Bu karışım sayesinde cilt asla sarkmıyor 'Fenomenlerin yeni gözdesi'

Bu karışım sayesinde cilt asla sarkmıyor  'Fenomenlerin yeni gözdesi'
Cilt kırışıklarınızı cebinizi yakmadan doğal malzemeler kullanarak önleyebilirsiniz. Sarkmalara meydan okuyan bu karışım fenomenlerin yeni gözdesi haline geldi.

Yaşlanma etkisiyle yüz Yavaş yavaş kendini yerçekime bırakmaya başlıyor. Bunun yanı sıra yetersiz su tüketimi düzensiz cilt bakımı dengesiz beslenme gibi birçok faktör cildinizdeki kırışıklıkların artmasına sebep olabiliyor.


MEDİKAL İŞLEME GEREK YOK
Sosyal medyanın da yaygınlaşması ile birlikte cilt bakımında pek çok farklı seçenek ön plana çıktı. Bu sebeple artık cebinizi yakan medikal işlemlere tonlarca para vermek zorunda değilsiniz. Alternatif bitkisel yöntemlerden yararlanmak uzmanların dediğine göre cilt yaşınızı yukarı çekebilmenin en sağlıklı yollarından biri olarak kabul görüyor.


KETEN TOHUMU VE PİRİNÇ
Uzakdoğu'da sıklıkla kullanılan pirinç maskesi genellikle cilt üzerindeki beyazlatma etkisiyle biliniyor. Öte yandan doğal bir leke giderici olduğundan Türkiye'de de cilt bakımında sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.


MUCİZEVİ ETKİ YARATIYOR

Son dönemde fenomenlerin cilt bakımında Gözde bir ürünü var keten tohumu ve pirinç 2 kaşık keten tohumu pirinç süt ve badem yağını karıştırdığımızda ve bunu maske olarak cildinizde 20 dakika beklettiğinizde cilt sarkmalarının önleneceği söyleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.