Tarsus'ta vahşet 7 aylık karısını satırla öldürdü

Tarsus'ta vahşet 7 aylık karısını satırla öldürdü
Mersin'de daha önce işlediği bir cinayet nedeni ile 24 yıl hapiste yattıktan sonra çıkan Murat Biçer, 7 aylık eşini satırla öldürdükten sonra kayıplara karıştı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen vahşette 45 yaşındaki Murat Biçer'in 8 ay önce cezaevinden çıktığı, 41 yaşındaki 7 aylık hamile eşi Serap Biçer'i satır kullanarak öldürdüğü belirlendi.

Edinilen bilgilere göre Serap Biçer ve Murat Biçer arasında sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Murat Biçer hamile eşini Serap Biçer'i satırla öldürdü. Murat Biçer cinayetin ardından kaçtı. Polis cinayet zanlısını yakalamak üzere peşine düştü.

Murat Biçer'in olay yerinden kaçarken yanına 5 yaşındaki torununu da aldığı belirtildi,.

BİR TAKSİCİYİ GASP ETTİKTEN SONRA ÖLDÜRMÜŞ

Murat Biçer'in 24 yıl önce cezaevine girmesine neden olayın ise bir taksiciyi soyduktan sonra ölürmesi olayı olduğu bildirildi.

SERAP BİÇER'İN KIZ KARDEŞİ DE CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

Eşi Murat Biçer tarafından satırla öldürülen Serap Biçer'in kız kardeşi Sultan Biçer'in de 10 yıl önce aynı mahallede başka bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Sultan Biçer'in ise hasımları ile tartışmaya girdiği ve kurşunlanarak öldürüldüğü belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.