8 Aralık burç yorumları 'Bugün ay ve güneş ışıl ışıl'

8 Aralık burç yorumları 'Bugün ay ve güneş ışıl ışıl'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 8 Aralık 2023 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Cesaret eksik değil ama 2020 ile 2022 arasında yaşanan ve hala çözülmesi gereken çelişkili durumlar olsa bile, her şeyden önce akıllıca yönetilmesi gereken paradır. Yani komplikasyon aramıyorsunuz ama sonunda her zaman imkansız zorluklara takılıp kalıyorsunuz, sizin için hayatın tadı en uç durumlarda bile kendinizi ortaya koymaktır, sonunda başkalarına meydan okumak yerine kendinize meydan okursunuz.

Aşk ilişkilerinde bir duraklama yaşanıyor ancak gelecek yıl için planlar engellenmiyor. Bugün kendinizi fazla çalıştırmayın ve mümkünse rahatlatıcı molalar vermeye çalışın.

BOĞA

Bu burçta doğanlar düşündükleri her şeyi söylememek için kendilerini tutuyorlar. Geçmişte hayatınızda zaten sorun yaratan insanlar varsa aranıza mesafe koymanız gerekecektir. Bazı cümleler yanlış anlaşılabilir, bazı kelime ve ifadeler abartılı görünebilir.

Şu ana kadar başardıklarınızı kimse elinizden alamaz ama iyi bir dengeyi korumak zor görünüyor. Projelerin veya programların yeniden onaylanması gelebilir. Bu hafta sonu geçmişi fazla düşünmeden, eğlenceli bir şekilde organize edilmelidir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

İKİZLER

Son birkaç günde tedirgin olduysanız, bunun nedeni sadece bazı adil olmayan insanlarla uğraşmak zorunda kalmış olmanızdır. Son birkaç gündür adeta yel değirmenleriyle savaşıyormuşsunuz gibi bir duyguya kapıldınız; oynamayı seviyorsun ama seni kışkırtmaya çalışan birine destek vermemeye dikkat et.

Yasal konularda biraz dikkatli olmak gerekli olacaktır; örneğin devam eden bir davanız varsa, çeşitli nedenlerden dolayı gelecek yıldan önce yanıt alamamanız muhtemeldir. Her şeyin hemen olmasını istediğinizi biliyorum ama Satürn hala karmaşık bir görünümde. Bugün, iyi bir eylem kapasitesi ortaya çıkıyor ve en güzel ve en gerçek duygular asla durmayacak, yalnız olanlar da şimdilik yarı zamanlı olarak özel bir toplantı yapabilir.

YENGEÇ

En iyi burç, Venüs'ün açısı merak uyandırıcı ve dilerseniz bu hafta size tutkular ve duygular verebilir. Böylesi daha iyi! Hasta olanlar iyi bir ilerleme kaydedeceklerine güvenebilirler; bir programa veya projeye yanlış şekilde başlayanların iyileşeceğine güvenebilirler.

Birkaç gün önce belli bir kıskançlıktan, bir aşk hikayesine duyulan kaygıdan bahsetmiştim ama şimdi eğer temeller sağlamsa ilerlemek o kadar da karmaşık olmayacak. Bugünlerde ortaya çıkan hikayeler önemli, hatta istisnai durumlarda anlamsız duyguların yerini bile alabiliyor. Bu hafta sonuna dair iyi umutları besleyen özel bilgiler.

ASLAN

Duygular bir kenara bırakılır, düşünecek başka bir şey var mı? Belki iş acildir ancak uzun süredir devam eden bir ilişkinin son birkaç haftada ciddi şekilde test edildiği göz ardı edilemez. Ancak hemen cevap almak zor olacak ve bir şeyin gözden geçirilmesi gerekecek, başkalarına ve kendinize kızmamaya çalışın; hafta sonu beraberinde birçok şüpheyi de getiriyor.

Bugün bizi biraz sabırlı olmaya davet ediyor, Kova burcuyla ilişkilerde de Boğa burcunda olduğu gibi sabır gerekiyor. Huzurlu arkadaşlıklar bulmak çok önemlidir, ay sonundan itibaren aşk başrolde olacak veya daha kolay yönetilebilir hale gelecektir.

BAŞAK

Ay ve Venüs ilginç yönlerde. Başka bir deyişle, ilgilendiğiniz biri varsa onunla tanışmaktan çekinmeyin. Bu gün özel bir anlayış kapasitesi veriyor, Merkür'ün yeni geçişi iyi durumda, işle ilgili sorunlar olması durumunda nihayet ışığı görmenizi sağlıyor.

Bu günlerin gerilimi göz önüne alındığında, ara sıra kaçmak istediğinizi anlıyorum, bugün en sevdiğiniz insanlarla birliktesiniz. Etrafınızdaki durumları biraz daha kontrol etmeniz gerektiğini anladınız, doğaçlamadan nefret ettiğinizi ve kendinizi daima kaderin beklenmedik olaylarından korumaya çalıştığınızı biliyorsunuz. Ancak biraz daha kadercilikten zarar gelmez.

burccc.jpg

TERAZİ

Başkalarını sevmek için kendinizi sevmeniz gerekir ve son aylarda burcun bazı yerlilerinin, yaşam yoluna çeşitli engeller koyan kadere kızdıklarını göz ardı etmiyorum. Kasım, Venüs'ün burçta geçişinin görüldüğü bir aydı, artık yıldızlar duygulara daha uygun.

Arkadaşlara güvenmek önemlidir ancak başkalarının tavsiyelerinin pek önemi yoktur; Terazi yalnızca görünüşte etkilenebilir, geleceğe yönelik hangi seçimlerin yapılacağına her zaman ilk elden karar verir. Başkalarıyla ilişkilerde zorluklar veya belirsizlikler varsa, açıkça konuşmak daha iyi olur çünkü bu hafta sonu yardımcı olur. Anlama kapasiteniz harika ve ne kadar iyileşiyor olsa da her zaman fiziksel formunuza dikkat etmelisiniz.

AKREP

Bu gökyüzü ile iyi sezgilerin gelmesi ihtimali göz ardı edilmiyor, eğer doğru insanlarla temas kurulursa kayda değer bir başarı, fikir birliği arayanlar için iyi. Üstesinden gelinmesi gereken küçük bir fiziksel veya romatizmal rahatsızlık; Bugünden Pazar gününe kadar ilginç bir burcumuz var, bu yüzden bu burçta doğan, sorunları ve zorlukları olan herkesi oyuna geri dönmeye davet ediyorum.

Umarım en iradeli ve güçlü olanların zaten oynayacak iyi bir kartı vardır, eğer aşkta endişeler varsa, ancak yanınızdaki kişinin doğru kişi olduğuna inanılıyorsa, tutkuyu yeniden kazanmak zor olmayacaktır; Ay ve Venüs'ün burçta olmasıyla yarından itibaren bir ilham, bir önsezi rüyası, geleceğe dair daha açık bir vizyon ortaya çıkabilir.

YAY

Güneş burcunuzda geçişine devam ediyor ve sizi bir yükten kurtulmak için bildiğiniz her şeyi söylemeye, samimi olmaya davet ediyor. Şimdi yapacaklarınız ayın ikinci yarısında güzel sonuçlar verecektir, en güzel duygular Ocak ayında başlayacak olsa da aşkta planlar yapmak için de faydalı bir dönemdir.

Yeni bir aşk hikayesi arayanlar için faydalı bir Kasım ayı olacak ve eğer bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorsanız, diğer kişi de aynı fikirde olduğu sürece bunu yapmak mümkün olacak, aksi takdirde yola devam etmek daha iyi olur. Her zaman gittiğiniz yerden farklı bir yerdesiniz ya da önümüzdeki birkaç hafta içinde bir geziye çıkıp yeni insanlar görmek isteyeceksiniz. Kıskançlığın kontrol altında tutulması gerekir, aksi takdirde sıkıntı yaşanır.

burclar.jpg

OĞLAK

Sizinkinin tercih edilen bir işaret olduğunu düşünmeye devam ediyorum ve ayrıca işle ilgili önemli projelerin olma olasılığını da göz ardı etmiyorum. Örneğin birçoğu 2024 ilkbahar ve yaz arasındaki dönemde yönetilmesi önemli olacak girişimler hazırlıyor. Oğlak hırslıdır ve avantajlar elde etmek için dürüst ve olumlu bir şekilde çalışacaktır.

Bu hafta sonu sizi aşka yaklaştırıyor ve eğer zorluklar, yanlış anlama anları yaşanmışsa, işlerin nasıl olduğunu söylemek daha kolay olacaktır. Aralık fırsatlar vaat ediyor, 22'sinden itibaren Güneş de burçta olacak. Daha önce başka vesilelerle de anlattığım ve kitapta da yazdığım gibi, Mayıs sonuna kadar en iyi fırsatları yönetmek önemli olacak, bundan bahsedeceğim.

KOVA

Bunlar özel günler, biraz gerginlik hissediliyor ve bu hafta sonu evde işler karışabilir. Sizi yeterince motive etmeyen insanlar var ya da işyerinde oluşan bir yorgunluk var ve bu, aşka da yansıyor. Memnun olmayan bir Kova tartışmacı hale gelir ve bu nedenle bugün ve yarın arasında zorluklar geri gelebilir, küçük sıkıntıların dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerekecektir.

Aralık ayı aşk için bir sınavdır ancak bu, tüm çiftlerin tartışmak zorunda kalacağı anlamına gelmez. Bununla birlikte, beklenmedik nedenlerden dolayı bile, özellikle de iş ya da taahhüt sizi başka bir yere götürüyorsa, uzakta olduğunuz günler daha fazla olabilir. Hafta sonu aşırı yorgunluğu beraberinde getirir.

BALIK

İyileşme dönemi, önümüzdeki iki gün özel duygular ve içgörüler sunuyor. Suskun bir ilişki yaşayan ve Ekim ayında sorunlar yaşayan herkes, partnerinin de kabul etmesi koşuluyla, bir duyguyu daha tutkulu bir şekilde deneyimlemeye geri dönebilecek.

Artık hakim olacak duygulara yeşil ışık Venüs olumlu olduğu için, zaten başarısız olduğu kanıtlanmış romantik ilişkileri toparlamamanız tavsiye edilir, nasıl unutacağınızı bilmediğinizi biliyoruz. İşle ilgili sorunların yönetilmesi daha kolaydır. Üstelik projeye yeni başlayanlar başarılı olacak, 2024 yılı için yılın sonu bile güzel ilhamlar ve kararlarla dolu geçecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.