En cimri 4 burç belli oldu 'Ceplerinde adeta akrep var'

En cimri 4 burç belli oldu 'Ceplerinde adeta akrep var'
Astrolojide burçların en'leri merak ediliyor. Peki en cimri burçlar hangileri?

Burçlar kişilerin karakter özelliklerinde ve hayatlarında önemli bir yer kaplıyor. Burçlar doğum tarihlerine göre belirleniyor ve yıldız takviminde bulunan 12 tane burç bazı noktalarda buluşsalar da bazı noktalarda ayrılıyor.

Konu ayrılıklarından birisi de para oluyor. Bazı burçların eli açıkken bazıları da tam tersi parasını sarıp saklıyor.

O burçlardan para istemeyin de ne isterseniz isteyin. Ceplerinde adeta akrep bulunduran bu burçlar para alışverişi yapmaktan ve borç vermekten hiç hoşlanmıyorlar.

İşte o burçlar;

YENGEÇLER

Son derece sadık olan yengeçlerin iyi hissetmesi için elinden geleni yaparlar. Birçoğu kariyerlerinde başarılıdır.

Fakat astrologlar onların para biriktirmek konusunda oldukça takıntılı olabildiklerini belirtiyor. Paralarını cüzdanlarında tutmak isteyen Yengeçler mekan mekan gezmektense evde vakit geçirmeyi tercih edebilir.

burc-001.jpg

OĞLAKLAR

Oğlaklar ise hırslı ve iş odaklıdır. Önceliği aşktan çok kariyerlerine verirler. Astrologlara göre onlar para biriktirme konusunda obsesif oldukları için sevdikleri ile yemeğe çıktıklarında hesabı karşı tarafa ödetebilirler.

BAŞAKLAR

Başak burcu insanları, genellikle tutumlu ve mütevazı bir tavır sergilerler. Mükemmeliyetçi bir yapısı olan Başaklar, para harcamaya gelince oldukça dikkatli ve ölçülü davranırlar. Abartılı davranışlardan uzak durma eğilimindedirler.

0-8-001.jpg

AKREPLER

Tutkulu olmalarıyla bilinen Akrepler aynı zaman da ketumdur. Mali durumlarını yakın arkadaşlarından ve ailelerinden gizleyebilirler. Yalnızca ihtiyaçlar için para harcarlar. Seyahat tutkuları her zaman ağır basar ve bu konuda para harcarlar.

CİMRİLİKTE ÜSTÜNE OLMAYAN BU 4 BURCUN ORTAK ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Oğlak, yengeç, başak ve akrep burçları, Zodyak'ın sabit burçlarıdır. Sabit burçlar, sağlam ve kararlı bir yapıya sahiptir. Değişime dirençlidirler ve bir kez bir karar verirlerse, bu kararı uygulamak için kararlı olurlar.

  • Sabit bir yapıya sahiptirler. Değişime dirençlidirler ve bir kez bir karar verirlerse, bu kararı uygulamak için kararlı olurlar.
  • Duygusal ve sezgiseldirler. Duygularını derinlemesine yaşarlar ve sezgilerine güvenirler.
  • Sevdiklerine bağlıdırlar. Sevdiklerine karşı çok sadık ve koruyucudurlar.
  • Güçlü bir iradeye sahiptirler. Hedeflerine ulaşmak için çok çalışırlar ve pes etmezler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.