Umursamaz burçlar belli oldu 'Dünya yansa dönüp bakmazlar'

Umursamaz burçlar belli oldu 'Dünya yansa dönüp bakmazlar'
Astrolojiye göre burçlar insanların karakterini belirlemede önemli ölçüde rol oynuyor. Astrolojiye göre en umursamaz 6 burç belli oldu.

Astrolojiye göre burçların temel özellikleri vardır. Bu özelikler herkes için geçerli olmasa da ihtimallerin oranı yüksektir. En çok umursamaz tavırlar sergileyen burçlar arasında yay ve kova burçları vardır. Bazı burçlar ise (koç burcu gibi) umursamaz görünse de en çok umursayan burçlardan biridir.

İşte en umursamaz burçlar:

BOĞA KADINI

Boğa kadını ve boğa erkeği umursamaz tavırlarıyla dikkat çeker. Dingin bir karaktere sahip olduğu için çok önem verdiği konulara karşı bile insanlar onun umursamaz olduğunu düşünebilir. Bu durum ise öyle olmasa bile boğa kadınının umursamaz olduğu algısını yayar. Boğa kadını ve boğa erkeği olayları uzaktan izler ve kendi hislerine odaklanır. Sessiz kaldığı zamanlarda genellikle düşünen bir durumdadır.

YAY ERKEĞİ

Yay erkeği özgürlüğüne, enerjisine eğlencesine düşkündür. Bu sebeple de genellikle ilişkileri kısa sürer ilişkilerinin kısa sürmesi, onun umursamazlığından kaynaklanır. Çok istediği şeyler karşısında aniden hevesini yitirebilir. Maceracı yanı onu sürekli yeni hikayelere sürükler ve hikayesi çok olduğu için de umursamaz bir kimliğe bürünür.

burclar-001.jpg

KOVA KADINI

Kova kadını özgürlüğe son derece önem verir. Bu neden ile de genellikle onu bağlayan, ona engel olan durumlara karşı umursamaz tavırlara girebilir. Özgürlüğü için yapamayacağı şeylerin sayısı son derece azdır. Bu neden ile de kova kadını her zaman umursamaz davranmayı tercih eder. Birine ya da bir şeye karşı değer verdiğinde onun önüne geçeceğini ve bağımsızlığını tehlikeye atar.

İKİZLER ERKEĞİ

İkizler erkeği her zaman vurdumduymazlığı ile tanınmış bir burçtur. Günlerinin birbirine uymaması, fikirlerinin ani değişmesi gibi nedenler onu zaman içerisinde umursamazlığı iter. İkizler erkeği vurdum duymaz tavırları ile insanların sinirlerini bozabilir. Özellikle ilişkide olduğu kadınlar genellikle bu duruma sinirlenir. İkizler erkeği ile birlikte olan bir kadın mutlaka umursamazlık ile karşılaşır.

ASLAN KADINI

Aslan kadını her şeyi umursayan bir kadındır. Ancak bunu o kadar iyi kapatır ki, kimse onun umursamayıp umursamadığını anlamaz. Onun çizmek istediği imaj da tam olarak budur. Aslan, kadını önemsediği konuları herkese belli etse de umursamadığı konuları kimseye açık etmez. Bu nedenle de insanlar ile ilişkisine dikkat eder ve genellikle kendisi ile ilgili bilgi vermekten kaçınır.

Ancak şu da unutulmamalıdır ki, aslan kadını kendisinden başkasını konuşmayı pek sevmez. Bu yüzden de umursadığı konular bir süre sonra umursamadığı konulara; umursamadığı konularda bir süre sonra umursadığı konulara dönüşebilir. Bu değişikliğin temel sebeplerinden biri aslan kadınının narsist özelliklerinden kaynaklanır.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136-001.jpg

AKREP KADINI

Akrep kadını birçok burç gibi umursamaz azdır. Bazı durumlarda umursamaz görünmesine karşın en çok umursayan o olur. Ancak bunu dışarıya yansıtmayı hafiflik olarak görür. Bu neden ile de zayıf görünmemek adına genellikle umursamaz tavırları ile tanınır. Akrep kadını ne zaman umursamamaya başlar o zaman orada bir problem olduğu ortaya çıkar.

Tutkularını önemsemesini karşın yine de bu tutkuları bazı dönemlerde umursamayan bilir tutkunun niteliğine ve canının ne istediğine bağlı olarak umursamazlık seviyesi de değişecektir. Kendi dünyasında yaşadığı duygu durumlar ve ani değişimler nedeniyle çok umursadığı çok önem verdiği bir konuyu ertesi gün umursamama ihtimali yüksek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.