20 Aralık burç yorumları 'Talih kuşu onlara konuyor'

20 Aralık burç yorumları 'Talih kuşu onlara konuyor'
20 Aralık çarşamba günü nasıl geçecek? Hangi burcu ne bekliyor?

KOÇ

Bu aralar sürekli yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsunuz ama dinlemeyi ve imkansızı talep etmeyi bırakmalısınız. İlk önce kendinizle barışmalı ve kendi içinizde net olmalısınız.

yaşadığınız bu kafa karışıklığı derinlerden başlıyor ve bir denge bulmak istiyorsanız dikkatlice içeriye bakmaya başlayın, bugün bunu yapmak için ideal bir gün.

BOĞA

Yeni yıl yaklaşırken küçük adımlarla ilerliyor ve hayatınızda değişiklikler yapıyorsunuz. Evinizi ve günlük yaşamanızı renklendirmek için güzel bir zaman ve keyfiniz yerinizde.

Bu gün güzel, taze bir gün yaşayacaksınız.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

İKİZLER

Ah senin bu kafa karışıklığın ne olacak… Artık bir anlaşmaya varman gerekiyor yoksa zarar eden sen olacaksın. Yeni bir uğraş bulmak, yeni ilişkilere yelken açmak için tam zamanı.

YENGEÇ

Şu sıralar güneşle karşı karşıyasınız. Bugün önce, sizinle aynı hedefi paylaşanların güvenilirliğinin ne kadar önemli olduğunu açıklığa kavuşturmaya çalışın. aynı derecede şüpheli, maksimum alarm.

ASLAN

Yaratıcılığınızdan, içinizde doğuştan gelen sanatsal duygudan yararlanın, cömert hayal gücünüzü kullanın ve 2024 için plan yapın.

Aşkta tutku, en kısa sürede çözmeniz gereken bir gizem, daha doğrusu bir gizem olacaktır. Hikaye düşündüğünüzden farklı bir boyuta geçiyorsa düşüncelerinizi yeniden düzenleyin ve önemli bir karar verin.

scale-1200.png

BAŞAK

Bugün kafanızda olan bütün karışıklıklardan kurtulacaksınız. Neptün ve Satürn burcunuzda karşı karşıya gelecek. Bu karşı karşıya geliş bir hayal kırıklığı yaşatacak olsa da kısa sürecek. Aynı zamanda savunma ve muhalefet kontrolü ele geçebilir ama ne yazık ki bu yalnızca acı getirebilir. Bu günlerde dikkatli olmalısınız.

TERAZİ

Bekleyen bir sözleşme, aynı zamanda ekonominize mutlu bir tatil yaşatacak bir anlaşmayı kapatma şansı, son teslim tarihlerini hızlandırmaya çalışın, aksi takdirde bir avuç sinekle karşı karşıya kalabilirsiniz.

AKREP

Bugün talih kuşu size geliyor. Bugün sizi mutlu edecek birçok haber alacağınız bir gün. Bugün hayat size romantik ve samimi yaklaşacak.

YAY

Burcunuzda hava pek iyi değil, çok fazla gerilim var ve hepsinden önemlisi bir ihanet gün yüzüne çıkabilir.

Kesinlikle Noel civarında böyle bir düğümü çözmek hiç de hoş olmayacak, bu yüzden biraz daha kibar olmanız gerekiyor.

burc.jpg

OĞLAK

Arkadaşlık sektörü son dönemde sizi hayal kırıklığına uğrattı, daha seçici olmak yalnız ve arkadaşsız kalmak anlamına gelmez, daha iyisi az ama iyi olanlar, kötü bir duruma iyi bir yüz takınmaya devam edemezsiniz, durum birdenbire teslim olabilir ve birçok kişiye neden olabilir daha fazla acılık.

KOVA

Fikirleriniz teknolojiyle yarışıyor. Çok daha fazlasını arzulayabilirsiniz, ancak çoğu zaman davranışlarınız yeterli değildir, kendi niteliklerinize ilgisiz görünüyorsunuz ve tavrınızı değiştirip bunu kanıtlayana kadar bu iyi bir sonuç vermeyecektir. ilgi ve sorumluluk.

BALIK

Yeni, otoriter ve prestijli insanlarla tanışmaya hazır olun, tipiniz olmasanız ve istismar edilmeyi sevmeseniz bile, ortaya çıkanlar kaçırılmayacaktır ve geleceğinizi önemsiyorsanız, bunu tavsiye olarak alın ve değerlendirin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.