3 Aralık burç yorumları 'Bugün güneş ve ay parıl parıl parlıyor'

3 Aralık burç yorumları 'Bugün güneş ve ay parıl parıl parlıyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 3 Aralık 2023 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün elverişli Güneş ve Ay'a güvenebiliriz, birkaç aydır bu burç altında doğanları etkileyen büyük bir ivmeden bahsetmiştim. Bu, çok fazla şey yapmaya ve tüm sınırların ötesinde dahil olmayı istemeye yol açar, bu nedenle Perşembe ve Cuma gibi günler zordu

Sanki kaybettiğin zamanı telafi etmek istiyorsun, dikkatli ol çünkü acele, kafa karışıklığına sebep olur! İyi haber şu ki, Pazartesi gününden itibaren Venüs artık karşıt açıda olmayacak, bu nedenle aşkını yeniden kazanmak isteyenler veya çeşitli nedenlerle partnerlerinden uzakta olanlar iyi bir anlaşma bulmaya çalışabilecekler. Birlikte yaşamak ya da evlenmek isteyen çiftler büyük olasılıkla önemli bir kararı gelecek yıla ertelemek zorunda kalacak.

BOĞA

İşte dün zaten hissedilen belirli bir gerilimle başa çıkmak zorunda olduğunun bir işareti ve bu, özellikle bir aile veya ev projesini ilerletmek gerekiyorsa veya aynı fikirde olmayan insanlar varsa, gerilimlerle dolu bir hafta sonu olabilir; Aralık ayında da duygular gözlem altında tutulmalıdır.

Ayrılık yaşayanlar ile hasta olanlar arasında, genel olarak biraz huzur bulmaya çalışmak iyi olacaktır. Pazartesi gününden itibaren Venüs muhalefete girecek ve son aylarda bir anlaşmaya varamayanlar için daha büyük rahatsızlık yaratabilir. Örneğin, çözüm arayan ayrılmış insanlar daha fazla çatışmadan kaçınmalıdır.

İKİZLER

Karşıt gezegenler insanları "karşı" olarak belirliyor, sanki bu günlerde sanki kendini savunma ihtiyacı varmış gibi. Geçen hafta da bahsettiğim bir konuydu bu; Kasım ayının sonunda bir şeylerin yolunda gitmeyeceğine dair işaretler vardı. En iyi ihtimalle bunlar sadece gecikmedir, diğerlerinde ise özellikle can sıkıntısı hakimse yaratıcı bir şeyler yapmaya geri dönme ihtiyacı vardır.

Bu koşullarda başarı eksikliği diye bir şey yoktur, hatta bazı olayların tekrarlanması strese neden olabilir. Bazı gezegenlerin karşıt konumda olması, bizimle aynı dalga boyunda olmayan veya belki de bizi zora sokmaya çalışan insanlarla zıtlıklar yaşamak anlamına gelir. Çatışmalardan kaçınmalı veya suçlamalara dikkatli bir şekilde yanıt vermeliyiz, Aralık gökyüzünün Merkür'ün yeni konumuyla bizi sıkıntılardan kurtaracağını, böylece iş sorunlarının çözüleceğini ve her şeyin çok farklı bir ağırlığa sahip olacağını hatırlamalıyız. Bu geçici bir fırtına.

YENGEÇ

İşte işyerinde hangi şeylerin işe yaradığını, hangilerinin kaçınılması, hatta kapatılması gerektiğini görmek için bir tür testi temsil eden günler. Duygular için Pazartesi günü zaten önemli bir gökyüzü açılıyor, bu yüzden yakın zamanda aceleci kararlar vermemek için yazdım, yakında ikinci kez düşünme riski var!

Ve aslında Pazartesi'den itibaren barışmak veya özel hisler yaşamak daha kolay olacak. İşte yaratıcı sektörde çalışan ve önümüzdeki haftalarda yer alabilecek herkes için faydalı bir burç.

ASLAN

Kazananlar için bir gökyüzü, burçta Ay var, elverişli Güneş ve muhteşem Mars; Bu dönemde doğanların çoğunluğunun aşktan çok işle meşgul olması muhtemeldir ve eğer son zamanlarda aşk ve mesafe konusunda rahatsızlıklar yaşanmışsa bu hipotez daha da gerçekçi hale gelebilir.

Burada uzun süredir birlikte olan çiftleri, belki de yaz aylarında kafa karışıklığı yaşayanları düşünüyorum; Aralık ayının son aylarında doğan hikayelerin yeniden doğrulanması gerekecek, eğer bir hikaye geçerliyse artık teste tabi tutulmamalı. Son zamanlarda bu kadar şeffaf olmayan durumları net bir şekilde görmek isteyecek çok sayıda Aslan burcu doğumlu insan olacak.

BAŞAK

Bu dönem bazı şeyleri yapmanıza izin verir ama hepsini değil! Titizliği ve planlamayı seven sizler, bir süredir kendinizi umduğunuzdan veya planladığınızdan tamamen farklı bir durumla karşı karşıya buldunuz. Günden güne yaşıyorsunuz, bir sorunu çözmek için son dakikada acele etmek zorunda kalmadığınız ve her şeyi kimsenin yardımı olmadan kendi başınıza yapmadığınız bir gün geçmiyor.

Başarınız Jüpiter'in mükemmel açısı tarafından garanti edilmektedir; sıradan yaşam tarzınıza kıyasla mantık dışı görünse bile bu "kaçınılmaz istikrarsızlık" fikrini kabul edin; Halihazırda tanımlanmış projelerin koşullara uyarlanması gerekecektir. Pazartesi gününden itibaren Venüs yeniden aktif olacak ve işleriyle çok meşgul olan herkesi kendilerini biraz daha şımartmaya teşvik etmek istiyorum.

TERAZİ

Önceden biraz matematik yapmanız tavsiye edilir, Aralık, onarılması gereken kayıplar veya ev masrafları da dahil olmak üzere harcamaların olduğu bir aydır. Hasar, size paraya mal olan bir kayıp veya hakkınız olan ancak henüz ulaşmamış bir para iadesi varsa dikkatli olun. Kendinizi duyurmanız ve gerekirse şikayet etmeniz iyi olur.

Tamamen kişisel olsa ve başkalarınınkiyle eşleşmese bile, büyük bir adalet duygunuz var. Yani birinin kötü davrandığını hissettiğinizde bunu görmezden gelemezsiniz, sizi doğrudan ilgilendirmeyen taciz ve baskıyla bile mücadele etmeye hazır olursunuz. Aynı zamanda bunu bir prensip meselesi haline getiriyorsunuz! Geçen baharda ortaklar ve işbirlikçilerle yaşanan anlaşmazlıklar ve aşklar kısa sürede kesin bir çözüme ulaşabilir.

AKREP

Yeni karşılaşmalar sizi çok uzaklara götürebilir, bu günlerde ortaya çıkan duygular, aşkta daha fazla kaynağın olacağı Aralık ayında derinlemesine araştırılacak, bu ayın 4'ünden itibaren yeni tanıdıklar tercih edilecek, bu günlerde sevme arzunuzun arttığını hissedin.

Ortaya çıkan tutkular, basit maceralar olsa bile coşkuyla yaşanmalıdır. Bu hafta sonunun tek belirsiz tarafı, hafif bir mevsimsel kırgınlık, rahatsızlık veya sinirlilik getiren Ay'ın karedeki halidir, bu durum nihai sonuçları etkilemeyecektir.

YAY

Burada bir faiz şartı var, tabii ki bir hata yapılmışsa ödemek zorundasınız. Aslına bakılırsa, çözülmesi gereken yasal veya sözleşmesel bir sorun olması veya son birkaç hafta içinde yapılan bazı hareketlerin gerekçelendirilmesi ihtiyacı olasılığını göz ardı etmiyorum.

Sonu aşkla biten hikayelerle vakit kaybetmeyin, imkansızı kurtarmayın çünkü 2024 yılının gökyüzü bu açıdan çok bereketli olacak ve artık ifade edemediğini düşünenlere bile duygular yaşatacak. en iyi. Bugün olumlu bir Güneş ve Ay ile daha bilinçli ve cesursunuz, zorluklarla büyük bir şevkle yüzleşmek güzel, gerçek gücünüzün orijinal ve benzersiz olmakta yattığını hatırlayın.

OĞLAK

Bu hafta biraz yavaş geçti, iş ve evle ilgili çok fazla endişe vardı, kendinizi aynı anda çok fazla sorunla uğraşmak zorunda buldunuz; Bazı durumlarda, pratik ya da işle ilgili dikkat dağıtıcı şeyler aşktan zaman ayırmış olabilir ve siz istemeseniz bile, karşınızdaki kişiye artık bir hikayeye ilgi duymadığınız izlenimini vermiş olabilirsiniz.

En iyi çözümün bu olduğunu düşünerek bir ilişkiyi bitiren ama yine de yüreğinde acıyı koruyanlar için farklı bir hikaye, akıl her zaman kalbin peşinden gitmez. Duygularınızı ifade etme biçiminiz her zaman çok somuttur, bu yüzden bir insanı coşkuyla doldurmak yerine ona güven verirsiniz, sevdiğiniz zaman somut sorunlar olması durumunda onları çözmeye çalışmak için orada olmak istersiniz ve açıkçası sızlananlardan nefret edersiniz. nedensiz . Sadece ailevi ya da kişisel nedenlerden dolayı değil, çeşitli nedenlerden dolayı pek çok kişinin Mayıs ayına kadar sürece dahil olması ve yeni bir şeyler planlaması gerekeceğini düşünüyorum. 2024 yılının ilk ayları gelecek için referans ve inşa olacak. Birlikte öğreneceğiz!

KOVA

Biraz gergin bir gün ya da sadece telaşlı; Bir proje yeni başladıysa, iyileştirilmesi ve iyileştirilmesi gerekir. İyileşiyor, Aralık ayının ilk günleri, gecikmeler veya zorluklar nedeniyle durma noktasına gelen Kasım ayının başlarından çok uzakta. Kova burcu kısıtlamalardan hoşlanmaz; ancak kesin olanı belirsizliğe bırakmamaya dikkat etmemiz gerektiği doğrudur.

Geçen yıl yaptıklarının aynısını yapmaya devam edenler çok büyük sorunlar yaşamayacaklar ama bazı şüpheler yaratan ya denemeler, yeni atamalar ya da anlattığım gibi istenmeyen yavaşlamalardır. Eylül ayı civarında değişiklik talebinde bulunanlar bile büyük olasılıkla bir yanıt alamadı. 2024 çok şey verecek, ondan da bahsedeceğim, çok özel aylar olacak. Bu arada bugün provokasyonların üzerimize kaymasına davetiye çıkarıyor.

BALIK

Aralık ayının ilk günleri, büyük olasılıkla Kasım ayının sonundan itibaren bazı şüphelere maruz kalıyor. Zaten önümüzdeki hafta duyguları daha doğrudan deneyimlemenize olanak tanıyacak, unutmayalım ki Pazartesi'den itibaren Venüs yardımcı olacak, Merkür daha az çatışmalı olacak, dolayısıyla bazı ekonomik konuları düzene koymak daha kolay olacak.

Aralık ayı, kriz yaşayan herkese bir umut mesajı veriyor; iş nedeniyle mesafeler ya da üstesinden gelinmesi gereken küçük yanlış anlaşılmalar yaşandı. Tatilin yıldızları önemli duygular ve genel bir iyileşme sunuyor, bunu her gün göreceğiz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.