En komik 4 burç belli oldu 'En iyi espriler onlardan çıkıyor'

En komik 4 burç belli oldu 'En iyi espriler onlardan çıkıyor'
Burçlar karakterimizi belirlemede büyük rol oynuyor. En komik 4 burç belli oldu.

Astrolojiye göre en komik burçlar açıklandı. İşte en komik 4 burç...

YAY BURCU

Yay burçları neşeli ve enerjik yapılı kişiler olurlar. Onlar her zaman hayatın pozitif yönlerini görmeye çalışırlar. Yay burçları konuşkan ve esprili kişilikleriyle dikkat çeker. Onların bu tavrı sosyal çevrelerinde her zaman sevilmelerini sağlar. Kimseyi kırmadan çok akıllıca şakalar yaparlar. Ancak yay burçları bazen karşı tarafı eleştirmek ya da düşüncelerini söylemek için de şakaya başvurabilir. Bu sebeple bazen söylediklerinin ciddi ya da şaka olduğunu anlamak zor olur.

Burcunuzu 2018'de neler bekliyor ? - Unico Blog | Sigorta Hakkında Her Şey

ASLAN BURCU

Aslan burçları dikkat çekmeyi sever. Bu sebeple bulundukları ortamda ilgili üzerlerine toplamak için sürekli şaka yaparlar. Ne kadar komik olduklarını herkese gösterirler. Aslan burcu olan kişilerin iyi bir gözlem yeteneği vardır. Karşılaştıkları durumlardan hemen bir komiklik yaratabilir. Onların bu tavrı sosyal çevrelerinde çok sevilir ve sürekli aranan kişiler olurlar.

En etkileyici 5 burç ve özellikleri - Astroloji

BALIK BURCU

Balık burçları yaşadıkları kötü zamanları ve olumsuz gelişmeleri unutmak için genellikle mizaha başvurur. Kendileri ve muhatap oldukları insanlar için iyi ve mutlu bir hayat yaratmaya çalışırlar. Bu amaçlar sürekli şakalar yapıp komik davranmaya çalışırlar.

Hangi Burç Hangi Ay ? - Sorubak Blog

KOVA BURCU

Kova burcu olan kişiler çok fazla sosyal olur. Her zaman arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi severler. Genellikle arkadaş ortamlarında hep komik hikayeler anlatan kişiler kova burçlarından çıkar. Çok güleceğiniz hikayeler uydurarak sizi kahkahalara boğarlar. Onların bu mizah anlayışı her ortamda favori kişi olmalarını sağlar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.