12 Aralık burç yorumları 'Bugün aşk kapınızı çalacak'

12 Aralık burç yorumları 'Bugün aşk kapınızı çalacak'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 12 Aralık 2023 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Geçmişten bir kişiyi bulabilirsiniz; büyük bir duygu yaşayacaksınız. Bu dönemde iyi bir form ve şansla destekleniyorsunuz. Elbette çok fazla gerilim her zaman kalır, belki de iş her şeyin önüne geçtiği için yorgunsunuzdur.

Yakın zamanda bir işe başlayanlar ya da iş kuranlar, zararda olsalar bile bu günlerde biraz daha fazla kazanabilecekler. Duygular için ilginç ama faydasız hikayeler kesin olarak kapatılmalıdır. Yeni toplantıların zamanı geldi.

BOĞA

Venüs karşıt açıda, sevdiklerinizden uzaklaşmanız zordur, ancak biriyle tanıştığınızda kendinizi sakin hissetmiyorsanız uzaklaşmanız daha iyi olur. Son zamanlarda gerginsiniz, tedirginsiniz, iş yerinde sizin beceriksizliğinizden değil, başkalarının dikkatsizliğinden kaynaklanan bazı sorunları çözmek için harekete geçtiniz.

Olumlu yıldızlarımız olacak, bu yüzden sevmediğiniz veya bugün söylemek istemediğiniz şeylerle daha sakin bir şekilde ilgilenmeniz gerekecek. Dikkatli olun, çok yorulmayın. Yoğun gün.

İKİZLER

İyi gitmeyen bir durum, bir arkadaşınızla yaşadığınız bir tartışma veya size karşı çıkan bazı kişilerin yaratmış olabileceği sorunlar nedeniyle (özellikle bazı anlaşmazlıklar Kasım ayı sonlarında ortaya çıktı) hâlâ buradasınız.

Kargaşa içinde. Hoşlanmadığınız veya bir şekilde aranıza mesafe koymak istediğiniz kişiler varsa net bir şekilde konuşacaksınız. Şans eseri, dün söylediğim gibi, büyük bir bağlılık ve aynı zamanda memnuniyet dolu bir yıla giriyorsunuz. Ay'ın karşıtlığı nedeniyle aşkta bile ağır çekimde geçen bir gün.

1039923-1920x1080.jpg

YENGEÇ

Mesleğinize odaklanmanızda fayda var. Çalışan olarak işi olanlar değişmek ister ama şimdilik elinde olanı korumak daha iyidir. Aşk falı hoşuma gitti! Ve birisi zor bir dönemden geçmiş olsa bile iyileşebilir, yeni çiftlerin veya güncel hikayelerin bir ayrıcalığı vardır; bir olay yaşayabilirler.

Bir hikaye artık geçerli değilse acı çekmeden biter. Birçok Yengeç burcunun hayatı ve referansları değişti, kıskançlığın kontrol altında tutulması gerekiyor, aksi takdirde gereksiz sorunlar yaratma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

ASLAN

Yarım bıraktığınız şeyler varsa bunları çözmeye çalışabilirsiniz. Aşkta sakin olun çünkü tüm ay durumlarla doludur, ancak özellikle kendiniz için çalışıyorsanız önemli bir 2024 hakkında düşünme ihtimaliniz zaten vardır; 2023'ün ilk yarısında fazlasıyla tekrarlayan ve pek tanımlanamayan bir yolu terk edenlerin seçimlerini telafi edecek bir gelişme.

Evliyseniz ya da bir ilişkiniz varsa tekrar görmeniz gerekenler çoğunlukla akrabalardır; Öte yandan, duygusal açıdan yalnızsanız, birinden uzaklaşacaksınız.

BAŞAK

Ay'ın çarpık olması nedeniyle biraz gergin bir gün sizi ilgilendirebilir ancak sonuçlar açısından zor değil. Her zamanki gibi telaşlı günlerde, Mars'ın Güneş'le karşıt açısı, her şeyi bir kenara atmak isteyeceğiniz ancak daha sonra huzur içinde yaşamak için sürekli karşılaştığınız durumlardan söz ediyor.

Bugün ve yarın yapacak çok şeyle dolu olacaksınız, özellikle ebeveynlerle, çocuklarla veya kardeşler veya akrabalar arasında tartışmamanızı tavsiye ederim. Bu günlerde değişimle ilgili aldığınız bazı kararlar çevrenizdekiler tarafından pek hoş karşılanmayabilir. İş yerinde bir patronla veya işbirlikçiyle bazı anlaşmazlıklar.

1qa.jpg

TERAZİ

14 Perşembe ve 15 Cuma günleri sakin bir şekilde yaşanması gereken bir gün, karmaşadan kaçınılması gereken bir gün. Birkaç yaş büyük olan kişiler bu dönemde harcamalarını rasyonelleştirebilir veya akrabalarıyla tartışabilir.

Daha ilginç bir yeni yıl için olumlu ve proaktif olmaya çalışalım. Yaz aylarında aşk için bir yabancılaşma yaşandı, belki bir tartışma ya da bir kesintiyi belirleyen kaderdi, bu yüzden şimdi yeniden huzur bulmamız gerekiyor. Bu günler iyi bir ivme getiriyor ve önemli bir kış mevsimi geçireceksiniz.

AKREP

Akrep burcunda doğan, zor bir aşk yaşayan ya da yakın zamanda aile ortamında gerginlik yaşayanlar düşünceli kalırlar. Yalnız kalpler tatminsizdir. Venüs'ün burçtaki geçişinden faydalanmamız için bir neden daha var; bu, 18 Pazartesi ve 19 Salı günlerinin ilginç sonuçlar doğuracağına dair duyguları ve beklentiyi beraberinde getiriyor.

Bu dönemde birçok düşünce parayla ilgilidir ve birkaç yaş büyük insanlar biraz gergindir. Hukuki konular, incelenmesi gereken konular ve istisnai durumlarda birisinin bir bilirkişi tarafından savunulması gerekecektir.

YAY

Bunlar düşünme günleri ve hiçbir düşüncenin kıskançlıkla sınırlanmasını istemem, aşkta riskli eylemler yanlıştır. Normalde inatçı bir insan değilsin ama seni test ediyorlar. Bugünlerde Akrep, Boğa veya Kova burcu insanlarıyla ilgileniyorsanız, yanlış anlamalar daha da artıyor.

Çok fazla şey sormaktan kaçınmanın uygun olacağını düşünüyorum. Muhtemelen biraz çöplüktesiniz ve etrafınızı aktif ve dinamik insanlarla çevrelemeye ihtiyacınız var. Cumartesi şimdiden yanıtlar vermeye başlayabilir.

ask-burc.jpg

OĞLAK

Geçen sene bu zamanlarda sahip olmadığın büyük bir enerji var. Ortaya çıkma, hatta gençlerin hareket etme arzusu. Bir dilek gerçekleşecek. Artık Venüs, Merkür ve Jüpiter önemli açıda olduğuna göre daha fazlasını başarabilirsiniz.

Bu gün toplantılar için faydalıdır. Oğlak burcunun mutlaka kafasında bir planı vardır, 2024'te geliştirilecek bir proje. Üstelik bitmiş gibi görünen bir aşk, Kasım ayının öfkesinden sonra ufukta yeniden belirebilir, Aralık ayı daha anlayışlı bir aya dönüşebilir.

KOVA

Bu ayı kendinize hiçbir şey empoze etmeden geçip gitmeli. Sık sık bazı şeyleri tartıştığımızı ve sonuçta komplikasyonları önlemek için daha hoşgörülü tavsiyelere başvuran kişinin siz olduğunuzu fark etmişsinizdir.

Gecikmelere katlanmak zorunda kalıyorsunuz ve gerçekten sabrınızı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorsunuz, deneysel projeler sürüyor, ancak bunlar da şüpheleri beraberinde getiriyor. Aşkta doğru suç ortaklığı yok gibi görünüyor. Zor bir dönem değil ama birçok farklı nedenden dolayı sevdikleriniz uzakta ya da ilişkiyi tanımlamak zor. Yeni duygular biraz sabır gerektirir.

BALIK

Kararsız ve kırılgan bir karaktere sahip olduğunuzu biliyoruz, hoşlanmadığınız bir şeyi dinlemek ya da fikirlerinize karşı çıkan biriyle tartışmak, gününüzü anında mahveder. Dolayısıyla iş yerinde bazı zorluklar yaşamak veya eve dönüp bazı çatışmalar yaşamak, çiftin, çocukların veya kardeşlerin arasında gerginlik yaratmak kolaydır.

Aşk söz konusu olduğunda da daha az önemli görünen genel bir durum. Şüpheleri getiren siz olacaksınız. Ancak Venüs'ün olumlu olduğu ve yakında iyileşmenin bir yolu olacağı göz önüne alındığında bunlar geçici olaylardır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.