29 Aralık burç yorumları 'Duygusal çöküşler yaşanabilir'

29 Aralık burç yorumları 'Duygusal çöküşler yaşanabilir'
29 Aralık burç yorumları. Bugün sizi neler bekliyor? Aşk, aile, para hakkında her şey...

KOÇ

Hırçın bir insansın, her zaman evet diyen insanlara neredeyse hiç aşık olmuyorsun. Dövüşmeyi seviyorsunuz ve bu nedenle göreve hazır bir partneriniz var. Aslan, Koç, İkizler, Yay size karşı duran burçlardır. İşinizi düşünün, üstelik bugün Ay, Merkür, Venüs ve Mars'ın iyi açıları var, bu yeni bir proje fikri, teklifler, birisi için radikal bir değişiklik fikri anlamına gelebilir. Yılbaşı gecesinde bile yıldız kazanan bu yılın son günlerini keyifli insanlarla geçirmeniz gerekiyor.

BOĞA

Biraz yorgunluk hissediliyor. Öte yandan, Venüs'ün çok uzun süredir karşıt açıda olması nedeniyle ara sıra zor anların yaşanması normaldir, ancak iyi haber şu ki, bugünden itibaren burç değiştiriyor, dolayısıyla artık karşıt görüşte değil. Eğer önemli şeylerden bahsetmeniz gerekiyorsa ay sonunu aşka ayırabilirsiniz. Pazar günü hareket etmenizi öneririm. Uzun süre yalnız kalanlar kaderi değil kendilerini suçlamalıdır. Boğa burcunun bir kısmı bir süredir tembellik gösteriyor, diğerleri karmaşık bir aile olayı yaşadı, maddi yardıma ihtiyaç duyuyor ya da yasal ya da evle ilgili sorunları çözmek ve eşlerini ve akrabalarını teşvik etmek zorunda kalıyor.

İKİZLER

Bu hala etkili bir gün. Aşk ilişkilerinde bizi temkinli olmaya davet eden bir hafta. Açık olalım, herkes tartışmayacak ya da sıradan kavgalar yaşanmayacak. Ancak bir süredir, birkaç aydır kriz yaşayan çiftlerin, ayın 31'i civarında bir yüzleşme anı yaşayabileceğinin altını çiziyorum. Yakında birçok karşıt gezegenimiz olacak ve bu nedenle her seçime dikkatle yaklaşmak gerekecek. İster aşk ister iş olsun, iyi bir müzakere, hemen aceleci sonuçlara varılmaması koşuluyla sonuçlandırılabilir; Bazıları için sakin bir yılbaşı gecesi bekleniyor, bunu çok fazla şok yaşamadan yaşamak daha iyi.

YENGEÇ

Bugün belki biraz daha az coşku var ama sevgiyi yeniden kazanmanız gerekiyor. Yakın zamanda ayrılan çiftler bir anlaşma bulabilir, ayrılmak üzere olan ve geçtiğimiz yılın ağır darbelerine göğüs geren çiftler ise sonunda paylaşacak bir şeyler bulabilir. Daha iyi düşünürsünüz ve çalışmak yeniden moda olabilir. Bu belirli bir dönemdir. Önümüzdeki iki yıl içinde başarılı olacak yeni fikirlerle başlıyoruz.

ekran-alintisi.jpg

ASLAN

Bu günü beğendim, Ay'ın burcunuzdan geçişini görüyor ve tutkularda artış var. Tamamen engellenmese bile çökmek üzere olan aşk hikayeleri ay sonuna kadar gerçekten iyileşebilir. Yalnız kalplerin özel karşılaşmaları olabilir. Bazı burçlar gerçekten sizin tarafınızdadır; Koç, Yay ve İkizler. Çalışmalarınıza gelince, bana öyle geliyor ki inceleme aşamasındasınız, önümüzdeki birkaç hafta içinde önemli bir şeyin yeniden onaylanması veya yeni projeler üzerinde çalışma fırsatınız olacak.

BAŞAK

Bu dönemde en bilge olanlar, yalnızca zihinsel kafa karışıklığına neden olan bir duygu ve tutku kasırgasına maruz kaldıklarını fark ettikleri için hareket etmezler. Sonuç olarak aşka evet demek tehlikeli olabilir ama hayır. Kesin olan şey, uzun süreli çiftlerin biraz anlaşmazlığa düştüğüdür. Pazar günü dikkat. Bugünden itibaren uyarıyorum, genel olarak ilişkiler açısından biraz gergin bir gün olacak. Yani iş bile bazı kararsızlıkları beraberinde getirebiliyor ve görerek yol alıyorsunuz, bazı fikirleriniz veya projelerinizle aynı fikirde olmayanlar var. Devam edin ve önümüzdeki birkaç ayı bekleyin.

TERAZİ

Tutku alevi uyanacak. Şanslı karşılaşmalar. Hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmeyin. Ne olursa olsun hayır deme. Daha fazla güvenmeye ihtiyacınız var! İş açısından zor bir ay olduğunun farkındayım ama bu açıdan bakıldığında birileri birkaç hafta içinde yeniden onay alacak. Çalışmak için iyi. 2024 yılında gerçekleşecek tüm sınavlar daha kolay olacak, tabii ki hazırlanmanız gerekiyor.

AKREP

Akrep zaman zaman gerilim anları yaşar. Bunları başkalarına boşaltmayı başaramadığında, kendi üzerine boşaltır. Kaçınılması gereken bir tutum. Kasım ayı zorluklar getirmiş ve Aralık başında gerginlikler yaşanmışsa, artık iyileşme hissedilebiliyor ve fiziksel formla da ilgili. En iyi dönem 2024'ün ikinci yarısına bağlansa bile bazıları başarıyı deneyimleyecek. Yani bu bana bir büyüme, toparlanma, geleceğe hazırlık anı gibi geliyor. Aşk ve iş ön planda, yalnız kalplere şifalar. Eğer bir tartışma varsa artık barış yapılabilir.

ekran-alintisi-001.jpg

YAY

Bir çift olarak önemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle planlarınız olması da göz ardı edilmiyor, özellikle ay sonundan itibaren gelişecekler. Bugünlerde ekonomik ve iş konularının ertelenmesi gerekiyor çünkü güzel fırsatlar olacak. Sizin durumunuzda 2024'ün ilk yarısı ikincisinden daha iyi olacak ve son derece ilginç Şubat günleri yaşayacağız, bunu hep birlikte öğreneceğiz. Pazar, toplantılar, dostluklar ve tutkular için güzel bir gün. Bu dönemde gelişen tüm hikayeler duyguları beraberinde getirir.

OĞLAK

Büyük sorumluluk duygunuz bir ödül almalı, uzun zamandır fırsatlar arıyorsunuz ve karakterinizi bildiğim için, zaten prestijli bir göreve sahip olduğunuz veya her halükarda onay almış olduğunuz olasılığını göz ardı etmiyorum. Kasım ayı herkesle, özellikle de görevini yapmayanlarla çatıştığınız, gergin bir aydı. Artık muhtemelen her bilge kişi gibi siz de olayları akışına bırakmanız ve sinir gerginliğini gidermeniz gerektiğini anladınız. Eğer bir aşk tartışması olduysa bugünden itibaren Pazar gününün altını çizeceğim, çünkü tanışmak isteyen yalnız kalpler için bile en iyisi bu olacaktır.

KOVA

Bugün karşıt bir Ay var ama yine de bu dönemi olumlu buluyorum çünkü Kasım ayının başına kıyasla, yani neredeyse iki ay sonra gökyüzü toparlanıyor. Ay sonuna kadar tamamladığınız her şey başarılı olabilir. Hem aşkta hem de işte önemli çağrılar, geri bildirimler. Gerçekten de yıl sonuna doğru birileri daha fazlasını yapmak isteyecek; yalnız kalanlar toplantıları teşvik etmeli ve yeni ortamlara sık sık gittiklerinde özel bakışlarla karşılaştıklarında şaşırmamalıdırlar.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

BALIK

Hatta kontratı olanlar için ilginç bir haber, zamanlar kısıtlı, mart ayına kadar saha seçimi yapmak gerekecek. 2024 hayatınızı değiştirir, genellikle büyüdüğünüz için, ekstra bir sorumluluk geldiğinde, önemli bir taahhüt geldiğinde veya bir hayali gerçeğe dönüştürmek istediğiniz için değişirsiniz. En sevilen karşılaşmalar ama aşkta yalnız kalpler temkinlidir. Aralık ayı sonunda temkinli olmak daha iyi, bu da çok fazla tartışmaya yol açabilir. Özellikle bir kırgınlığı, abartılı bir gerilimi içinde barındıranların artık onu bir şekilde serbest bırakması gerekiyor ama yılbaşı gecesini mahvetmek yazık olur!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.