Survivor All Star'ın tanıtımı sosyal medyayı salladı 'Bu sezon bir ilk yaşanacak

Survivor All Star'ın tanıtımı sosyal medyayı salladı 'Bu sezon bir ilk yaşanacak
Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yarışmada bu sezon ilkler yaşanacak. İlk tanıtımı sosyal medyayı salladı!

Survivor ekranlara geldiği günden bugüne ilgiliyle takip edilen yarışma programlarından biri,Survivor'ın hafızalara kazınan isimlerinin kapıştığı ALL Star'da bu sezon neler yaşanacağı merakla beklenirken ilk tanıtım sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü!

YARIŞMA TARİHİNDE BİR İLK

Survivor tarihinde bir ilkin yaşanacağı 2024 all star sezonu, Ilıcalı'nın ifade ettiğine göre: Sms oylamasının olmayacağı ilk sezon olacak. Yarışmacıların yalnızca kendi performansları ve başarıları ile değerlendirileceği yarışta kimin galip geleceği ise ayrı bir heyecan konusu oldu.Bu durumun yarışmanın reythinglerini ya da yarışmacıların performansını etkileyip etkilemeyeceğine dair bir yorum henüz yapılmadı. Ancak bu sezonun diğerlerinden farklı gelişeceği fragmandan da oldukça hissediliyor.

KIRMIZI VE MAVİ TAKIMIN KAVGASI FRAGMANA YANSIDI
Kırmızı ve Mavi takım olarak yarışacak yarışmacılar, ilk oyun için ter dökecekler. Fragmana göre kırmızı takımda yarışan Turabi ile mavi takımda yarışan Poyraz birbirine girdi.

KİMLER HANGİ TAKIMDA?

Mavi takım :Nefise Karatay, Seda Ocak, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Seda Aktuğlu, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Özgür Tetik, Yunus Emre, Ogeday Girişken

Kırmızı Takım: Pınar Saka, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Gören, Nihat Altınkaya

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.