Parayı har vurup harman savuran 6 burç belli oldu 'Cömertlik ve bonkörlükte zirvedeler'

Parayı har vurup harman savuran 6 burç belli oldu 'Cömertlik ve bonkörlükte zirvedeler'
Burçlar karakterimizi belirlemede büyük rol oynuyor. Astrolojiye göre: eli açık, her zaman yanınızda olacak karaktere sahip cömert ve bonkör olan 6 burç...

Ünlü Astrolog Thomas, cömertliği ve bonkörlüğü temsil eden burçları sıralarken öne çıkardı:

BAŞAK

“Hayattaki misyonlarından biri başkalarına hizmet etmek, yardım etmek. Diğer insanların ihtiyaçlarını öngörmekte usta oldukları için yardım etmeye her zaman hazırlar,” diyor.

Bu burç, arkadaşlarına ve yabancılara yardım ederken özellikle sevdiklerine özel ilgi gösterir. Castiglione’a göre, “Acil durumda bile programlarını iptal eder, bir arkadaşlarına destek olur veya duygusal destek sunarlar. Evde bir şeyler tamir etmek veya taşınmada yardım etmek için hazır ve güvenilir bir arkadaş tipidir.” Ancak, sınırlarını zorlamamanız önemli, çünkü bazen cömertlikte aşırıya kaçabilirler. Kendileri için hiçbir şey kalmayana kadar vermeye devam edebilirler.

YAY

Yay burcunun maceracı ruhu bazen onları aniden kaybolacakmış gibi gösterebilir, ama astrologlara göre tam tersi geçerli. Bu ateş burcu, Jüpiter’in geniş enerjisiyle yönetilir ve oldukça cömerttir.

Zimnitsky’ye göre, “Doğal bir iyimserlikleri vardır ve genellikle verdiklerinden daha fazlasını sunarlar – ama buna odaklanmazlar. Yardımseverlikleriyle bilinirler ve verdikleriyle geri dönerler.”

Başka bir deyişle, Yay burcu arkadaşınız size son 50 TL’sini verebilir ve hemen sonra kaldırımda 200 TL bulabilir.

YENGEÇ

Yengeç burcundan bir arkadaşınız varsa, muhtemelen onları grup içindeki ‘anne’ olarak tanımlıyorsunuzdur; ve anneler, cömertlikle özdeşleşir. Astrolog Bennet’a göre, “Yengeç burcunun şefkatli ve hassas doğası, herkese yardım etme isteği uyandırır,” diyor. “Duygusal ve maddi olarak cömertlerdir ve dünyayı daha iyi bir yer yapma arzusundadırlar.”

Yengeç, su burcu olması ve duygusal konuların gezegeni Ay tarafından yönetilmesi nedeniyle bu şekilde davranır. Zimnitsky’ye göre, “ev yapımı yemeklerle sevgilerini göstermeyi severler.” Leziz, değil mi?

ASLAN

Aslan burcu, cömertlikte zirvede olabilir; zodyakın gösterisidir, ama bu onların cömertliklerini azaltmaz. Thomas’a göre, çevresindekilerin, özellikle sevdiklerinin mutlu olmasını isteyen ve bunun için elinden geleni yapan bir burçtur. Cömertlikleri, paraya soğuk bakış açılarından kaynaklanmaktadır. Thomas, “Onlar para için değil, bir amaç için bakarlar” diyor. “Para, kendilerine ve sevdiklerine bir şeyler katabilmek için vardır ve bunu paylaşmayı severler.”

Aslan arkadaşınız, size deneyimler veya ikinci el ürünler sunmaya hazır olabilir. Karşılık beklemeyebilirler.

BALIK

İyi şans ve bolluk gezegeni Jüpiter’in yönettiği bu burç, birçok şey sunar. Profesyonel astrolog Monahan, duygusal ve sezgisel olmaları nedeniyle cömertliklerinin genellikle şefkatli bir şekilde ortaya çıktığını söylüyor. “Balık, duygusal destek veren ve ağlayacak bir omuz sağlayan bir arkadaştır,” diyor.

Maalesef, bazen sınırları belirleme konusunda zorlanırlar ve cömertlikleri abartılı olabilir. Castiglione’a göre, “Balıklar, yardım etmek için borçlanabilirler.”

TERAZİ

Terazi, adil, dışa dönük ve arkadaş canlısı olarak bilinir. Bu özellikler, onları benzersiz bir şekilde cömert yapar. Thomas, “Terazi, sevdiklerine ve ihtiyacı olan diğer insanlara zaman ayırır” diyor. “İnsani yardım, onlar için doğaldır ve bunu karşılıksız yaparlar.”

Para konusunda akıllıdırlar, ama iyi bir amaç için veya arkadaşlarına verebilmek için tereddüt etmezler. Bir dinleyiciye ihtiyacınız varsa, Terazi arkadaşınızı arayabilirsiniz. Harika bir sohbet ve hatta güzel ikramlar sizi bekliyor olabilir.”

burclar-001.jpg

1651026933-news-b.jpeg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.