Rıdvan Dilmen canlı yayında açıkladı ‘Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu’

Rıdvan Dilmen canlı yayında açıkladı ‘Süper Kupa finalinin tarihi belli oldu’
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında, Suudi Arabistan’da oynanması kararlaştırılan fakat skandallar silsilesi ile başka bir tarihe ertelenen Süper Kupa finalinin yeni tarihi için, Rıdvan Dilmen’den flaş açıklama geldi.

Kısa bir süre önce Galatasaray ve Fenerbahçe arasında, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa finali, yaşanan skandal olayların ardından net olmamakla beraber ileri bir tarihe ertelenmişti.

Yaşanan olayları ve maçın ertelenmesi hakkında, eski futbolcu, şimdilerin yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayında konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dilmen ertelenen Süper Kupa final maçı tarihini paylaştı.

Rıdvan Dilmen açıklamasında, “Federasyon 25 Ocak'ta düşünüyor olabilir. Perşembe gününe geliyor. 1-2 hafta kaydırmak istiyorlar bildiğim kadarıyla, 19 Mayıs değil, 26 Mayıs. Orayı kaydıralım diye düşünüyorlar. Ali Bey ve Okan Hoca'yı dinledim, bence doğru bir tez o, Mart ayında seçimden önce cuma günü oynayabiliriz dediler, mantıklı geldi bana, iki takım da onaylayabilir diye düşünüyorum. Federasyon karışmasın Allah aşkına bu sefer.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.