18 Aralık burç yorumları 'Gökyüzünden güzel haberler var'

18 Aralık burç yorumları 'Gökyüzünden güzel haberler var'
Bugün sizi hangi maceralar bekliyor? Aşki, kariyer, aile hakkında her şey…

KOÇ

Koç burcu geleceği için çalışır ve geleceğini iyi yönetmek için çaba harcarken gerginlikler yaşar. Ama bu bir süre sonra size zarar verebilir dikkatli olmanız gerekmektedir. Zamanın hızına kapılıp zaman içinde kaybolabilirsiniz. Bugün sizin için yeniden doğuş günü olacak, derin bir nefes alın ve rahatlayın.

BOĞA

Bu sıralar sorumluluklar omuzlarınıza biraz ağır gelmiş olabilir ama sabretmelisiniz sonunda başarı ve mutluluk olduğuna emin olmalısınız. Bugün sizin için iş açısından yoğun bir gün olacak ama en iyi şekilde üstesinden geleceksiniz. Aile içerisinde biraz durumlar karışık ve aralık sonuna kadar böyle devam edecek gibi görünüyor.

İKİZLER

Bugün biraz yorgun başladı ama gün içerisine geçecek ve rahatlayacaksınız. Bazı şüpheleriniz ve hayatınızla ilgili kuşkularınız var. Bu durum arkadaşlık ve aşk ilişkilerinizi de etkiliyor. Olaylara biraz daha ılımlı yaklaşmalısınız.

YENGEÇ

Hayatınızda her şey düzelmiş gibi gözüküyor ve bu görüntüye aldanmayın. Hayatınızda artık yeni dönemlere perde aralamalısınız gideni bir daha hayatınıza almamalısınız. Bugün işyerinde faydalı olabilecek harika bir motivasyona sahip olacaksınız. Ama genel olarak şunu söyleyebilirim ki bugün biraz ilginç bir gün sizi bekliyor.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

ASLAN

Aralık sizin ayınız. Enerjilerle dolu bir gün daha sizi bekliyor. Olumsuzluklar azalıyor ve kasım sonu kaygıları ortadan tamamen kalkıyor. Burcunuzda Venüs ağır bir geçişe başladı, aşkta ise durumlar biraz karışık aşılması gereken olaylar var. Ama şunu söyleyebilirim ki ay sonu aşkta yeni aydınlık günler sizi bekliyor.

BAŞAK

Bugün ay sizin burcunuzdan doğdu. Bir süredir çeşitli hedefleriniz var ve bunları gerçekleştirmek için daha çok çalışmalısınız. 2024 yılı size olumlu olarak gelirken bu son günleri en iyi şekilde değerlendirmekte sizin elinizde.

TERAZİ

Fiziksel olarak yorgun ve düşüşler yaşadığınız bir dönemdesiniz. Geçmiş kafanızı bu sıralar çok fazla kurcalıyor ama bu durumdan bir an önce çıkmalısınız. Ne pahasına olursa olsun farklı insanlarla vakit geçirmeli ve geçmişten kurtulmasınız.

burccc.jpg

AKREP

Hayatınız için önemli bir döneme başlıyorsunuz. Bugün ay mükemmel üçgen açısını tercih ediyor. Hayatınızda gerginlikler devam ediyor ama 2024 de bu gerginliklerinizin son bulacağını söyleyebilirim.

YAY

Hiçbir şeyden tatmin olmadığınız bir dönemdesiniz ama bu dönemin artık bitişine yaklaşıyorsunuz. Enerji ve iyimserlik yüklü, bir düşüşten sonra ilk ayağa kalkan siz olacaksınız.

OĞLAK

Hayatınız yoğun ve karışık geçiyor. Kesintiye uğramış bir hayat…

Son üç ayda pek çok şeye yabancılaşmışsınız ama artık yeniden ayağa kalkama ve hayatı keşfetme zamanı.

burclar.jpg

KOVA

Hayatınızı sürekli bir macera gibi yaşıyor ve bundan mutluluk duyuyorsunuz ama yorulmadınız mı biraz daha sakinlik diliyorum. Bugün ve bu hafta ekonomik olarak dikkat etmeniz gereken bir dönem. Gereksiz harcamalardan kaçının.

BALIK

Burcunuzda olan ay güzel duygulara işaret ediyor. Kişisel düzeyde ve yaşantınızda yeniliklere açık olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Biraz sinirlerinizin alt üst olduğu bir dönem ama duygularınız bugün itibariyle tekrardan uyanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.