Aşkınızı yeniden körükleyecek 5 taktik 'İlk günkü gibi midenizde kelebekleri hissedeceksiniz'

Aşkınızı yeniden körükleyecek 5 taktik 'İlk günkü gibi midenizde kelebekleri hissedeceksiniz'
Uzun süreli ilişkilerin monotonlaşmasını önleyecek birbirinden özel taktiklerle aşkınızı alev alev yakacaksınız.

Çiftler birbirlerini çok sevmeye devam etseler de bir süre sonra aşk azalarak yerini sadece sevgiye bırakabilir. Ancak aşkı canlandırmanın yolları var.

Oturduğunuz yerden aşkınızın tekrar alevlenmesini beklerseniz bu gerçekleşmeyecektir. Ama eşinizle veya sevgilinizle uygulayacağınız taktikler sonucunda ilişkinizin ilk günlerine dönebilirsiniz. Peki, bunu nasıl yapabilirsiniz? Kolları sıvayın ve eşinizle / sevgilinizle birlikte aşkınızın ilk günlerine dönebileceğiniz yöntemleri uygulamaya başlayın.

i.webp

SEVGİLİNİZİN GÖZLERİNE UZUN SÜRE BAKIN

Bakışlarınız ilişkinizi canlı tutmanın ilk adımıdır. Uzun ve derin bakışlarınızla partnerinizin gözlerinin içine bakmanız, aranızdaki bağı güçlendirerek mutluluğunuzu perçinleyecektir. Göz teması kuran çiftler, kurmayanlara göre daha yakın ve aşk dolu olurlar. Bunu sonradan hatırlamanız bile önemli; hemen gidip eşinizin gözlerinin içine bakabilir, birbirinizin derin bakışlarına kilitlenebilirsiniz. Bu hem en kolay yoldan sizi yakınlaştırırken hem de birbirinize verdiğiniz değeri gösterir.

bi.webp

BİRBİRİNİZE ZAMAN AYIRIN

Gözden uzak olan gönülden de uzak olur atasözünde de vurgulandığı gibi, birlikte olduğunuz zamanların süresini artırmaya çalışın. İlk günlerin heyecanıyla birbirinize daha iyi vakit ayırıyor olabilirsiniz ancak zamanla aynı eforu harcamanız zor olabilir ve işlerinize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Yine de kendiniz için yeni bir plan yapmaya başlayın. Beraber geçireceğiniz kaliteli zamanı artırarak aranızdaki bağı güçlendirin. Böylece yeniden midenizdeki kelebekleri hissetmeye başlayacaksınız.

bu-burclar-hayatina-girdigi-insanin-dunyasini-degistiriyor-iste-cana-can-katan-o-burclar-2034.jpg

BİRBİRİNİZE İLTİFATTA BULUNMAKTAN KAÇINMAYIN

Çiftler birbirlerini sevseler de uzun süreli ilişkilerde iltifatı göz ardı ederler. Çünkü sevgilisini övmenin bir işe yaramayacağını, aksine kendisini düşüreceğini düşünen kişiler iltifat etmemeye başlarlar. Ancak bu tutum çok yanlıştır.

Birini seviyorsak onun iyi yönlerine odaklanmak ve bunlar hakkında iltifatta bulunmak önemlidir. Beklenmeyen anda yapılan iltifat sıcaklığı artırır ve aşkı yeniden körükler.

marriage-counseling.jpg

ONU ÖZLEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN

Sevgiliniz aklınıza geldiğinde, onu özlediğinizi hissettiğinizde bu tür hisleri içinizde tutmayın ve ona mutlaka ifade edin. Sevgilinizin içinde güller açtıracak duyguların oluşmasını istiyorsanız bu iyi bir yoldur. Bunun için sıcak bir mesaj gönderebilir, arayıp aniden hislerinizi anlatabilirsiniz. Böylece uzun soluklu ilişkiniz canlanacaktır.

İLK BULUŞMAYA SELAM GÖNDERİN

Canlı, sevgi dolu, aşkı hissettiğiniz ilk günlere geri dönmek istemez misiniz? O halde ilk buluşma detaylarından en önemlilerini tekrar uygulayın. Mesela o gün kullandığınız parfümü tekrar kullanın, giydiğiniz giysiyi yeniden giyin ve karşısına o günkü siz olarak çıkın ve onu heyecanlandırın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.