6 Ocak burç yorumları 'Hafta sonu bu burç için zor geçecek'

6 Ocak burç yorumları 'Hafta sonu bu burç için zor geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyabilirsiniz. Her burç için 6 Ocak 2024 Cuma gününe ait aşk, para, şans hakkında her şey...

BOĞA BURCU

Bu dönemde aklınızdaki yeni projelere yer verebilirsiniz. Fakat hem maddi hem de iş konusunu ilgilendiren nesnel bir zorluk söz konusu. Herkes krizde değil ama artık bazı şeyleri yapmak istemeyenler ve devam etmeyeceklerinden şüphe edenler var.

9 Ağustos günlük burç yorumları! Aşk, sağlık, para ve şans… - Gaziantep Son Dakika Haberleri - Gaziantep Doğuş Gazetesi - Gazete27 Gazetesi

İKİZLER BURCU

İyi niyetinizi devreye koymak için bu dönemden ve hatta daha da önemlisi Şubat ayından yararlanmalısınız ve 16'sından itibaren Mars, Venüs ve diğer aktif gezegenlere sahip olacağınız Şubat ayında, bunu yapabileceğimiz söylenebilir.

YENGEÇ BURCU

Kendinizi biraz yorucu bir durumda buluyorsunuz. Artık Mars da olduğuna göre, başkalarıyla ilişkiler açısından bazı "kesintiler" yapılması gerektiği söylenebilir. Bir sorunu çözmek için başkalarını görevlendirenler, şüpheleri olanlar, iş veya ekonomik gerginlik yaşayanlar bunu özellikle biliyor.

Günlük Burç Yorumları 27 Aralık 2023 || Dolunay Günü Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

ASLAN BURCU

Bu hafta sonu bir kişinin hiç hoşuna gitmeyecek bir aşk konuşması yapabilirsiniz. Kendinizi çok kızgın ve gergin hissediyorsunuz. Bunun nedeni, yeni yılın size en iyisini vermesi gerektiğine karar vermiş olmanızdır.

KOÇ BURCU

Aşk konusunda açıklama isteyen taraf siz olabilirsiniz. Hafta sonunun bu iki günü duygusal açıdan çalkantılı geçecek. Gelecek için sahip olabileceğiniz büyük planları gözden kaçırmamalısınız. Çünkü özellikle serbest çalışanlar ve önemli bir seçim yapmak isteyenler için büyük bir güç sezonu.

BAŞAK BURCU

Daha fazlasını vermeye başlayan bir hafta sonunda kaçmaya ihtiyacınız var. Sizinkinin harika seçimleri, tartışma alanlarını seven bir burç olduğunu hatırlatmak isterim. Bu yüzden önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak seçimler hakkında düşünmek istiyorum, Mars ve Jüpiter mükemmel, zaten bu ayın 11'i civarında bir teklif alabilirsiniz

TERAZİ BURCU

Venüs'ün mükemmel görünümüyle hayatınızda yeni bir şey yaratabilirsiniz. Şubat ayına gelindiğinde yenilik yapma, eğlenceli şeyler yapma şansınız bile olabilir. Sizi ileri götürecek bir dalgayı takip edebilirsiniz.

AKREP BURCU

Bu hafta sonu takviminizde kırmızıyla işaretlemeye değer çünkü Venüs burcunuzda olacak. Bir çoğunun mali durumu kötü durumda ya da geçen yıldan bu yana istedikleri bir şeyi elde etmek zor.

YAY BURCU

Bu hafta sonuna odaklanın çünkü samimi duygular sunan burçta bir Venüs var. Herkesin tutkulu aşk yaşayamayacağı açık ama Venüs'ün yeniden aktif olması ve Merkür'ün olumlu olması nedeniyle Cumartesi ve Pazar'ın yakınlaşmaya izin veriyor.

Yeni Ay'ın etkisiyle burçlar nasıl bir gün geçirecek? 14 Kasım 2023 günlük burç yorumları - CEGA Medya - Diyarbakır Haberleri Son Dakika

OĞLAK BURCU

Venüs'ün ilginç bir yönü olduğu göz önüne alındığında, bu hafta sonu aşk hakkında konuşmak daha kolay, o zaman bu burçtaki Mars'ın etrafındaki ilişkilere de yayılan saatlerce süren bir gücünüz var. Karar verme yeteneğinde herhangi bir eksiklik bulunmuyor.

KOVA BURCU

Venüs lehine her şey değişiyor, bir yandan da değişimleri, yenilikleri, yenilenmeleri bekliyorsunuz, tüm bunlara hazırlıklı görünüyorsunuz. Geçen yıldan bu yana görerek yön verdiğinizi söyleyebileceğimiz bir aşamayı yaşadığınızı ancak anladığınız ve iyi yaptığınız önemli bir şey varsa o da kendinizi ortaya koymak olduğunu bilmelisiniz.

BALIK BURCU

Fazla heyecanlanmaktan çoğu zaman kolayca duygusallaşabilirsiniz. Şimdi biraz karmaşık bir hikayenin düşüncesi ya da belki samimi ama otoriter bir şekilde söylenen bazı sözler bu hafta sonu küçük bir gerilim yaratabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.