31 Aralık burç yorumları '2023 son çelmesini onlara takacak '

31 Aralık burç yorumları '2023 son çelmesini onlara takacak '
31 Aralık burç yorumları. Yılın son günü sizi neler bekliyor ?

KOÇ

Kendinizin organize etmesi gereken bir sahne değişikliğine hazırsınız, bu, toplantılar için yararlı bir gökyüzü: Venüs, Merkür ve Mars'ın iyi açıda olması, büyük bir eylem kapasitesi ve yeni bir şey kurma, engelleri aşma arzusunu getirir. Kalbinde zaten büyük bir tutku olan ama henüz evlenmemiş ve birlikte yaşamayanlara bir haber gelecek. Bu anlamda bir ayrışma yaşanması halinde geçmişte yaşanan gerginliklerin terk edilmesi faydalı olacaktır, ekonomik açıdan bir gözden geçirme dönemi olduğunu söyleyebilirim. Tam da finans sektöründe zıt gezegenlerimiz var, büyük harcamalar varsa ya da ev için harekete geçmemiz gerekiyor.

BOĞA

Venüs artık muhalefette değil ancak dört haftadır muhalefette, işte ve ötesinde sorunlar yarattı. Evinin dört duvarı arasında sıkışıp kalanlar, çalışmak zorunda kalanlar ya da program atlayanlar, daha eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşayamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Genel tahminde daha önce de yazdığım gibi, son dakikada bazı fikir değişiklikleri olması muhtemeldir. Önemli olan şunu bilmektir ki, eğer bir sebep varsa, 2024 yılı Mayıs ayı sonuna kadar devam eden bir konu lehimize veya daha az zararla çözülecektir, yani geleceğe dair daha net bir durum görüyoruz.

İKİZLER

İkizler genellikle yılbaşı gecesini bir arada, eğlenerek geçirmek ister. Bu yüzden şimdi hoş bir şeyler organize etmek iyi bir fikir olacaktır, her etkinliğin çok dikkatli yapılması gerekecektir, son dakikada sorun yaratan bir gecikme veya komplikasyon ortaya çıkabilir. Örneğin aşkta Venüs karşıt açıdayken kendini sakin hissetmeyenler tartışma yaratmamaya dikkat etmelidir. Yılbaşı gecesi özel bir tatil çünkü yeni yıl için güzel kararlar alıyoruz, umarım aklınızda zaten birçok karar vardır! Bu yıldızlara bakılırsa yeni bir şeyler yaşamamak elde değil, aşkta, ilişkilerde, buluşmalarda bu anlarda başlayan ve doğan her şey güzel haberlerin habercisi olabilir; Artık var olması için hiçbir neden olmayan durumları ortaya çıkarma ve hatta değiştirme arzusu.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

2024 ilginç bir şekilde başlıyor, üstelik Şubat ve Mart ayları arasında onaylar olacak. Bu arada, son aylarda yapılan her şeyin bir nevi düşünülmesini gerektiren bu tatil olan Yılbaşı Gecesini düşünelim. İşyerinde olumlu düşüncelere dayanarak projeler geliştirilebilir, ayrıca aşk alanında da Aralık ayında doğan hikayeler hala geçerlidir. Önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacak ilişkiler büyük önem taşıyor. İki yıl boyunca en iyi şekilde yararlanmak için elverişli gökyüzüne sahip olacağız.

ASLAN

Bu gökyüzü bir yenilenmeyi davet ediyor, bazen kaderin hayatımıza yön değiştirmemiz için üstün gelmesi gerekiyor, Şubat 2023'ten bu yana yerleşmiş ve değişmekten korkan herkes yeni bir varoluş evresi yaşamayı kabul etti. Artık yeniden başlayabiliriz, bazı yüklerden kurtulmak da daha kolay. Aşk için ilgi çekici bir Yeni Yıl, pek çok kişinin hâlâ yapım aşamasında olan değişiklikleri yapmak istediğine inanıyorum.

BAŞAK

Aşkta biraz huzur bulmanız gerekir, tüm çiftlerin krizde olduğu kesin değildir, ancak belirli bir şüpheciliğin ortaya çıkması muhtemeldir, özellikle yalnız olan veya belki de çok uzun süre kafası karışık olan herkesi ilgilendiren bir duygu. Ayrılığı, üzücü geçmişleri düşünmemek için birçoğu kendilerini yalnızca mesleki konulara adadı. Ancak günümüzde aile meselelerini düzene koymak, ebeveynlerle çocuklar arasındaki ilişkilere dikkat etmek gerekiyor; Bu Yeni Yıl büyük bir huzur ve öngörüyle yaşanmalı.

burccc.jpg

TERAZİ

Başkalarını koruduğunuzda güçlü olursunuz, özellikle de sevdiğiniz insanlara tavsiyelerde bulunduğunuzda sevimli olursunuz; Ancak kişisel bir sorunla karşı karşıya kaldığınızda aklınızı kaybettiğinizi söylemiyorum ama çok fazla belirsizlikle karşı karşıya kalıyorsunuz. Zamanla bu belirsizliklerin çoğu ortadan kalkacak, 2024'ün orta kısmına yaklaştıkça ve daha fazla kaynak gelecek; Özellikle yaz aylarında bir kriz yaşandıysa ya da fiziksel bir sorun yaşandıysa, iyileşme yoldaysa, en çok sevdiğiniz insanlarla birlikte yaşamanın yeni bir yıl olduğunu hatırlatmak isterim.

AKREP

İşte birçok Yeni Yıl için hatırlanacak ilginç bir gün, ancak önemli olan etrafınızda sizi seven insanların olması ve ardından gelecek hakkında yapıcı bir şekilde düşünmeye başlamaktır. Son dönemde ekonomide bir gerileme yaşandı, giderler çok, gelirler ise azaldı. Aşkta biraz huzur bulma ihtiyacı geri dönüyor, yeni bir şey aramak güzel! Bu dönemde geleceğinizi belirleyecek olan şeyleri tam olarak sıfırdan başlatabilecek kadar büyük bir yeteneğiniz var.

YAY

Baharın sonlarına doğru bir ihtimal gelir ve vakit kaybetmemeliyiz çünkü bunu hemen söylüyorum ve 2024 öngörülerimde de yineleyeceğim, yılın ilk yarısı ikincisinden daha iyi olacak; şimdi doğan ya da bu günlerde yenilenen bir aşk geleceğe referans olabilir. Mayıs ayından önce bir sözleşme yenilemesi ayarlanmalıdır; önümüzdeki birkaç ay, izlenecek yeni yolun tam olarak ne olduğunu anlamaya çalışmak açısından önemlidir. Kesin olan şu ki can sıkıntısı hakim olabilir, aylardır aynı eski şeyleri yapıyoruz. Hala özgür olanlar için evlilik ya da birlikte yaşama fikri havada olabilir, ancak hata yapma korkusu büyüktür, bu nedenle seçimler ve kararlar ertelenir, bir Akrep ya da Yengeç insanı buna sinirlenebilir.

ekran-alintisi-001.jpg

OĞLAK

Parayı ve işi düşünmekte sorun yok ama aşk artık daha önemli; Birçoğu Ekim ve Kasım ayları arasında aşkta ve işte bir revizyon yaşadı ve bu nedenle, eğer ilişki düzeliyorsa, gelecek yılın ilk aylarında yapılacak güzel bir şey organize edersek, şimdi iç huzuru yeniden kazanmamız gerekiyor. Ancak ayrılık durumunda akıl ve kalp ayrılır, birçok kişinin hala açık olan bir duyguyla uğraşmak zorunda kalacağına inanıyorum. 2024 yılının çok güzel duyumlar ve haberler getireceğini düşünürsek, bu yılbaşı gecesi sadece partnerinize değil kendinize de önemli sözler verebilirsiniz.

KOVA

Yeni yılın keyifle yaşanması için, sizi seven insanların yakınlığını seçerek, Merkür, Venüs ve Mars'ın iyi açılarda olduğunu göz önünde bulundurarak; Ay'ın karşıtlığı nedeniyle son iki günün zor geçtiği doğrudur, ancak şimdi daha fazla yapma isteği, hatta samimi duyguları yeniden başlatma isteği var. Şu anda yaptığınız şeyin hem iş hem de aşk açısından faydalı olacağını unutmayın, özel karşılaşmalar için pek çok fırsat karşınıza çıkacak.

BALIK

Belki de sakin bir yılbaşı gecesi, son zamanlarda aile ve aşk düzeyinde her şey yolunda gitmiyor, bu nedenle başka nedenlerden dolayı da muhtemelen 31 Aralık'a yorgun geldiniz. Balık burcu her zaman yardıma hazırdır ancak bazen ellerinden fazlasını verdiklerinin farkına varmazlar. Dolayısıyla bu günler, iç huzurunuzu, yanınızda bir duyguyu onaylayan bir varlığı bulmaya çalışmak için kullanılmalıdır. Venüs'ün yeni rahatsızlığı, karmaşık bir açıdan bizi her türlü kafa karışıklığını ortadan kaldırmaya davet ediyor, ancak şunu söylemeliyim ki, bir süredir tedirgin olan çiftlerde bu yıldızlar bir kez daha kesin açıklamalara ihtiyaç duyuyor. Yeni çıkarlar hala ortaya çıkabilir ancak Ocak ayının ikinci yarısında daha aktif bir şekilde gelişecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.