7 Aralık burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'

7 Aralık burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 7 Aralık 2023 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu gün sizi sinirlendirmek daha kolaydır, karşıt Ay tüm ilişkilerde daha fazla netlik ister, yorucu durumlardan kaçınmak en iyisidir. Hoşgörüsüz olduğunuzu hissediyorsanız bu normaldir, açıklığa kavuşturulması gereken çok fazla durum vardır, tamamlanması gereken projeler vardır, vücut özellikle gergindir. Kendini boyun eğdirilmiş ya da istediğini yapmakta özgür hissetmeyen herkes kaçınılmaz olarak isyan etmek ister.

Kendinizi fazla yormamak ve işleri sakince yapmak, bir şeyler yolunda gitmezse fazla üzülmemek iyi olur. Bunun zor olduğunu anlıyorum çünkü bir şey söylemek zorunda olduğunuzu hissettiğinizde geri durmuyor ve konuşmuyorsunuz. Ancak kendinizi yanlış duruma düşürmemeye dikkat edin. Gelecek yılın ilkbahar ve yaz ayları arasında geliştirilecek, içinde sevdiklerinin de yer aldığı projeler her zaman ilgi çekicidir.

BOĞA

Bu çalkantılı bir dönem, Venüs muhalefette, muhtemelen aşkta yeni bir şüphe, doldurulması gereken bir mesafe var. Bu, bir krizin geldiği anlamına gelmiyor ama hiçbir şeyin olduğu gibi kabul edilmemesi gerekiyor. Herkesin kendi hayatı olduğu açık ve bu genel bir tartışma ama şu anda genel eğilim çok gergin olmak.

Bununla birlikte, sizi kazanan burçlar arasında onaylamaya devam eden Jüpiter'in burçtaki geçişini de unutmamalıyız, bu nedenle serbest çalışanlar için çalışma alanında bu bir onaylar gökyüzü olmaya devam ediyor. Bugün ve yarın Boğa burcunda doğanlara işleri sakin ve temkinli yapmalarını tavsiye ediyorum, çözüm sıkıntısı yaşanmayacak.

İKİZLER

Üçgendeki Ay, geri dönen güçle eş anlamlıdır. Şüphe yaratan şey kalp meseleleri değildir; ancak bir meydan okuma kazanılmamışsa veya karşı koyacak sadık insan veya düşmanlardan daha az varsa, tam da iş bağlamında zemini kurtarmaya çalışmalıyız.

Tek başına çalışma, kendi adına karar verme fırsatına sahip olanlar daha iyi durumdadır. Aşkta azami dikkat, çünkü bu günlerde kaçınılmaz olarak pratik meselelere her şeyden daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor; Bu saatlerde huzuru bulmak zor olmayacak, karşı çıkılacak insanlar, savaşılacak düşmanlar varsa, sorunlardan kaçınmak için en iyi çözüm gelecektir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Önümüzdeki günler, yeni stratejilerin uygulanması veya önemli durumlar hakkında, aynı zamanda geleceğe yönelik konuşmalar için en iyi günler gibi görünüyor. Bir kriz anı yaşamış olan duygular artık olumlu bir Venüs ile toparlanabilir ve şimdiden 9'uncu Cumartesi ve 10'uncu Pazar günü yakınlaşma olasılığını belirtiyorum.

Kişisel sorunlara bağlı psikolojik rahatsızlık veya rahatsızlık hissi aşılacak, bu gün zaten dahil olmak için daha iyi stratejiler öneriyor. Ekonomik konulara dikkat edin, eğer ev veya mülklerle ilgili bekleyen konular varsa Merkür karşıtlığı kesin bir seçime yol açacak, ay ortasında bir sorunla yüzleşmek gerekecek.

ASLAN

Pek çok kişinin dikkati üzerinizde olacak, çalışma alanında Mars'ın lehinize olmasıyla önemli zorluklarla karşılaşmanız mümkün olacak ancak her zaman ilk önce gelmeyi beklememelisiniz. İşleri mümkün olan en iyi şekilde yaptığınızdan emin olmanız çok önemlidir. Şu anda duygusal alana ilişkin endişeler geri dönebilir.

Elbette herkesin kendi tecrübesi vardır ama yalnız kalplerin tam anlamıyla şımartmak istemediğini ve uzun süredir çift olanların sıkılmış göründüğünü söyleyebilirim. Akrabalarla ilişkilerde dikkatli davranmanızı öneririm. Duygular geçerlidir ve sadece bir noktalama işareti yüzünden bir hikayeyi gözden kaçırmamalıyız, gurur kötü bir danışmandır.

BAŞAK

Burcun altında doğanlar, karşıt Mars nedeniyle tedirgindirler, ancak aynı zamanda birkaç hafta içinde bile iyi sonuçlar elde etmeye hazırdırlar. Merkür'ün iyi bir görünümde olmasıyla dönemin yeniliği, yenilenen beceriklilik, bu ayın 14'üne kadar önemli bir sorunu çözme olasılığıdır. Aşk hayatının gökyüzü yeniden netleşiyor.

İş projelerini sürdürme, pratik düzeyde daha fazla güvenliğe sahip olma arzusu bazen tatmin edici bir aşk hayatından vazgeçmeyi içerir; Böylece duygular şu anda daha iyi bir sezon geçirir, yalnız olanlar buluşabilir, bir duyguyu dışarıda bırakanlar ise onu toparlamak zorunda kalır. Kalbin ihtiyaçlarını gözden kaçırmak yazık olur.

burclar.jpg

TERAZİ

Maddi konuları, ev ve ofis harcamalarını kontrol altında tutmak önemlidir. Büyük bir rahatsızlık aşamasından sonra bile sevgiyi yoğun bir şekilde deneyimleme arzusu baskın olacaktır. Sık sık ruh hali değişimlerinizi anlayan bir ortağa ihtiyacınız var. Başkalarının iyiliği için elinden geleni yapan bir insansınız, bazı içten cömert tutumlarınızın başka bir şeyle karıştırılmasından nefret edersiniz.

Bazen bazı insanların nasıl bu kadar adaletsizce eleştirebildiğine şaşırıyorsunuz. Bugün Ay burcunuzda ilerliyor, her şey için daha iyi günler geliyor, psikofiziksel sağlığınızı toparlamak da önemli. Yalnız kalpler için şanslı karşılaşmalar, dahil olmak için daha fazla cesaret var ve zamanla oksitlenen bağlarda partner değiştirmek gerekmeyecek ve kriz açmak şart olmayacak, sadece ilişkiyi yenilemek yeterli olacak eğlenceli bir şey yaparak. Bazen daha iyi hissetmek için fazla bir şeye gerek yoktur.

AKREP

İşle ilgili küçük bir endişe olabilir, ancak sonbaharla karşılaştırıldığında artık daha büyük garantiler olmalı, yalnızca bir işbirliğinden zorla vazgeçmek zorunda kalanların veya kendilerini aniden aynı kişilerle karşı karşıya bulanların ağızlarında biraz kötü bir tat kalmış olmalı. bir süre öncesine kadar işbirliği yaptıkları insanlar.

Her durumda, artık geçmişe dair bir şey yok, Merkür, Venüs ve Satürn iyi açılarda bizi yolumuza devam etmeye davet ediyor. Cumartesi ve Pazar günü Ay'ın burçta olacağını tahmin ediyorum ve bu sadece duygusal nitelikte değil, tüm ilişkilerde iyileşmeye yol açabilir. Venüs burçta samimi duygular verir. Daha fazla anlayış var, özel bir sezgi geliyor, birisi için bir önsezi rüyası.

YAY

Mars'ın burçta olduğu göz önüne alındığında, bir anlık iyileşme memnuniyetle karşılanır; bu, ruhunuzu küçük veya büyük şüphelerden kurtarmanıza olanak tanır. Bir zorluğun üstesinden gelmeye çalışırsınız ve çözüm bulmak daha kolay olur.

Hoş olmayan insanlardan uzaklaşmanız gerekse bile başkalarıyla ilişkiler daha ilgi çekicidir. Aşkta kıskançlığa dikkat etmekte fayda var; aksiliklerin, yanlış anlaşılmaların veya riskli eylemlerin sebebi olabilir. Son zamanlarda sorun yaşayanlar bunu iyi biliyor ya da bahar ile yaz arasında ortaya çıkan bir sorun nedeniyle çok açık konuşarak iyi bir denge kurmaya çalışmak zorunda kaldılar. Daha iyi bir hafta sonuna yaklaşıyoruz.

OĞLAK

Bu bir taahhütler ve tatminler dönemidir, bağlılığın iki katına çıkması normaldir. Artık bir görevle, iyi bir projeyle karşı karşıya kaldığınızda daha az şüphe olur ve Venüs'ün lehine olduğunda bir duygu bile yeniden moda olabilir.

Gelecek senin tarafında, durmana gerek yok. Bu günlerde bir daveti kabul etmek, yeni insanları görmek uygun olacaktır. Oğlak bir projeye giriştiğinde başka hiçbir şey görmez, istediğini elde edene kadar çok çalışır. Sevgiyi bir kenara bırakmamak lazım, Kasım ayı gibi radikal seçimlerin olduğu bir ay sonuçta. Bir şey kurtarılabilir, geri kalan her şey pişmanlık duymadan terk edilecektir.

burccc.jpg

KOVA

Son birkaç ayda, kesin olanı belirsizliğe bırakmaktan kaçınmanın daha iyi olacağını birkaç kez yazdım. Bu nedenle, yeni bir projeye girişen insanlar büyük olasılıkla yorulmuşlardır, sürekli kendilerini tehlikeye atmaları gerekir.

Öte yandan, alışılagelmiş şeyleri yapanlar, zorluklardan ya da çarpıklıklardan korkmazlar, aksine derinden sıkılırlar. Bu nedenle, çeşitli nedenlerden dolayı kendimizi tam anlamıyla huzurlu hissetmiyoruz gibi görünüyor. Bu stres Jüpiter'in karşısındaki geçişle bağlantılıdır. Bu dönemde çok az uyursunuz veya geceleri ertesi gün yapmanız gereken her şeyi düşünürsünüz ve sabah yorgun uyanma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bu gün olumlu bir Ay ile doğuyor, geleceğe dair iyimser olmanızı sağlıyor ama aşkta çok sabır gerekecek, uzun süreli çiftler baskı altında.

BALIK

Duyguları yeniden uyandırmanın, çekmecede kalan projelerin tozunu almanın zamanı geldi. Cumartesi ve Pazar, aşkı yeniden kazanmaya çalışmak, olumlu duygular yaşamak için önemli olacak. Zorlukların üstesinden gelmek için sonuna kadar gitmek zorundasınız, dolayısıyla sorunların olduğu tüm eylemlerde, ileriye doğru ilerleyip ilerlemeyeceğinizi ve nasıl ilerleyeceğinizi anlamak için derinlemesine bir analiz gerekli olacaktır.

Zaten bir toparlanma aşamasındayız, devam etmek iyi bir şey ve eğer bir teklifte bulunmamız veya bir proje başlatmamız gerekiyorsa, halihazırda bazı iyi fırsatların olduğunu göz ardı etmiyorum. Önyargılardan ve endişelerden arınmış yeni bir aşk doğabilir. Balık burcu, başkalarının algılamadığı duygu ve hisleri önceden sezebilir, bu kesinlikle bir avantajdır. Pazar gününe kadar özel duyumlar, önsezili rüyalar, ilhamlar geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.