4 Aralık burç yorumları 'Havada aşk kokusu var'

4 Aralık burç yorumları 'Havada aşk kokusu var'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 4 Aralık 2023 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bir yenilik döneminin ve her şeyden önce yeniden keşfedilen refahın kapılarındayız. Aslında bu haftanın sonundan itibaren nihayet güçlü bir duruma ulaşacaksınız. 2024 yılı için haberler ve favori çift planları yıl sonuna doğru gelebilir. Aşk konusunda ise bu akşam Ay, Aslan ve Yay ile daha tutkulu, iyi olmanıza yardımcı oluyor.

BOĞA

Bu hafta biraz zorlu başlıyor ama yazın geçirdiği sıkıntılı dönemi anımsatmıyor. Bir süredir profesyonel açıdan da yeni bir boyut arayışındasınız. Belli ki bir şeyler değişti, sorumluluklarımız daha büyük ama yeni ihtiyaçlara uyum sağlamaya çalışmalıyız. Aşk konusunda garip bir dönem, eğer istikrarlı bir çiftiniz varsa sorun yok, aksi takdirde Venüs'ün karşıtındaki yeni geçişi sorunlara neden olabilir.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

İKİZLER

Mesleki konularda dikkatli olmalıyız, özellikle hukuki sorunlar varsa, ticari konularla ilgilenilmeli; Yaygara çıkarmaktan kaçınarak biraz daha çaba harcamak iyidir. Birisinin sizinle konuşup size yeni iş teklif etmesi söz konusu değil, acele edin çünkü önemli bir 2024 yılına yaklaşıyoruz.

YENGEÇ

Sanırım benimle aynı fikirde olacaksınız, geçen ay çok fazla kaos vardı ama artık toparlanmamız gerekiyor; birkaç gün içinde işler değişecek. Sizlere hafta sonu Venüs'ün muhteşem yönünü ve önümüzdeki mükemmel haftayı duyuruyorum. Bu arada, bu Pazartesi, hâlâ net bir beklenti olmasa bile ileriye doğru küçük adımlar atılmasına izin veriyor. Aşk için daha iyi bir mevcudiyet yoktur.

ASLAN

Haftanın bu ilk bölümünden yararlanarak sizi en çok ilgilendiren konuları sonuçlandırın, mali açıdan toparlanmanın gerekli olduğunu size duyurduğum gibi. Biraz çelişkili olan bu durum, önümüzdeki birkaç gün içinde gelecek olan büyük enerji tarafından süpürülüp gidecek. Aşkta biraz dişinizi gıcırdatmanız gerekir, riskli seçimler yapmak için doğru zaman değil, sabırlı olmanız gerekir.

BAŞAK

Aralık ayının tamamı oldukça hareketli, 2024 yılı iş değişikliklerini değerlendirmenize, girişimlerinizde değişiklik yapmanıza olanak tanıyor. Aniden yeniden doğabilecek aşkları unutmayalım, hemen söylemek istiyorum ki Pazar günü çok güçlü unsurlar içeriyor, hafta sonunda bir buluşma, kalbinizde bir şeyler yeniden doğuyor sizin için havada aşk kokusu var diyebiliriz.

scale-1200.png

TERAZİ

Bu durum yine de oldukça faydalıdır, geçerli bir projesi olan tüm Terazi'lere geri durmamalarını tavsiye ederim. Bu hafta oldukça kararlı olacaksınız, sadece Oğlak veya İkizler burcu bir insanla bir sorunu çözmeniz gerekecek; aşık yeni bağlantılar, fırsatlar. Merkür çalışmaya yardımcı olur ve aşk da bir çatışma döneminden sonra yeniden uyanabilir. Oldukça zor geçen son iki sezonun ardından vücuda iyi bakmak gerekiyor.

AKREP

Sürekli yaşanan bu gerginlik ya da yorgunluktan dolayı biraz başınız dönüyor, gergin oluyorsunuz. Yakında işleri iyileştirmek için burcunuzda Venüs olacak, haberler geliyor; birçok konu doruğa ulaştı, belirli fikirleri zorlamanız, çözümler öne sürmeniz gerektiğini biliyorsunuz, yol daha açık ve aynı zamanda müzakereler ve hatta aşk anlaşmaları için daha iyi.

YAY

Bu gün sizi, özellikle de bir hata yaptığınızı düşünüyorsanız, açıklığa kavuşturmaya davet ediyor. Aile ilişkileri biraz daha karmaşık olmaya devam ediyor, doğruyu söylemek zorunda kalacaksınız. Her halükarda, bunu defalarca söyledim: Uzun vadede çalışmalısınız, şimdi doğan girişimler gelecek yıl başarılı olacaktır ve eğer ileriye taşımak istediğiniz bir şey varsa, yeni bir toplantı veya yeni bir aşk varsa aşık olun. ilişki, geri durma. İnatçı olmayın, eğer bir kişi aşkta yanınızda değilse, yoluna devam etmek en iyisidir.

OĞLAK

Son zamanlarda etrafınızdaki insanlar tarafından yaratılan sorunlar olsa bile, bu yeni hafta iyi bir başlangıç ​​​​yapıyor. Pazar gününden itibaren gerçekten ilginç bir astral durumla karşılaşacağız; Böylece nihayet ritminizi yeniden kazanırsınız, Venüs iyi duruma döner. Aşkta, eğer çelişkili bir ilişki yaşıyorsanız size verebileceğim tavsiyelerden biri açık olmanız ve hoşlandığınız biri varsa onunla Pazar günü buluşmaya çalışmanızdır.

0-8.jpg

KOVA

Yorgun hissedeceksiniz, birçok girişimi sınırsızca gerçekleştiriyorsunuz ve bu da sonuçta oldukça fazla çaba sarf etmenize yol açıyor. Aşkta dikkatli olun, kontrol altında tutulması gereken küçük çatışmalar ve gerginlikler yaşanabilir. Bu doğru zaman değil, tartışmak için en iyi durum değil, aile içinde bile endişeler ortaya çıkabilir, belki sevdiğiniz birinin bir sorunu çözmenize ihtiyacı var.

BALIK

Hafta sonuna yaklaşırken burcunuz gerçekten de gölge bilmiyor gibi görünüyor; Eminim ki doğan birçok kişi büyük bir değişim yaşayacaktır. Hatta bazıları bir bükülme. Daha geçerli bir durum aşkla ilgili, hafta sonunun önemli olacağını hatırlıyorum. Bugün somut bir şeyler inşa etmeye çalışın, önümüzdeki birkaç günü mümkün olan en iyi şekilde planlayın, daha fazlasını başarabilirsiniz.

Hafta sonuna yaklaşırken burcunuz gerçekten de gölge bilmiyor gibi görünüyor; Eminim ki doğan birçok kişi büyük bir değişim yaşayacaktır. Hatta bazıları bir bükülme. Daha geçerli bir durum aşkla ilgili, hafta sonunun önemli olacağını hatırlıyorum. Bugün somut bir şeyler inşa etmeye çalışın, önümüzdeki birkaç günü mümkün olan en iyi şekilde planlayın, daha fazlasını başarabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.