Fenerbahçeli Cengiz Ünder’den hat-trick geldi

Fenerbahçeli Cengiz Ünder’den hat-trick geldi
Fenerbahçeli Cengiz Ünder'den, İstanbulspor maçında hat-trick geldi. İlk yarıda 3 gol atan Cengiz Ünder'in 4. golü ise ikinci yarıda geldi. Cengiz Ünder, futbol kariyerindeki en çok gol attığı karşılaşma Fenerbahçe İstanbulspor karşılaşması oldu.

Fenerbahçe'nin İstanbulspor'i 5-1 yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'nin 4 golü Cengiz Ünder'den geldi. Süper Lig’in 19’uncu haftasında İstanbulspor'un konuğu Fenerbahçe oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşmada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Cengiz Ünder’e ilk 11’de yer verdi.

cengizunder3.jpg

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan Cengiz Ünder, takıma şimdiye kadar sakatlığından dolayı istenilen katkıyı sağlayamamıştı. İrfan Can Kahveci’nin yokluğunda İstanbulspor maçında 11’de yer bulan milli oyuncu, karşılaşmada rakip kaleye 3 kez gol attı.

cengizunder1.jpg

Süper Ligin 17’nci haftasında Kayserispor deplasmanında gol perdesini aralayan Cengiz Ünder'den, 19’uncu haftadaki İstanbulspor mücadelesinde hat-trick geldi. Maçın 6’ncı dakikasında İsmail Yüksek’in pasında topu ağlara gönderen milli oyuncu, istekli görüntüsüyle taraftarın kalbini kazandı.

Maçın 34’üncü dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Cengiz Ünder, Mehmet Yeşil’in pas hatasından yararlanarak topu çaldı ve filelerle buluştu. Mücadelenin 44’üncü dakikasında Serdar Aziz’in kafa ile kestiği topu alan Cengiz, İstanbulspor filelerini 3. kez daha havalandırma başardı. Ünder kariyerindeki ilk hat-trickine İstanbulspor maçında kavuşmuş oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.