Arda Güler ilk maçında döktürdü 'Serdar Dursun'dan alamamıştı Caballos'un elinden aldı'

Arda Güler ilk maçında döktürdü 'Serdar Dursun'dan alamamıştı Caballos'un elinden aldı'
Real Madrid formasıyla dün ilk maçına çıkan Arda Güler, performansı ile göz doldurdu.

Real Madrid formasıyla dün ilk maçına çıkan Arda Güler, performansı ile göz doldurdu. Maç içinde yaşanan bir frikik pozisyonunda Arda Güler takım arkadaşı Cabellos ile tartışması gündem oldu. Güler'in Fenerbahçe zamanında Serdar Dursun'dan frikiği alamadığı an akıllara gelirken Real Madrid'te Cabellos'dan friği alması ise dikkat çekti.

İspanyol devi Real Madrid Kral Kupası son 32 turunda Aradina ile karşılaştı. Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e rekor bir bedelle imza atan milli futbolcumuz Arda Güler ilk kez mavi eflatun formayı terletti.

59 DAKİKA SAHADA KALDI

El Montecillo Stadyumu’nda gerçekleştirilen maçta Real Madrid rakibini 3-1’lik skorla yendi. Arda Güler maça ilk 11’de başladı. Güler, maçta 59 dakika süre aldı.

whatsapp-image-2024-01-07-at-10-20-24-2.webp

MAÇA DAMGA VURDU

18 yaşındaki yıldız futbolcu gösterdiği üstün performansla ile izleyenleri kendisine hayran bıraktırdı. Maç içerisinde yaşanan bir olay ise sosyal medyaya damga vurdu.

ARDA GÜLER İLK MACINDAKİ İLK FRİKİĞİ AZ KALSIN GOL OLUYORDU

Maçın 17. Dakikasında ceza sahasının yakınında bir serbest vuruş kazanan Real Madrid’de Arda Güler topun başına geldi. Fakat takım arkadaşı Caballos’un yanına gelip kullanmak istediğini söylemesi sonrası aralarında tartışma çıktı. Tartışma sonunda kazanan Arda Güler oldu. Arda Güler, frikikten vurduğu sert şutu sol kale direğine çarpıp dışarıya doğru çıktı.

0x0-arda-guler-ile-ceballos-arasinda-frikik-tartismasi-sut-direge-takildi-1704574949749.webp

"SEN Mİ VURACAKSIN AĞABEY"

Maç içerisinde yaşanan bu olay Arda Güler’in Fenerbahçe forması giydiği zamanda Serdar Dursun ile girdiği diyaloğu gündeme taşıdı.

Fenerbahçe’nin Hatayspor ile oynadığı maçta ceza sahasının hemen dışından bir serbest vuruş kazanılmış ve frikiği kullanmak isteyen Arda Güler Serdar Dursun’a “sen mi vuracaksın ağabey” söyleminde bulunmuştu. O sırada serbest vuruşu Serdar Dursun kullanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.