edebilecek herkesten uzak durmaya davet ediyorum!

BOĞA

Etrafta gergin gezegenler ve pek çok gerilim olsa da, sahip olabileceğiniz en kötü tutum kesinlikle kimseye yer vermemektir ama eğilim şu ki, komplikasyonları boşaltmak istiyorsunuz aslında içgüdülerinizi takip etmelisiniz.

Hukuki veya mali bir sorun Mayıs ortasına kadar çözülecek, bu ayın sonunda zaten ilk iyi cevabı alacaksınız. Dünyaya kızgınsanız belki tamamen haksız değilsiniz ama bu gerilimi aşka sürüklemeyin.

İKİZLER

Pazar günü iyi fırsatların habercisidir, İkizler burcunda doğanların çoğunluğu artık çalışmayı, hatta baharın sonlarından itibaren yeni sektörlere nasıl dahil olabileceklerini düşünüyor. Bakalım ne olacak!

Ancak aile içi gerilimler, özellikle de bir süredir işe yaramayan bir aşk ilişkisi yaşayanlar için biraz karmaşık olmaya devam ediyor. Bu perspektiften bakıldığında, ayrılmış insanlar arasındaki ilişkilerin bile yönetilmesinin zor olabileceği açık Pazartesi ve Salı günlerinin biraz daha zor olacağını tahmin ediyorum.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

YENGEÇ

Aşkta ancak yanlış seçimler yaptığınızı düşünüyorsanız öfkelenebilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir krizi aşmak için kendilerini yeni bir aşka bağlayan ve daha sonra bunun geçici olduğu ortaya çıkan insanlardan bahsediyorum.

Bazı ilişkilerde kıskançlık iki ucu keskin bir kılıca dönüşebilir. Bunu şimdiden söylüyorum çünkü Ocak ayının ikinci yarısı bu açıdan biraz daha karmaşık olacak. Önümüzdeki birkaç gün sizi aşk konusunda temkinli olmaya davet ediyor ve bu Pazar günü bazı tuhaf hisler uyandırabilir.

ASLAN

Olumlu bir Venüs ile kendinizi güçlü ama aynı zamanda yeni bir coşku halinde bulacaksınız. Duygular dikkatli bir şekilde yönetilmelidir! Pek çok kişinin, özellikle de resmi olmayan bir geçmişi olanların bunu açıklığa kavuşturmak isteyeceğini umuyorum ve düşünüyorum, oysa zor ilişkiler için bu açıklığa ihtiyaç duyulan bir dönemdir.

İş açısından hâlâ bir geçiş durumu, çünkü en önemli tercihler Mayıs ayının sonunda yapılacak. Başarılarının en çok farkında olanlar şimdi karar vermiyorlar, gelecek için ne yapacaklarını dikkatle inceliyorlar.

BAŞAK

Bu dönemde çözülmesi gereken bazı küçük anlaşmazlıkların olduğunu hissediyorsunuz ama neyse ki bu çatışmalar artık içsel değil. Geçmişin yıldızlarına baktığımda biraz endişeliydin, ne yapman gerektiği konusunda şüphe duyuyordun, bir şeylerin kilidinin açılacağını umuyordun.

Ancak şimdi, her geçen gün büyük bir güven kazanıyorsunuz. Bu Ocak ayında özellikle kendi işi olanlar için önemli günler olacak; 10, 11, 19 ve 29'da sadece favori toplantılar değil, geleceğe yönelik önemli kararlar da verilecek.

scale-1200.png

TERAZİ

Birkaç gün boyunca Venüs'ün iyi yönüne güvenebilirsiniz ve geleneksel astrolojiye göre bu, yaşanacak duyguları ileriye taşınacak özel hisleri temsil eder. Bu büyük önem taşıyan bir yıl, tüm hayatınızı etkileyen daha fazla olasılık var.

Krizdeki ilişkiler, 2023'te zaten bedelini ödemiş olanlardır ve bu nedenle, aşk açısından bakıldığında, sevgi dolu ilişkileri onarmak zorunda olmayan, ancak yenilerini arayanlar daha çok tercih edilir. Özellikle gerçek hissi arayanlar için çok beğendiğim bir gökyüzü!

AKREP

Şu anda geleceğe ilgiyle bakmak önemlidir. Ayın ortasında birçok aktif ve ilgi çekici gezegene sahip olmak eylemi teşvik ederken aynı zamanda yeni ufukların keşfedilmesini de teşvik eder. Sizin için keşif yapmaktan daha heyecan verici bir şey yok, bu hem aşk hem de iş için geçerli önümüzdeki aylarda hayatınızı etkileyebilecek her türlü değişikliği teşvik etmek güzel. Bugün burçtaki Ay iyi sezgiler getiriyor, Mars iyileşmeye elverişli. Özel sorununuzu kamuoyuna açıklayarak sizi utandıran Boğa veya Kova burcuna karşı dikkatli olun.

YAY

Venüs burcunuzdayken, sizi bu pazar gününü kendinden emin bir şekilde yaşamaya davet ediyorum. Tanışmak isteyenler için oldukça ilginç bir dönem! Aslan, Koç ve Boğa burçlarıyla ilişkiler büyük bir tatmin kaynağı olabilir ya da belki bu dönemde daha fazlasını isteyen siz olabilirsiniz.

Bu dönemde hissettiğiniz duygular iş yerinde ne yapmanız gerektiğini anlamak için de faydalıdır ancak Satürn'ün kare açısı göz önüne alındığında hala devam eden çatışmalar olabilir. Özellikle uzun yıllar bir şirkette çalışmış veya 2024 ortasından itibaren görev değişikliği yapmak zorunda kalacağını bilenlerden bahsediyorum, bunu hep birlikte konuşacağız.

evlilik-burc.jpg

OĞLAK

Şu anda aşkı hafife almayın, çünkü 23 Ocak'tan itibaren Venüs burcunuzda olacak. Kim bilir, belki bir tesadüften ya da tanışma ihtimalinden dolayı bu dönemde ya da son birkaç gündür kendinize daha fazla insanla tanışma izni vermemişsinizdir duyguların serbest bırakılması gerekir.

Bu, sanki bir ilişkiyi pekiştirmeye çalışıyormuşsunuz gibi görünen bir aşamadır. Her durumda, ilişkiler için, hatta profesyonel olanlar için bile çok ilginç bir burç olmaya devam ediyor.

KOVA

Değişikliklere hazır mısın? Herkesin bir gecede radikal bir yaşam dönüşümü gerçekleştiremeyeceği açıktır, ancak şu ana kadar yaptıklarınızın, gelecek için zaten aklınızda olan bir şey için bir sıçrama tahtası olduğu da göz ardı edilemez. Kendinizi yenilemekten, hayatınızı aniden değiştirmekten korkmamalısınız. Aşkta bu olumlama projesinde size yardımcı olacak suç ortakları arıyorsunuz. Aralık ayındaki sorunlardan sonra artık durumun sorumlusu sizsiniz.

BALIK

Aşk konusunda şüphe varsa anlamalısınız. Birçokları için durum böyle, Aralık ayı ağır bir aydı ya da tutkudan uzak bir aydı. Yalnız kalpler için yeni duygulardan kurtulmak hâlâ zordur, en kötüsü geride kaldı ve zorluk yaşayan çiftleri bu Pazar, mümkünse "mesafeleri kısaltmaya" davet ediyor.

Şans eseri bir geriye dönüş mümkünse şimdi suları sallamayın ve 23'ünden sonraki dönemi bekleyin, yeni buluşmalar için de ilginç olacaktır. Bir sevgiyi pekiştirmenizi öneririm. İkizler gibi sizden farklı veya Oğlak veya Başak gibi fazla rasyonel burçlardan sıklıkla etkilenirsiniz. Bu, sizi ne hissettiğinizin farkına varmaya ve muhtemelen ancak gerekirse yola devam etmeye davet eden bir Pazar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.