25 Aralık burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'

25 Aralık burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 25 Aralık 2023 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Noel, uygun bir Ay, aktif Merkür ve 29. Venüs'ün muhteşemliğiyle doğar. Bir şey yapmanız gerekiyorsa zamanı sıkılaştırın, çünkü bu iyi sezgiler ve bakış açıları getiren bir durum, bir mücadelenin en üst sıralarında yer alabilirsiniz; aşk vaatleri, önemli iş durumları, öyle görünüyor ki yıldızlar size özel bir hediye, iyi bir sezgi ve her şeyden önce geleceğe dair iyimser bir vizyon vermeye karar verdi. Önümüzdeki birkaç saat içinde doğacak her şeyin mükemmel bir sonucu olacak. Aşkta işler beklendiği gibi gitmese bile toparlanması daha kolay olacaktır. Bu doğru zaman, kendinizi coşkuya kaptırmanız güzel.

BOĞA

Ailenize, evinize ne kadar önem verdiğinizi biliyorsunuz, Noel sizin için önemli, bazı ilişkilerin istikrarını doğrulamanızı sağlıyor ve bu günlerde kendinizi tatmin olmuş, heyecanlı, anlaşılmış hissetmeniz gerekiyor. Aşkta belli bir dinginlik geri gelir, her türlü anlaşmazlık ve gerginlikten kaçınmaya çalışırsınız. Başkalarının ihtiyaçlarını anlama yeteneği, işyerinde de sizin için yararlı olacaktır; eğer iyi haberleri beklerseniz, gelecek yılın mayıs ayına kadar gelecek olan kesinliğin ilk işaretlerini yakında alacaksınız. Mayıs ayına kadar burcunuzda olan Jüpiter, yasal bir sorunu veya iyi yapılmamış bir şeyi çözmenize olanak tanır.

İKİZLER

Noel, Ay burcunuzdayken doğar; son birkaç aydır sizi kızdıran bir kişiyi affetme konusunda ne kadar cömert olduğunuzu başkalarına göstermek için bundan daha iyi bir fırsat olabilir mi? Bir cesaretlendirme hareketi yardımcı olacaktır ve her şeyden önce uzak Ekim ayından bu yana kriz yaşayan çiftlerden bahsediyorum. Özel akşam, ancak yalnızca ciddi duygusal sorunlar varsa, bu Noel her zamankinden daha zor görünecek. Bir süredir her şeyi tartışmalı bir şekilde deneyimleyenlerin huzurunu bulmak için savunma bariyerlerinin yıkılması gerekli olacaktır. İş gerilimini aşka dökmekten kaçınmakta fayda var. Yıldızlardan güzel bir hediye geliyor.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

İyimserliğin size rehberlik etmesine izin verin! Noel iyi dileklerle doğar, ailenize, evinize önem verirsiniz, umarım etrafınızda en iyi insanlar vardır. 2024 yılının kesinliklerin geri döndüğü bir yıl olacağını bilin. Şu anda en fazlasını elde etmek için minimum çabayı gösterebilirsiniz; hem işte hem de pratik faaliyette yenilikler olacak. İyi bir temel aynı zamanda elverişli Satürn'den oluşur ve bu, son birkaç ayda başlamış olduğunuz şeyleri zamanla da olsa tamamlamanıza olanak tanır. Aşk söz konusu olduğunda, eşinize hissettirmek için daha fazla zamanınız ve daha fazla duygunuz var; akşam geldi, son zamanlarda duyguların ışığının en iyi şekilde parlamasına engel olan o gri bulutun üstesinden geliyor.

ASLAN

Noel, 2024 yılı açısından da güzel umutlarla başlıyor, genel göstergelerimi okuduğunuzda en iyi fırsatların bahardan sonra geleceğini keşfedeceksiniz. Artık gereksiz olan her şeyi temizliyorsunuz ama aynı zamanda niteliklerinizi de gösteriyorsunuz ki, sizin için bir şeyler yapabilecek olanlar sizi dikkatle gözlemlesin ve size fırsat versin. Olumlu Ay, ruh halimize yardımcı olur ve diğer şeylerin yanı sıra, bu gezegensel açının fırsatlar bulma ve yapma arzusu için yararlı olacağını hatırlıyorum. Aşkta, bir sorundan ihtiyatlı bir şekilde uzaklaşmak, hikayenin gelişimine farklı bir perspektiften bakmanıza yardımcı olacaktır. Yaşamın ve duyguların değerlerine inanmalıyız. Koç, Aslan, Yay ve İkizler ile aşk alevleri.

BAŞAK

Bu Noel günü küçük bir şüpheyle açılıyor, bir duygunun işlevi ya da geçerliliği sorgulanmıyor ama birinin kendini daha yalnız hissetmesi muhtemel. Ve bu durumda, ayrılmış olanlara, son birkaç ay veya yılda iş hakkında çok fazla, aşk hakkında daha az düşünenlere, çıkarlarını yeniden dengelemelerini söylemeliyim. Merkür size, hemen idare edilmesi mümkün olmayan bazı önerilerin somutluğunu vermeye başlayacak. Sanki mayıs ayından önce olmayacak bir proje, bir vizyon değişikliği varmış gibi. Ancak başarı sıkıntısı yok, yeni stratejiler benimsemeniz, işinizi çeşitlendirmeniz gerekecek, yıllar sonra grup, rol veya program değiştirenler de olacak. Durumu dışarıdan gözlemleyerek işlerin nasıl olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilecek bir arkadaşınızın tavsiyesinden yararlanın.

burclar.jpg

TERAZİ

Noel Günü kendinize bir söz vermeli, artık geçmiş hakkında karamsar düşünmemeli ve çevrenizdeki insanları en iyi şekilde yararlanmak için sürece dahil etmeye çalışmalısınız, bir projeden yararlanmak daha kolay olacaktır. Güven yerine bağımlılık bağlarını aradığınız sürece huzur içinde olamayacaksınız; bu nedenle, özellikle aşkta, ihtiyaçlarınızı ortaya koymak ve stres içeren durumları gözden geçirmek için doğru zamandır. Ancak ilişki kurma şeklinizde iyi bir denge kurduğunuz söylenebilir; bu gün akşam saatlerinde aşk ilgilerin en üst sıralarına döner ve yeni bir kişisel olgunluğu ortaya çıkarmanızı sağlar.

AKREP

Bu Noel, Venüs karşıt açıyla doğdu, ancak bunlar gerilimin son günleri, ayın 29'undan itibaren bu gezegensel açı artık orada olmayacak; öyleyse neden bugün bir aşkı sorgulayasınız ya da aşırı eleştirel davranasınız ki? Sonbaharda yapılan bazı mesleki tercihler ve değişiklikler geçerli oldu ama sanki uğradığım bir yanlışın misillemesini yapmak istiyormuşum gibi hala ağzımda biraz acı bir tat kalmıştı. Bu gece Ay sizi aşka ve yeni tanıştığınız biriyle yaşayabileceğiniz bir duyguya duyarlı hale getirecek.

YAY

Sizin gibi canlı ve yaratıcı bir insanın yeni planlar yapması önemlidir. Noel, burcunuzda Merkür ve Mars ile doğar, bu nedenle önümüzdeki birkaç ay içinde geliştireceğiniz bazı iyi fikirleriniz kesinlikle vardır. Aşkta dikkatimizi uyanık tutmaya çalışmalıyız, bunu 29 Cuma gününden itibaren Venüs'ün burcunuza gireceği göz önüne alındığında iyi bir sebeple söylüyorum. Bir aşk hikayesinin artık var olmak için bir nedeni yoksa, devam edebilirsiniz. Duygulara gelince, büyüme var ama aynı zamanda çeşitli nedenlerden dolayı yakın zamanda mesafe veya küçük bir fırtına varsa yakınlaşma olasılığı da var.

burccc.jpg

OĞLAK

Bazen kendinizi izole etmek, özellikle sizin gibi bir mola seçmeden önce düşünmeye ihtiyacı olan biri için yardımcı olabilir. Güneş zaten burcunuza girdi, Venüs olumlu, Jüpiter ve Satürn arkadaş; kısacası karşınızda bir yıldız yok, her zaman en iyiye sahip olmayı arzuladığınız açık ve bu nedenle, bu geçerli astrolojik duruma rağmen, her zaman orada olmayan bir şeyi arıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak 2023'ün genel olarak daha fazla kaynak, en azından geleceğe dair umut getirdiğini düşünüyorum. Biraz daha sevgiye ihtiyacımız var, keşke birileri Kasım farklılıklarını unutsa. Bazı aşklar gizlice doğar, kıskançların müdahalesinden korunur. Bu akşam aşkta daha fazlasını yapabilirsiniz, eğer sevdiğiniz biri varsa ona yaklaşmaya çalışın. Ayrılma durumunda ikisinden biri köşede fikrini değiştirecektir.

KOVA

Denemeyi, sizi farklılaştıracak şeyler yapmayı seviyorsunuz ve tabii ki tüm bunlar oldukça fazla çaba gerektiriyor. Aralık ayının sonu sizin tarafınızda, bu Noel günü de Ay'ın üçgen açısında, iyi bir açıyla doğuyor. Komplikasyonları ve çözülemeyen sorunların varlığını düşünmekten kaçınarak, tüm yeni şeylere yer açmaya çalışmak iyidir. Bu akşam aşkta daha müsait olacaksınız ve eğer tesadüfen Aralık ayının başından bu yana bir mesafe varsa, güveninizi ve tutkunuzu yeniden kazanmak iyi olacaktır; Üstelik Aralık ayının sonu yeni bir şeyi de beraberinde getirecek, yılbaşı gecesi sadece çiftler için değil, yalnız kalpler için de büyük ilgi gören bir durum geri dönecek.

BALIK

İş yerindeki biri için Noel, birkaç endişenin daha olduğu, bir duygudan uzak. Önemli bir şey değil. Bununla birlikte, eğer çift arasında sorunlar varsa, daha fazla tartışmadan kaçınmak en iyisi olacaktır; Bir sonraki tatili nasıl geçireceğimiz konusunda anlaşamadığımız, durumu iyi olmayan bir kişiyle ilgili endişelerin olduğu ve bu akşamı eğlenceye, eğlenceye ayırmamız doğru olabilir. Noel geçmiştekilerden farklı, bir şeyler değişti. İstisnai durumlarda, bu Noel'in diğerlerinden farklı olduğunu bile düşünebilirim çünkü biri eksiktir ya da kalbinizde unutamayacağınız bir şey vardır. 27'sinden itibaren iyileşme.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.