21 Aralık burç yorumları 'Yılın en uzun gecesinde neler olacak'

21 Aralık burç yorumları 'Yılın en uzun gecesinde neler olacak'
21 Aralık perşembe günü sizi neler bekliyor?

KOÇ

Bu günlerde pek bir cesaretlisiniz ama önemli olan bu cesareti nasıl kullandığınız. Bugün kararlarınızı verirken imkanlarınızın farkında olun ve fiziksel aktivitelerde kendinizi zorlamayın.

BOĞA

Hareket ederken, bir şeylere karar verirken enine boyuna düşünmelisiniz. Öğrendiğiniz bir bilginin kesinliğinden emin olmadan çevrenizdekilerle paylaşmayın. Bu konunun neden şimdi önünüze geldiğini düşünmek, anlamaya çalışmak ve empati yapmak bazı iletişim krizlerini önleyebilir.

İKİZLER

Artık çevrenizdeki insanları gözden geçirme ve sorgulama zamanı. Size uygun gelmeyen durumları eleştirmek yerine empati kurmalısınız.

agdfg.jpg

YENGEÇ

Aldığınız sorumluluklar biraz fazla ama bu sorumlulukların size beraberinde mutluluk getireceğini unutmayın. Bugün üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızdan da destek alarak işleriniz daha iyi hale gelebilir.

ASLAN

Bugün sizin için hızlı geçecek diyebiliriz. Birçok şeyler ilgili olduğunuz için gününüzün hızına yetişemiyorsunuz. Dikkat dağınıklığı ve fazla düşünmeye bağlı olarak stresli ve biraz karışık bir gün sizi bekliyor diyebiliriz.

BAŞAK

Ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz ama bu durumu değiştirmek sizin elinizde. Ailenizden alacağınız bir destek de sizi rahatlatacak. O desteği geri çevirmeyin.

TERAZİ

Bugün yolculuk yapmak sizin için tehlikeli olabilir planlarınızı erteleyin. Hayatınızdaki insanlar konusunda da fikirlerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Kafanız ve vaktinizi farklı konulara verin; içerisinde olduğunuz karmaşık duygulardan uzaklaşmak size iyi gelecektir.

burclar.jpg

AKREP

Haftanın yorgunluğunu hissettiğiniz bir gün sizi bekliyor. Her şey bitse de eve gidip rahatlasam diye dört gözle bekliyorsunuz. Ama o kadar da acele etmeyin bugün güzel şeyler de sizi bulabilir.

YAY

Bir hevesle başlattığınız işlerin devamının gelebilmesi için aynı hevesle devam etmelisiniz. Bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız sizi heyecanlandıran her şeyi bir hareket noktası olarak seçmemelisiniz. Bugünü sevdiklerinize ayırabilir, onlara ayak uydurarak zihninizi toparlayabilirsiniz.

OĞLAK

Yaşadığınız şehir ile ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir gün. Kendinize bile sürpriz olabilecek durumlar yaşayabilirsin. Ancak, her şeyin belirli bir zamanı ve sırası vardır; bu nedenle acele etmeden ve olası sorunlara, ev kazalarına neden olmadan hareket etmenizde fayda var.

KOVA

Kendinizi sıkıştırdığınız konuların aslında sizi rahatlatacak olduğunu fark edebilirsiniz. Üzerine fazlaca düşmek odak noktanızı kaybetmenize neden olabilir. Bugün daha sakin kalmayı, tek bir işle ilgilenmeyi deneyebilirsiniz; sosyal mecralardan gelen yorumlara ve karşılıklara aşırı tepki göstermemelisiniz.

burclar-001.jpg

BALIK

Eksiklerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İmkanlarınız ölçüsünde yenilik yapmak bir kısıtlama değildir. Bu düşünceyi değiştirdiğinizde hızlı ve büyük harcamalar yapmaktan kaçınmanız daha kolay olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.