Dilan Polat hastaneye kaldırılmıştı ‘Felç detayı ortaya çıktı'

Dilan Polat hastaneye kaldırılmıştı ‘Felç detayı ortaya çıktı'
Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ile ilgili flaş bir detay ortaya çıktı.

Kara Para aklama suçlamasıyla Dilan Polat, eşi Engin Polat, ve kız kardeşi Sıla Doğu’nun da bulunduğu toplamda 14 kişi 5 Kasım’da tutuklandı. Dilan Polat’ın tutuklanması Türkiye gündemine bomba gibi düşerken hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat’ın 4 yıldır antideprasan ilaçları kullandığı ortaya çıkmıştı. Fenomen Dilan Polat’ın kullandığı ilaçlar bittiği için 29 Aralık günü cezaevinden çıkarak İstanbul Bakırköy'de bulunan Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü aktarıldı.

Cezaevinden kontrol için Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürülen Dilan Polat’ın felç riski olduğu ortaya çıktı.

Doktorların yaptığı tenkitlerin ardından cezaevine geri götürülen Dilan Polat’ın avukatı önemli açıklamalarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-01-124336-jfia.webp

YÜZÜNDE UYUŞMALAR MEYDANA GELİYOR

Dilan Polat'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat’ın çocukları için çok üzüldüğünü bu nedenle psikolojisinin gittikçe kötüleştiğini söyledi.

Polat’ın Yürümekte zorluk çektiğini belirten Avukat Kaya, Dilan Polat ile görüştüğünde zamanlarda Polat’ın yüzünde uyuşma olduğunu ifade etti.

dilan-polat-2.webp

FELÇ OLMA İHTİMALİ VAR

Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın felç kalma riskinin de olduğunu dile getirirken yaşananlardan iyice psikolojisinin etkilendiği aktardı.

Dilan Polat’ın yüzünde meydana gelen uyuşmaları doktora soran Hüseyin Kaya, bu belirtilerin felç olma ihtimalinin olduğuna işaret ettiğini anlattı.

dilan-polat-1-1697802688-yuls.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.