En Hamarat Benim Yarışmacısı izleyenleri ikiye böldü ‘Kızımı görümceme verdim’ itirafı ortalığı karıştırdı

En Hamarat Benim Yarışmacısı izleyenleri ikiye böldü ‘Kızımı görümceme verdim’ itirafı ortalığı karıştırdı
Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasında bir yarışmacının doğurduğu kızını bebekken görümcesine verdiğini itiraf etmesi üzerine tartışmalar alevlendi.

Hafta içi her gün saat 13.30’da FOX TV ekranlarında yer alan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmasındaki yarışmacılardan biri olan 4 çocuk annesi ev hanımı Sebiha Gündoğan, kendi gününde özel hayatıyla ilgili öyle bir detay paylaştı ki duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Gündoğan’ın yıllar önce kızını görümcesine verdiğini söylediği anlar tepki çekti. Bazı yarışmacılar Gündoğan’ı eleştirirken, kimi yarışmacılar yıllar önce yaşanmış olayla ilgili duygusal destek verdi. İzleyenler, konuyla ilgili ikiye bölündü.

ehb-banner-2021.jpg

“ACISINI HALA YAŞIYORUM”

Fenomen medya isimlerinden Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim yarışması hafta içi her gün izleyicisinin karşısına geliyor. Yarışmanın katılımcılarından her biri bir gün evini programa açıyor ve haftanın 5 günü 5 yarışmacının günü oluyor. Her yarışmacı kendi gününde özel hayatından detaylar paylaştığı bir gün düzenliyor ve yemeklerini hazırlıyor.

Bu hafta yarışmada olan isimlerden Sebiha Gündoğan’ın gününde yaşananlar sosyal medyada da tartışma yarattı. Yarışmacının anlattıkları dinleyenlerde soğuk duş etkisi yaptı. Yarışmacı, çocuklarından birini kendi büyütmediğini, eşinin ablasına verdiğini açıkladı.

en-hamarat-benim-sebiha-gundogan-kimdir-nerelidir-kac-yasindadir.webp

Ezildi’nin kendisine söz vermesi üzerine itirafını yapan Gündoğan, “Kızımın biri görümcemde. Onun acısını hala yaşıyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuyu duyan diğer yarışmacılar ve Ezildi, şaşkınlıklarını bir süre üzerlerinden atamadı. Diğer yarışmacıların konuyu net olarak anlayamaması üzerine yarışmacı sözlerine şöyle devam etti:

“Görümcem büyüttü onu. Alıp götürdüler. O an odaya bir kapandım, hiç çıkmadım” diye anlatan yarışmacı, neden kızını verdiği sorulduğunda görümcesinin çocuğu olmadığını ve çocuk istediğini, bunun üzerine bebeği olan Gündoğan’ın bebeğini istediklerini, kendisinin de verdiğini, cahillik ettiğini, düşünemediğini söyledi. O anlar izleyenler arasında büyük bir tartışmaya neden olurken yarışmacının duygulandığı görüldü.

maxresdefault.jpg

O sırada yarışmacılardan Filiz Çifteli, Gündoğan’a sert tepki gösterdi. Ne olursa olsun hiç kimsenin çocuğunu veremeyeceğini söyleyen Çifteli’yi başka bir yarışmacı eleştiri bombardımanına tuttu.

En Hamarat Benim yarışmacılarından Gülcan Çelik, Çifteli’nin sözlerine karşı çıkarak insanlara anlayış göstermesini, Sebiha Hanım’ın zaten şu an çok üzgün olduğunu, üzerine gidilmemesi gerektiğini söyledi.

DETAYLARI MERAK ETTİLER

Diğer yarışmacılar ve Kadir Ezildi, nasıl böyle bir hata yaptığını sordukları yarışmacıdan cahillik ettiği, bilemediği açıklamasını aldı. Çocuk biraz büyüdükten sonra konunun uzmanlar eşliğinde kendisine anlatıldığını ve şu an her şeyi bildiğini söyleyen Gündoğan, içinin hala buruk olduğunu ifade etti.

Yarışmacının kızıyla görüştüklerini ancak kızının kendisine ‘abla’ diye hitap ettiğini söylemesi üzerine diğer yarışmacılar “Ben olsam abla bile demezdim” diyerek konuya tepki gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.